Kremy uniwersalne

A-Z Medica No - Scar, Krem z masy perłowej przeciw bliznom i rozstępom `Perła Inków`

No-Scar Perła Inków Krem z Masy Perłowej na Blizny 30 ml

juliks1
    17 czerwca 2024 o 0:36
    Brak efektu
    Produkt ten został mi polecony przez dermatolog na blizny po trądzikowe, jednak efektu po codziennym stosowaniu i masowaniu blizn (przez ponad 3 miesiące) nie jest zadowalający. Mimo tego, że wydawało mi się, że widziałam poprawę po spojrzeniu na zdjęcia sprzed rozpoczęcia kuracji nic się nie zmieniło. A więc przynajmniej u mnie jedyny efekt jaki ten krem dał to efekt placebo. No nic będę szukać dalej. Z pozytywów warto wymienić bardzo przyjemną delikatną formułę i ładny zapach.
    • placebo
    Wady:
    • brak efektu
    • nie higieniczne opakowanie
  • 10 maja 2024 o 19:31
    Najlepszy krem na blizny potrądzikowe
    Poleciła mi go kosmetyczka jakieś 2 lata temu i od tego momentu jest ze mną zawsze. Ostatnio miałam ogromny wysyp trądzikowy a ten krem poradził sobie nawet z tym świetnie. Już prawie nie mam śladu a na buzi była masakra. Bliznę po oparzeniu również smarowałam i teraz jest dużo mniej widoczna. Zapach bardzo delikatny. Polecam z czystym sercem.
    Zalety:
    • Działanie, wydajność
  • 26 grudnia 2023 o 20:55
    Rewelacja
    Krem został mi polecony po kuracji dermatologicznej. Od razu powiem, że magicznie za pierwszym razem nie usunie każdej blizny, ale pięknie wygładza i rozjaśnia skórę. Pierwsze efekty zauważyłam po 2 tygodniach. Myślę, że po dłuższym stosowaniu poradziłby sobie z każdą blizną szczególnie tą po trądziku. Co najważniejsze, nie zapycha i ma cudowny zapach. Lekko nawilża i jest bardzo wydajny. Można go stosować pod makijaż, ponieważ się nie roluje. W porównaniu z innymi kremami, które mają na celowniku blizny, ten wychodzi bardzo korzystnie cenowo. Myślę, że z tych powodów warto go przetestować. Ja z chęcią wrócę do niego z pewnością nie raz.
    • Działanie
    • Konsystencja
    • Wchłanianie
  • 27 sierpnia 2023 o 16:44
    Bardzo dobry na świeże blizny!
    Kończę właśnie drugie opakowanie i jestem bardzo zadowolona. Krem nie tylko przyjemnie pachnie, ale też świetnie radzi sobie ze świeżymi bliznami. Ładnie je rozjaśnia, jest skuteczny także na stare rozstępy (zmniejsza ich widoczność) jak również na przebarwienia na twarzy. Pomógł mi wyrównać koloryt. Wielofunkcyjny i już na zawsze zostanie w mojej kosmetyczce ❤️
    Zalety:
    • piękny, wyrazisty ale nie uciążliwy zapach
    • skuteczność!
    • rozjaśnia stare rozstępy,
    • usuwa przebarwienia na twarzy, pomaga wyrównać jej koloryt
    • zapobiega powstawaniu bliznowców
    Wady:
    • nie dostrzegłam :) choć mógłby być trochę tańszy
    Zimmi
    5 września 2022 o 8:04
    Dobry na blizny
    Krem idealny na blizny potrądzikowe, na polskim rynku kosmetyków o określonym działaniu leczniczym nie znalazłam niczego tak efektywnego, co nie wywoływałoby podrażnień.