Cienie do powiek

Golden Rose Longstay Eyeshadow Stick Długotrwały cień do powiek w sztyfcie

Gagat12
    17 maja 2018 o 10:50
    Cień do zadań specjalnych
    Kupiłam kolor 01 (jasny brąz) po obejrzeniu recenzji jednej z youtuberek, nawet nie przypuszczałam, że bedzie on aż tak trwały! Cienia używam zarówno solo, jak i z cieniami w kamieniu użytymi do wycieniowania i wykonturowania oka. Fenomenalnie przedłuża trwałość cieni, sam - również pozostaje na miejscu, niezależnie jak spędzam czas. Najczęściej używam go na stoku narciarskim (w tym treningi na tyczkach), wycieczkach na rowerze (50 km w błocie po górach poza szlakami), wyjściach do aquaparku/ pływaniu w morzu. Ten produkt nigdy mnie jeszcze nie zawiodł! Szczytem był upadek na nartach zakończony wgnieceniem kasku - makijaż oczu (a dokładnie cień) pozostał nienaruszony! Maraton rowerowy w deszczu to też nie problem! Tak dobrze nie spisał sie Benefit, ani żadna z droższych marek. Do tego nie grudkuje się, nie wchodzi w załamanie powieki, kolor 01 pasuje do większości stylizacji. Jest tez niezawodny, gdy nie mamy czasu - pomalujemy się nim błyskawicznie, przez perłowe wykończenie nadaje oku wygląd już wymodelowanego, a dzięki opakowaniu, nie musimy myć pędzli i możemy wykonać makijaż wszędzie, nawet w drodze do pracy. Trwałość opakowania: przeżyło kilka wypadków narciarskich, uderzenia w tyczkę, więc również na plus. Nie mogę ocenić wydajności, gdyż używam go głównie na wyjazdach sportowych i wakacjach, a przez resztę roku preferuję cienie w kamieniu. Szczerze polecam!
    Zalety:
    • TRWAŁOŚĆ!!!
    • nie grudkuje się
    • nie wchodzi w załamania powieki
    • przedłuża trwałość cieni w kamieniu
    • opakowanie (trwałość, wygoda użytkowania)
    Wady:
    • BRAK!
  • 28 grudnia 2017 o 16:52
    Fajny
    Bardzo dobrze sprawdza się jako baza pod cienie- zastyga i cienie długo się na nim utrzymują. Ma przepiękne wielowymiarowe drobinki. Jest wprost idealny do codziennego makijażu, bo nawet nałożony solo robi całą robotę :)
    rochas
    26 kwietnia 2017 o 12:11
    Tylko z bazą do ekspresowego makijażu
    Ja również mam kolor 03. Jest naprawdę ładny. Stosuję go solo, na to kreska i tusz i makijaż ekspresowy gotowy :) Bez bazy utrzymuje się krótko, ze 2 godzinki, natomiast z bazą cały dzień. Nakładanie jest bezproblemowe, ja rozcieram go jeszcze lekko na koniec palcem. Rozświetla powiekę i sprawia, że wygląda ona bardzo świeżo. Jest trochę niewydajny, ale ma tyle zalet, że mu to wybaczam ;) Zaopatrzony jest w temperówkę, ale ja z niej nie korzystam, bo wolę, gdy ma większą powierzchnię malującą ;) Do tego jest tani. Super produkt, serdecznie polecam :)
    Ritkaaa
    26 kwietnia 2017 o 11:54
    Doskonala... baza pod cienie
    Mam 03. Jak dla mnie to doskonala baza pod cienie do powiek. Nakladam na oczyszczona i przemyta hydrolatem powieke, po czym wklepuje lekko palcem. Kolor jest praktycznie niewidoczny. Utrzymuje cienie na powiece do kilkunastu godzin, przeszedl "probe wesela" ;), nic sie nie rozmazalo ani nie splynelo. Takze w tej funkcji polecam, solo mi sie nie podoba.
  • 22 marca 2017 o 11:14
    Niewidoczny i klejący
    Kupiłam kolor 03, czyli jasny beż. U którejś youtuberki usłyszałam, że ładnie rozświetla i jest trwały, więc sądziłam, że będzie idealny na co dzień do lekkiego makijażu, gdy nie ma czasu na kombinowanie. Niestety cień jest właściwie niewidoczny na powiekach. Znalazłam dla niego inne zastosowanie, żeby całkiem się zmarnował, jednak nie kupię ponownie. Plusy: - raczej trwały - stosowany jako baza pod pod jasne, rozświetlające cienie przedłuża ich trwałość (czasem stosuje też pod rozświetlacz na kości policzkowe w tej samej roli, ale nie zbyt często, bo może zapychać) - ładne i praktyczne opakowanie Minusy: - strasznie się klei, niekomfortowy na powiekach - stosowany samodzielnie jest właściwie niewidoczny