Płyny do kąpieli

Isana Kids, Perełki do kąpieli (różne rodzaje)

• 23 grudnia 2024 o 0:14
    Barwienie wody i zapach ucieszyły dziecko
    Różowe perełki o przeważającym rozmiarze 2 milimetrów w opakowaniu z syrenką oraz ośmiorniczką i okienku pokazującym zawartość pachniały słodko-kwaśną, cukierkowo-syntetyczną truskawką. Rozpuszczenie ich w kąpieli zajmowało kilka minut, barwiły wodę na jasnoróżowy odcień z lekką domieszką magenty. Jedno opakowanie wystarczyło na trzy kąpiele, co jest dobrą wydajnością przy stosunkowo niskiej cenie. Nie pozostawiały osadu na wannie, nie bawiły delikatnej skóry dziecka ani jej nie podrażniały.
    xBunny
    19 listopada 2024 o 1:18
    Umilacz kąpieli dla dzieci
    Produkt kupiłam zachęcona promocja i opisem na opakowaniu. Produkt kupiłam głównie dla moich dzieci.Jak wspomniałam na początku produkt jest tani, a poza tym ładnie pachnie i ma mocny pigment barwiący. Z powodzeniem jedna saszetka wystarczy na kilka kąpieli. Produkt nie uczula, nie wysusza, nie barwi skóry ani wanny. Polecam i na pewno do tego wrócimy.
  • 4 listopada 2023 o 21:04
    Dobry produkt za niewielkie pieniądze
    Kiedy bardzo trudno jest mi zholować syna do mycia wieczorem, wchodzi propozycja kąpieli z perełkami Isana. Jedno opakowanie wystarcza śmiało na dwa lub trzy mycia do dziecięcej wanienki. Produkt łatwo rozpuszcza się w wodzie i zostawia delikatnie turkusowy odcień. Pięknie pachnie. Perełki nawilżają skórę i nie posiadają w składzie SLS co jest dla mnie ważne, zwłaszcza w produktach dla dzieci. Ich wesołe opakowanie z piratem zachęca do użycia. Kupujemy ciągle, zawsze poluję na promocję i kupuję na zapas. Razem z synkiem polecamy :)
    Zalety:
    • Dobry skład
  • 25 lipca 2020 o 15:29
    Fajny produkt dla dzieci i nie tylko
    Moja córka bardzo lubi różnego rodzaju umilacze kąpieli. Te perełki wielokrotnie lądowały w moim koszyku podczas zakupów w Rosmannie. Kosztują ok. 6 zł czasem nawet taniej. Grafika na opakowaniu często się zmienia .Ostatnio miałyśmy takie z syrenką. Wybrałyśmy zapach truskawkowy i faktycznie czuć go w łazience. Dodatkowym atutem jest fakt że woda zabarwia się na czerwono co dzieci bardzo lubią. Perełki wystarczają nawet na dwie kąpiele. Szybko się rozpuszczają i nie brudzą wanny. Nie pozostawiają tłustego osadu. W składzie mamy mocznik który nawilża skórę i SCS detergent który może wysuszać ale w tym przypadku nic złego ze skórą się nie dzieje Produkt nie wywołam żadnych reakcji alergicznych czy podrażnień a zużyliśmy już kilka opakowań Plusy -tanie -wydajne-1 saszetka to dwie kąpiele -wyczuwalny zapach -barwi wodę -delikatnie nawilżająca -nie podrażnia
    Wady:
    • mogli by SCS zmienić na coś łagodniejszego
  • 17 lutego 2020 o 20:56
    Zabawa nie tylko dla dzieci :)
    Tak jak pisałam już w kilku innych recenzjach - uwielbiam rzeczy umilające kąpiele (bomby, perełki, kule itd.) Te perełki dostałam od szwagierki, która była zachwycona po ich użyciu. Od razu zabrałam się do testów. Opakowanie ładne, żywe, przyciąga wzrok. W środku znajdują się kuleczki o równie żywym kolorze jak opakowanie. Zapach bardzo ładny, unosi się w powietrzu przez całą kąpiel. Ja testowałam wersję truskawkową, która farbuje wodę na kolor czerwony, a mój M. testował wersję owoce leśne, farbujące wodę na kolor niebieski. Obie wersje szybko się rozpuszczają, nie wysuszają skóry, a wręcz ją nawilżają. Umilają kąpiel, mimo że dzieckiem nie jestem to uwielbiam takie bajery. Dodatkowym plusem jest ceną tych perełek, będąc w Rossmannie na pewno zrobię ich zapas.
    Zalety:
    • ładne opakowania
    • śliczne zapachy
    • pięknie barwią wodę
    • nawilżają skórę
    • nie uczulają
    • szybko się rozpuszczają

Zobacz także inne Płyny do kąpieli