Szampony do włosów

Nivea Volume Care, Shampoo Szampon nadający objętość

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 maja 2023 o 21:16
    Okej :)
    Opakowanie plastikowe więc ciężko wydobyć końcówkę produktu jednak nie jest najgorzej. Szampon ma przyjemny zapach, konsystencja ani nie gęsta, ani nie wodnista - w sam raz. Szampon dobrze oczyścił włosy i skórę. Po jego użyciu włosy są odświeżone, sprawdza się w swojej roli.
  • 28 stycznia 2021 o 12:38
    Nie dla mnie
    Male opakowanie szamponu znalazłam w kalendarzu adwentowym Nivea. Niestety nie dla mnie. Szampon obciąża i nie dodaje objętości nawet bezpośrednio po umyciu. Mam cienkie włosy i liczylam na fajny efekt. Moje włosy po jego użyciu są ciężkie, przyklapnięte i wyglądają nieświeżo. Lubię markę Nivea, ale ten szampon zdecydowanie nie jest dla moich włosów. Jak większość produktów Nivea ładnie pachnie, ma wygodne opakowanie, ale nic poza tym.
    Zalety:
    Wady:
    • Obciaza moje włosy
  • 2 czerwca 2020 o 14:03
    Naprawdę fajny produkt!
    ja: Mam dużo cienkich, kręconych włosów w typie wurly (zmieszanie fali i loka czyli typ 2c/3a). Średniporowate w kierunku niskoporowatych, długości do ramion. W okresie zimowym lubią się plątać nad karkiem i mają tendencje do wypadania. Często bywają matowe i szorstkie. Oczekiwania: Dobre doczyszczenie skóry głowy i włosów. Skład: Bardzo mocny detergent, średniej mocy detergent i aż 3 nawilżające humektanty oraz 3 zabezpieczające emolienty. Odżywczy lecz mocno działający szampon. Opakowanie: Duże, bo ma aż 400 ml. Wykonane z plastiku, przez swoje profilowanie dość dobrze się trzyma, nie wyślizguje się z rąk podczas używania. Zamykane na zatrzask, nic się nie wylewa w podróży. Na zewnątrz przyjemna dla oka szata graficzna, z tyłu wyraźnie opisany skład. Dzięki płaskiej zakrętce nie ma problemu żeby go odwrócić i wydobyć kosmetyk do samego końca. Wrażenia: Po otwarciu bardzo delikatny zapach, nienachlany. Przezroczysta, nieco żelowa konsystencja. Dobrze się nakłada i rozprowadza na włosach. Nie przelatuje przez palce. Bardzo dobrze się pieni, oczyszcza skórę głowy i włosy. Nie powoduje, że włosy są matowe i splątane. Nie podrażnia i nie uczula, a naprawdę dobrze oczyszcza włosy. Przez zawartość detergentów nie używałabym go w codziennej pielęgnacji, ale naprzemiennie z innym delikatniejszym szamponem czemu nie. Po użyciu włosy są odbite od nasady i sypkie, skóra głowy jest dobrze oczyszczona - moje oczekiwania spełnił. Dodatkowym plusem jest dość spora butelka i gęsta konsystencja co przekłada się na bardzo dobrą wydajność. Jak wchodził na rynek miał super dostępność – był dostępny niemalże wszędzie. Obecnie z tym trochę gorzej, ale nie znaczy to, że produkt jest nieosiągalny. Jest to naprawdę dobry produkt w przystępnej cenie i kompletnie nie rozumiem dlaczego średnia ocen jest tak niska. Zawsze chętnie do niego wracam.
  • 19 kwietnia 2020 o 16:40
    Fajny
    Szampon dokładnie oczyszcza włosy a przy tym nie wysusza. Dodaje lekko objętości. Nie obciąża włosów. Jest przezroczysty, konsystencja gęsta, przyjemny zapach. Dość wydajny. Cena jest ok, kosztuje około 12zł.Dostępny w drogeriach i hipermarketach. Opakowanie wygodne w użyciu.
    Zalety:
    • objętość
    • nie obciąża
    • pojemność
  • 9 marca 2020 o 13:25
    Świetne rezultaty!
    Nivea, Volume Care, Shampoo otrzymałam w prezencie podarunkowym na Urodziny i to bardzo dobry szampon ,który delikatnie zwiększa objętość na całej długości włosów. Moje są cienkie i delikatne,a NIVEA Szampon Volume & Strength z ekstraktem z bambusa pozwala na uzyskanie fryzury jak z Salonu.Bardzo dobrze skomponowane składniki,które dodatkowo pielęgnują nawilżają ,a przy tym pięknie pachnie. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów.To mój pierwszy produkt Nivea i przyznaję,że nie ostatni.Włosy się nie elektryzują i ich stan wyrażnie się poprawił.Moje włosy są wymagające ,ale szampon okazał się trafionym prezentem.Polecam do włosów,które są pozbawione objętości.Nie obciąża ,a to ogromny atut.
    Zalety:
    • Opakowanie estetyczne i poręczne
    • Nadaje lekkiej objętości włosom
    • Przywraca blask