Maseczki w płachcie

Souvre Maski ze złotem

Bslazyk
    18 października 2020 o 12:41
    Mega
    Wiele dziewczyn z mojej rodziny i znajomych wypróbowało i teraz używa ciągle. A nawet kilu kolegów. Efekt jest niewiarygodny - szybkie wygładzenie w ciągu 30-40 minut, bez nastrzykiwania, w naturalny sposób. Cena wręcz śmiesznie niska, jak na taki efekt. Alternatywa dla medycyny estatycznej. Rewelacja :)
    Zalety:
    • szybki naturalny efekt
  • 18 października 2020 o 12:13
    Maska petarda !
    Ta maska to prawdziwy hit kosmetyczny, nie spodziewałam się, że stosując taki kosmetyk w domu można uzyskać efekt jak w gabinecie medycyny estetycznej. Efekt po użyciu tej maski przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Maskę otrzymałam w prezencie. Na twarzy trzymałam ją 40 minut. Maskę można użyć 3 razy, po otwarciu trzymałam w lodówce. Maska bardzo dobrze trzyma się na twarzy, odczuwalne jest uczucie chłodu. Największe moje zaskoczenie było po ściągnięciu maski, efekt wow! Skóra napięta, baaardzo wygładzona, rozjaśniona, rozświetlona, nawilżona, zmarszczki wręcz wyprasowane - wygląda przepięknie. Maska świetnie sprawdza się do cer naczyniowych ponieważ wycisza cerę. Rewelacyjna jest przed makijażem, ponieważ wyglada on bardziej zjawiskowo. Maska kosztuje śmieszne pieniądze biorąc pod uwagę efekt jaki daje. Maska na stałe zagościła u mnie a regularne jej stosowanie poprawiło wygląd mojej skóry. Polecam bardzo
    Zalety:
    • przyjemna w użyciu, idealnie układa się na twarzy
    • chłodzący efekt
    • mocno napina
    • efekt jak po zabiegu w gabinecie medycyny estetycznej
    • rozjaśnia
    • rozświetla
    • nawilża
    • mega wygładzenie
    • odżywienie skóry
    • wycisza podrażnienia oraz naczynka
    • świetna przed makijażem
    • niska cena
  • 10 września 2019 o 10:09
    Maska ze złotem
    Maskę od Sovre dostałam od męża. Samą formułę uważam za rewelacyjną, szczególnie pod względem wygładzenia - jest tego płynu na tyle dużo, że odlałam sobie do ciemnego słoiczka i używam jako serum na noc - poradziła sobie nawet z głęboką, półroczną blizną na nosie lepiej niż zalecona przez lekarza maść silikonowa (w tydzień prawie się wygładziła, czego maść przez pół roku zrobić nie umiała). Co do płachty to uczucia mam mieszane - otwory trochę nie trafione, więc trzeba się namęczyć żeby ją nałożyć, a potem nieruchomo leżeć żeby się nie przemieściła. Po zdjęciu zostawia dość dziwne uczucie bardzo mocnego ściągnięcia skóry ale bez wysuszenia. Podsumowując, gdyby płyn był sprzedawany jako serum to brałabym garściami i się nie zastanawiała natomiast jako maska i to dość droga (przy zaleceniu do stosowania co 2-3 dni) tak bardzo średnio. Jeśli dostanę prezencie to nie pogardzę natomiast sama nie kupię. Oceniam na 4, ponieważ nie da się ocenić na 3,5
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Nawilżenie
    • Niedopasowane otwory
    zef_cat
    14 sierpnia 2019 o 11:18
    Nigdy więcej
    Otwory na oczy, nos i usta nie pokrywają się z anatomią twarzy: otwory na oczy są za małe, na nos za duży, a otwór na usta znajduje się na brodzie. To doskonały przykład tego, jak nie powinno się tworzyć takich kosmetyków, zapewniają stuprocentowy dyskomfort użytkowania. Czy jest to warte nawilżenia cery? Absolutnie nie.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • rozmiar maski,
    • komfort użytkowania,

Zobacz także inne Maseczki w płachcie