Cienie do powiek

Maybelline New York Color Tattoo 24Hr, Kremowo - żelowy cień do powiek (nowa wersja)

Maybelline Color Tattoo cień do powiek w kremie 150 SOCIALITE 4ml 48861-uniw
Maybelline Color Tattoo Cień do Powiek Socialite
Maybelline Color Tattoo 24H - Cień do powiek 65 Pink Gold 4g

Nasi użytkownicy zostawili 152 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 kwietnia 2025 o 23:11
    Maybelline New York Color Tattoo 24Hr
    Cień jest bardzo trwały. Nie zbiera się w załamaniach powieki, nie ściera. Jest dobrze napigmentowany. Można go szybko nałożyć zarówno palcem jak i pędzlem. Stosowałam go jako baza pod cienie i świetnie się sprawdził. Cień ma tylko jedną wadę. Szybko wysycha i nie da się go "skończyć".
    je_nny
    13 marca 2024 o 20:39
    Ukochany, niezawodny, bardzo wydajny !
    Zużyłam już pewnie około 4 opakowań odcienia On an On Bronze oraz jedno opakowanie odcienia Taupe. Myślę, że z tego powodu kosmetyk ten zasłużył na recenzję. Odcień Bronze to takie stare złoto , pasuje praktycznie do każdego koloru oczu i jest po prostu uniwersalny zarówno do zrobienia makijażu dziennego jak i wieczorowego. Poza tym uważam, że jest to ekstremalnie wydajny produkt, z czasem nieco gęstnieje i nieco więcej wysiłku trzeba włożyć w wydobycie go ale nie traci na jakości , pigmentacji itp. Koloru Taupe używałam natomiast bardzo długo do podkreślania brwi i sprawdził się również super w tej roli. Bardzo lubię i na pewno nie jest to moje ostatnie opakowanie.
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny
    • odcienie
    • to jak prezentuje się na powiece
    • trwały
    Wady:
    • z czasem gęstnieje, robi się bardziej "tępy" niż kremowy, ale nadal nadaje się do użytku
    kaskaw8
    4 października 2023 o 21:25
    Trochę nierówna formuła
    Byłam mega zaintrygowana tym produktem. Tyle dobrego o nim słyszałam. Szczególnie interesowało mnie to, czy jest to zamiennik kultowego cienia w kremie od MAC, bo tyle opinii było pozytywnych, że musiałam się skusić. Miałam dwa odcienie: Creme de Nude i Golden Girl. Już na pierwszy rzut oka różniły się formulacją. Golden Girl był bardziej żelowy, natomiast Creme de Nude bardziej suchy, pudrowy. Myślałam, że ten Creme de Nude będzie fajną bazą pod cienie, jednak u mnie nie zdał egzaminu. Ten odcień ma mocne tony żółte. Dla mnie jest to zbyt żółte i widoczne. Ponadto formuła jest dość sucha i nie wygląda to dobrze na powiekach. Tworzy suche podłoże pod cienie. Dodatkowo nie utrzymuje ich zbyt dobrze. Nie mam tłustych powiek, a u mnie kompletnie się nie sprawdził. Cienie dość szybko zbierały się w załamaniach i ogólnie odczuwalna była ciężkość na powiekach. Cień jest wydajny i używa się go niewiele. Ma mocny pigment, więc w przypadku bazowania na nim jako cieniu solo, można uzyskać pożądany efekt bez potrzeby budowania wielu warstw. Dawałam mu dużo szans, jednak nie będzie to coś, do czego wrócę.
    Zalety:
    • wydajny
    • dobry pigment
    • łatwo się rozprowadza
    Wady:
    • słabo się utrzymuje
    • nierówna konsystencja
    • nie utrzymuje cieni
    • zbiera się w załamaniach
    • daje uczucie ciężkości
    • daje u mnie suchy efekt
    asia_mm
    12 września 2023 o 12:46
    Używam od długiego czasu
    Praca z cieniami Color Tattoo jest niezwykle prosta, szybka, a efekt długotrwały. Cienie są super zarówno solo, jak i sprawdzają w roli kolorowej bazy. Idealnie się je nakłada zarówno palcami, jak i pędzlem. Kolory utrzymują się do końca dnia, jak obiecywał producent. Dodatkowo są bardzo wydajne
    Zalety:
    • pigmentacja
  • 27 sierpnia 2023 o 18:50
    Warty uwagi
    Parę miesięcy temu kupiłam ten cień mojej mamie, która ma tłuste i opadające powieki. Była zachwycona kolorem i trwałością, więc postanowiłam kupić cień również dla siebie. Posiadam odcień on and on bronze - jest to chłodny brąz z drobinkami. Aplikuję na powiekę palcem i lekko rozcieram. Efekt jest bardzo ładny - oko jest przyciemnione, rozświetlone, wygląda to bardzo elegancko. Trwałość jest bardzo dobra, trzymają się aż do demakijażu. To bardzo dobry cień, ale warto polować na promocję - cena regularna w Rossmanie jest dość wysoka.