Maseczki w płachcie

Selfie Project Ultra oczyszczające plastry na nos

• 23 kwietnia 2024 o 12:07
    rzuciłam się na nie jak szczerbaty na orzechy, a niestety niepotrzebnie
    Mój nos ma strukturę filamentów łojowych, ale wiem to dopiero teraz... wcześniej myślałam, że to zaskórniki i próbowałam z nimi walczyć, wyciskać, usuwać plastrami. Po tych plastrach pozostawały mi tylko podrażnienia, resztki kleju ewentualnie dziury. Nie usuneły wszystkich kropek, któe teraz już wiem, że nie są zaskórnikami. NIe polecam tego produktu nawet na zaskórniki- po wyciągnięciu ich w ten sposób zostanie tylko dziura. Lepiej włączyć do swojej pielęgnacji kwas salicylowy i ogólnie przywiązać większą wagę do jakości naszej pięlegnacji, szczególnie oczyszczania.
    Wady:
    • po wyciągniętych niedoskonałośniach pozostają dziury
    • na skórze pozostaje klej
  • 22 kwietnia 2024 o 15:13
    brak efektu, nie polecam
    Trzeba docisnąć mocno plaster żeby się przykleił do nosa, Zrywanie plastra jest delikatnie nieprzyjemne i po zerwaniu zostają resztki. Nie widzę żadnych efektów oczyszczenia porów. Nieprzyjemny zapach
    Zalety:
    • niska cena
    Wady:
    • nieprzyjemny zapach
    • brak efektów
    • ślady po ściągnięciu plastrów
  • 10 kwietnia 2024 o 16:41
    nie zaszkodził ale i okazał się stratą pieniędzy
    Wiadomo, że to nie jest produkt, którego zaleca się stosowanie ale raz na jakiś czas gdy chcę przyspieszyć oczyszczenie moich porów sięgam po takie plasterki. I wypróbowałam ich już wiele, ale te nie przynoszą jakichkolwiek rezultatów. Zaczynając od tego, że same plasterki nie trzymają się plastikowej folii w opakowaniu. Szybko wysychają, wystarczy około kwadrans i sprawa załatwiona. Zrywając je, za każdym razem miałam nadzieję, że faktycznie coś mi oczyszczą, nie dostałam niczego oprócz lekko zdartego naskórka. Jak dla mnie produkt nie zaszkodził ale i okazał się stratą pieniędzy, są inne lepsze plastry, które może nie przynoszą spektakularnych efektów ale chociaż jakiekolwiek.
    Wady:
    • brak oczyszczenia
  • 5 lipca 2023 o 1:21
    brak efekty
    mija cera jest trądzikową ze sklonnascia do przetłuszczania sie. to powoduje ze zmagam sie z zaskorniakami na nosie i policzkach nie miałam zbyt duzych oczekiwań wobec produktu ale chyba jest gorzej niz sądziłam opakowanie jest dosyc ładne ale chyba na tym dobre rzeczy sie koncza plasty u mnie nie oczyściły żadnego pora. oczywiscie po zerwaniu plastra z nosa widac na nim drobne kropeczki ale sa to po prostu główki zaskórniaków i złuszczony naskórek niestety nie kupie ponownie i nie zachęcam do zakupu, u mnie sie nie sprawdziły ://
  • 3 lutego 2023 o 18:15
    Nie sprawdziły się
    DOSTĘPNOŚĆ – stacjonarnie i online OPAKOWANIE – saszetka, a w niej nalepione plastry SZATA GRAFICZNA – spójna, charakterystyczna dla Selfie Project SKŁAD – całkiem dobry WYDAJNOŚĆ – 4 sztuki ZAPACH – niewyczuwalny MATERIAŁ – lepiąca się tkanina, coś jak plaster EFEKT – nie oczyścił porów a dodatkowo wysuszył skórę ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – saszetka jest zawsze wdzięczna w podróży, mieści się wszędzie CENA – niska (ok. 10 zł)
    Zalety:
    • szata graficzna
    • skład
    • podróż
    Wady:
    • efekt

Zobacz także inne Maseczki w płachcie