Maski do włosów

Marion MariColor, Regenerująca maska ożywiająca kolor włosów farbowanych

Nasi użytkownicy zostawili 74 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 lipca 2016 o 14:17
    Miękkie, gładkie, miłe w dotyku włosy!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Takie właśnie moje włosy stały się po wczorajszym użyciu tej maski. Trzymałam ją około godziny na umyty, lekko wilgotnych włosach. Włosy są fajnie rozjaśnione, tak jak nazwa wskazuje kolor jest schłodzony, pozbawiony żółtego odcienia. Na naturalnym odroście, nie zauważyłam specjalnej różnicy. Włosy są delikatnie bardziej lśniące niż były wcześniej. Ale najbardziej podoba mi się to jakie miękkie, delikatne wręcz jedwabiste stały się moje włosy po tej masce! :) Polecam!
    Drogeria Natura
  • 19 marca 2016 o 14:41
    Totalna porażka!!!!!!! Najgorsza maska jaką miałam!!!
    Czytam pozytywne opinie i nie mogę się nadziwić. Przechodząc do sedna: Wersja dla blond minusy: *ożywienie koloru obiecane przez producenta: włosy delikatnie żółte nietknięte, reszta w kolorze filetowej szmaty do podłogi!!!! Tragedia * włosy suche, szorstkie, matowe, niemiłe w dotyku plusy: ABSOLUTNIE BRAK!
    Drogeria Natura
  • 10 maja 2015 o 23:11
    Bardzo ładnie podkreśla czerwienie
    Odkąd hennuję włosy, namiętnie poszukuję dobrej maski bądź odżywki, która ładnie podkreśli czerwonawy kolor moich włosów. Kiedy miałam naturalny kolor, bardzo lubiłam maseczkę mariona, podkreślającą brązy. Tym razem skusiłam się na wersję do czerwieni. Czy spodobała mi się tak samo? Skład: Skład jest emolientowo-nawilżająco-proteinowy. Zaraz po wodzie znajdziemy emolient, nawilżacz, antystatyk, kolejny emolient i emulgator. Potem hydrolizowana keratyna, emolient, olej ze słodkich migdałów, olej z kiełków pszenicy, dalej witaminki, gliceryna - nawilżacz, ekstrakt z hibskusa i maku polnego. Dalej w składzie są też dwa polyquaternia. Potem już konserwanty i barwniki. Konsystencja, zapach i opakowanie: Maseczka ma bardzo intensywny, czerwony kolor. Na szczęście nie zafarbowała mi dłoni, ale od razu zmyłam ją wodą z mydłem, może dlatego ;) Kolor jest kosmetyczny, dość intensywny, nawet przyjemny. Konsystencja - nie jest zbyt gęsta, bardziej określiłabym ją jako odżywkę, nie maseczkę. Na szczęście nie spływa z włosów. Opakowanie zawiera 2 saszetki, całość wystarcza mi na 4-5 użyć ;) Działanie: Bardzo zależało mi na tym, żeby maseczka podbijała czerwono-kasztanowy kolor moich włosów między kolejnymi hennowaniami. Radzi sobie z tym świetnie, muszę jedynie używać jej przynajmniej raz na tydzień, żeby efekt się utrzymywał. A co z resztą właściwości? Pięknie podkreśla skręt - pewnie przez zawartość mojej ukochanej proteinki - keratyny hydrolizowanej. Wyczuwalnie nawilża, dość dobrze dociąża, choć mogłaby to robić troszkę lepiej, wtedy byłaby ideałem :) Zawsze można jednak dokapać do niej kilka kropel oleju - wtedy dociąża idealnie. Nie obciąża moich delikatnych fal, a trzymam ją przynajmniej 30 minut. Szkoda, że maseczki te są tak słabo dostępne. Jest jeszcze wersja do blondu, którą uwielbia moja siostra :) Zamieszczam zdjęcie odświeżonego koloru po marionie oraz skład maseczki :) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: kilka saszetek
    Dusia06
    8 maja 2015 o 16:29
    Całkiem fajna
    Maseczkę kupiłam przy okazji drobnych zakupów na allegro. Posiadam wersję do włosów brązowych i mimo, że nie mam włosów farbowanych maseczka świetnie wydobywa brązowe refleksy. Ładnie podkreśla mój skręt - zapewne przez keratynę (moją ulubioną proteinę). Jednak lubię dołożyć do niej z 3-5 kropelek jakiegoś oleju, wtedy włosy są bardziej dociążone i wygładzone. Trzymam ją na włosach 30 - 40 min i zawsze postępuję tak w przypadku produktów, które zawierają proteiny. Szkoda, że wersja do włosów brązowych występuje jedynie w saszetce. Opakowanie 200 ml na pewno zwiększyłoby komfort użytkowania. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 2 saszetki
  • 20 kwietnia 2015 o 11:13
    dla blondynek wybawienie
    Absolutna rewelacja !!!!Jedyny mankament to ,to ,ze trudno ją dostać. Maska (saszetka ) pokrywa moje długie włosy , trzymam ok 15 min. I po wysuszeniu mam idealny zimny blond, włosy są blyszczace , miekkie. Znikaja wszystkie rude i zółte paskudy . Polecam z calego serca ! Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: cztery saszetki i jedno wieksze w buteleczce