WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Cienie do powiek

Editt Cosmetics Cienie do powiek exclusive "6"

• 25 maja 2022 o 12:58
    Jedne z pierwszych
    To jedne z pierwszych cieni, jakich używałam. Bardzo lekkie, niezbyt dobrze napigmentowane, trzeba pod nie stosować jakąś bazę, jeśli chce się intensywniejszy odcień. Opakowanie niestety łatwo się rozwala. Niemniej jak na budżet nastolatki w latach 10' to bardzo spoko były ;)
    Zalety:
    Wady:
    • słaba pigmentacja
  • 18 czerwca 2020 o 15:01
    Używałam bardzo dawno temu.
    Jedne z moich pierwszych cieni. Opakowanie było słabe i nie trwałe. Mocno perłowe. Kolory wakacyjne. Pigment beznadziejny był. Cienie nawet miękkie były, ale ścierały się szybko i wytrącały. Niby 6 różnych zieleni, a na powiece wyglądały tak samo. Pacynkami nakładałam i pędzelków nie było jeszcze. Jak wiadomo pacynka nie ułatwiała sprawy.
    merryem
    25 lutego 2017 o 20:37
    Jedne z pierwszych cieni w mojej kosmetyczce
    Nawet nie pamietam jak dawno temu kupiłam tą paletkę . Wiem ,ze mozna dostac kosmetyki editt głównie w sklepach typu po 5zł. Ta paletka tyle tez chyba kosztowała. Niby zawiera 6 różnych cieni, choc dla mnie wyglądają one niemal identycznie, może trzy się delikatnie od siebie różnią (jakieś pół tonu ). Bardzo słabiutka trwałość, po kilku godzinach na powiekach zostaje poświata koloru i brokat. Pigmentacja słaba. Cienie są źle rozkruszone?z prasowane? widać w nich dużo talkowych grudek. Przy rozcieraniu wszystko znika. Jak za te cene to nie jest tragicznie, znam paletki droższe o podobnej jakości. Choć trzeba liczyc się ,ze cudów tym nie zrobimy na oku ;)
  • 27 listopada 2016 o 14:59
    Bez szału
    Za taka cenę cienie uważam za całkiem fajne. Osypują się troszkę Kolory nie sa jakieś mega mocne ale da sie nimi ładnie zaakcentować oko. Dostępne na bazarkach i w małych sklepach Szału nie robą ale jest tyle wariantów kolorystycznych ze nadają się do różnych eksperymentów makijażowych