Innisfree Jeju Volcanic, Pore Cleansing Foam Pianka oczyszczająca

evva_s
    8 maja 2020 o 21:04
    Cudo!
    Najlepszy produkt do mycia twarzy jaki miałam! Nic tak dobrze nie doczyszcza jak ten produkt! Jest po prostu boski! Ma piękny nie drażniący zapach, konsystencję jakiej jeszcze nigdy nie widziałam. Jest mega wydajny, spełnia wszystkie obietnice producenta.
    Zalety:
    • Mega wydajny
    • Spełnia wszystkie obietnice producenta
    • Matuje i pięknie czyści buzię
    • Oczyszcza pory
    • Wspaniała konsystencja
    Wady:
    • BRAK
  • 18 września 2019 o 12:58
    Hit
    Super pianka, naprawdę fajnie oczyszcza. Buzia jest miękka, matowa i nie tłuści się. Baaardzo wydajna, fajnie się pieni, wystarczy nałożyć odrobinkę a można umyć całą twarz, dekolt i co tam jeszcze chcecie. Dla mnie super zapach, taki delikatnie mydlany, kojarzący się ze świeżością.
    Zalety:
    • Super oczyszcza i matuje, wydajna, miły zapach
  • 17 czerwca 2019 o 19:17
    Najlepsza rzecz do mycia twarzy jakiej używałam! Po wielu kosmetykach obiecujących czyszczenie porów, myślałam, że tak już myusi być, że niewiele pomaga. Ot, taka natura. Pogodzona z tym losem, bez większej wiary w obietnice producenta zakupiłam to - jak się szybko okazało - cudeńko. Jakież było moje zaskoczenie, gdy po pierwszym użyciu zauważyłam, że zanieczyszczenia niejako wyskoczyły z porów - serio. Uwielbiam tę piankę za działanie, bardzo miłą konsystencję i wydajność - 1 opakowanie wystarczyło mi na ponad 2,5 miesiąca przy użyciu 2x dziennie i pewnie wgdyby nie moja tendencja do wyciskania zbyt dużej ilości kosmetyku (nawyk po poprzednich kosmetykach, które nie były wydajne i/lub nie chciały się pienić) to na pewno te opakowanie wystarczyłoby na jeszcze dłużej. Jestem zachwycona, dla mnie to zupełnie nowa jakość w pielęgnacji :)
    Zalety:
    • spełnia obietnice z etykiety :)
    • oczyszcza pory
    • powoduje, że cera wygląda promienniej
    • mega wydajność
    • cudowna, relaksująca twarz konsystencja
    • dostępność (łatwy dostęp online, np. na JJ korean Beauty)
    Wady:
    • Zapach może delikatnie męczyć, jest dość mydlany, ale wobec wszystkich atutów, jakie posiada kosmetyk, czuję, że grzeszę wpisując to jako wadę ;)
    werka89
    7 lutego 2018 o 14:24
    Na serio warto przy cerze z ŁZS
    Do zakupu tej pianki przymierzałam się od kawałka czasu. Siostra mi polecała Innisfree jako jedną z dobrych jakościowo niezbyt drogich marek z Korei. I koniec z końców znalazłam go pod choinką - w zestawie z tonikiem i maseczką. Łojotokowe zapalenie skóry w strefie 'T'. Suche policzki z naczynkami. Wrażliwa, alergiczna. Wiek - 28 lat, pierwsze zmarszczki miminczne (czoło, okolice oczu). Duża tendencja do zapychania porów. Moja cera lubi kwasy, codzienne złuszczanie. Bywa wrażliwa, delikatna, alergiczna. Kosmetyk pachnie mydłem - to może delikatnie irytować niektóre osoby, ale byłam przygotowana na zapach węgla. Testowałam kosmetyki o zapachu asfaltu, więc dla mnie ta woń jest miłym zaskoczeniem. Poza tym konsystencja jest wybitnie kremowa - jak mydło w płynie niż typowa pianka. Kosmetyk jest świetnie zabezpieczony, poza tym b. wygodnie się go używa, bo opakowanie jest miękkie, więc wygodnie się go wyciska. Myje i to b. dokładnie. Skóra po nim wręcz skrzypi. Nie jest jednak podrażniona, zaczerwieniona. Jest b. w porządku od tej strony. Te drobinki deliktanie złuszczają przez co skóra nie ma ani odrobiny suchych płatków. Poza tym pianka zmniejsza ilość wykiwtów na skórze - jest ich zdecydowanie mniej. Działa dla mnie podobnie do żelu YR z serii Pure System. Zmniejsza też łojotok. Cena jest ok, dostępność internetowa - ja swoją ściągnełam z strony producenta - wysyłają do PL. Wydajność b. wysoka - niewiele produktu potrzeba na ramiona, dekolt, szyję, twarz i plecy. Polecam serdecznie.
  • 3 września 2016 o 12:58
    Warto!
    Oczyszcza, sebum znika , cera po jego użyciu zdecydowanie wygląda lepiej i wygląda na świeższą, jest bardziej przyjemna w dotyku , nie świeci się . Nie zawiodłam się . Jest warty swojej ceny i wydajny ! Stosuję go raz dziennie od miesiąca i mam wrażenie , że jeszcze nie jestem w połowie buteleczki. Przyjemny w użyciu , wizualnie nie zachwyca , co jest malutkim minusem . Dostępność też nie jest najlepsza. Nie ufam ofertom na ebay etc. Kupiłam z oryginalnej strony Innisfree.