Estee Lauder Re-Nutriv, Ultimate Lifting Eye Creme

• 15 września 2014 o 21:00
    Najlepszy.
    Pomimo, że ten krem jest raczej skierowany dla osób dojrzałych, jest to zdecydowanie najlepszy produkt pod oczy jaki miałam okazję wypróbować. Silnie nawilża, cienie, a nawet silniejsze zasinienia znikają w mgnieniu oka. :) W błyskawicznym tempie niweluje nawet najdrobniejsze linie. Ma konsystencję masełka, ale po wchłonięciu nie pozostawia tłustej warstwy; skóra jest nawilżona i przygotowana na nałożenie korektora. Nie ma mowy o rolowaniu się pod makijażem, wydajny, pozbawiony zapachu, nie uczulił. Nie dostrzegam żadnych minusów, jest idealny. Używam tego produktu od: trzech miesięcy. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego.
  • 10 listopada 2013 o 8:21
    Koszmar
    Bardzo żałuje ze go kupiłam, tak bardzo, że może trochę mi ulży jeśli napiszę co o nim myślę. Najgorszy jaki miałam, wysusza, roluje się, chyba za sprawą tego pudru z pereł, opakowanie także kiepskie, nawet gdyby rozdawali ten krem za darmo to bym nie wzięła, pogorszył znacznie skórę wokół oczu - wygląda na odwodnioną, na dekolt, szyję czy do rąk też raczej nieopdpowiedni, nie wiem co znim zrobić, gdyby tak się ne rolawał, może mogłabym nakładać na cała twarz? Nawet nie chcę czekać do zużycia chociaż połowy słoiczka, bo aż mnie przeraża jak moja skóra będzie po tym czasie wyglądać. Zdecydowanie nie polecam, albo poprostu wypróbujcie zanim kupicie. Może dla innej cery będzie wspaniały, dla mnie nie. Daje 1,5 gwiazdki, aby nie było zbyt dużego kontrastu w towarzystwie tych pochwał.
  • 1 czerwca 2013 o 14:13
    dobrze nawilża
    dobrze nawilża, pozostawia skórę sprężystą i napiętą, wchłania się szybko. konsystencja w sam raz, opakowanie ładne i wygodne, nie podrażnił mojej alergicznej skóry. jest w miarę wydajny i przyjemnie pachnie Używam tego produktu od: dwa miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno
    musscat
    9 grudnia 2009 o 10:24
    świetny
    Bardzo lubiłam krem do twarzy Re-Nutriv i ten pod oczy również mi sluży :jupi: Używam go na noc (na dzień stosuje żel LPR) i bardzo mojej skórze służy. Dobrze odżywia, wypycha drobne zmarszczki i załamania skóry, nawilża, rozświetla, delikatnie zmniejsza cienie. Nałożony nawet grubszą warstwą (w formie odżywczej maseczki ;) ) nie roluje się, ładnie trzyma się skóry i nie migruje do oka. Bardzo delikatny i dobrze tolerowany przez skórę. Drogi, ale skoncentrowany i wystarczy odrobina, więc straczy mi spokojnie na jeszcze jakiś czas. Polecam :) Używam tego produktu od:ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    Kamlisa
    30 listopada 2007 o 17:50
    nie dla mnie
    Krem kupiłam po wizazowych zachwytach, wyczajając duuuża promocje. I tak był drogi - za drogi! Po firmie, cenie i ocenach - spodziewałam sie czegos lepszego... Nie twierdze, że jest zły, ale mi nie podpasował. Opakowanie może byc, choc pod oczy wole opakowania z pompka lub tuby. Krem jest bardzo wydajny, zwłaszcza, gdy - jak ja - uzywa się go tylko rano. Jest gęsty, masełkowy, barwy żółtawo-kremowej. Konsystencja złudnie obiecuje solidne odzywienie skóry, tymczasem krem jest suchawy! Rozsmarowuje sie ( wklepuje) dośc opornie, lepiej mi szło na podkładzie z serum czy olejków. Z rozprowadzeniem nalezy sie strzeszczac, bo niedokładnie wklepany np na powiece górnej - zostawiał brzydkie, żółte smugi. Wchłania sie bardzo szybko, nie pozostawiając filmu. To zaleta dla wielbicielek mkijazu, bo mozna sie zaraz mazac, bez obawy o wałkowanie, ale mnie irytuje brak poczucia obecnosci filmu! Lubie wiedziec, że skóra jest nawilzona i odzywiona! Dlatego na noc uzywałam cos solidniejszego. Lepiej sprawdzał się na olejku ( kapsułki arden) czy na serum Premiera, ale w sumie taki krem powinien radzic sobie sam! Mając wybór - kupiłabym ponownie raczej Antigravity albo all about eyes rich...albo prodigy...albo bio performance...lauder mówimy: nie, dziekuję! ;) Używam tego produktu od:pare miesięcy temu Ilość zużytych opakowań:1