Odżywki do włosów

Eleven Australia Hydrate My Hair Odżywka nawilżająca 300 ml

thevveb
    22 lipca 2023 o 17:48
    uratował moje włosy
    Produkt poleciła mi moje fryzjerka. Warto zaznaczyć, że włosy miałam w opłakanym stanie. Suche, łamiące się, generalnie siano. Mam włosy ze skłonnością do kręcenia, wysokoporowate. W swojej historii używałam wielu odżywek, ale dopiero ta odratowała mi włosy. Używałam jej w zestawie z szamponem z tej samej serii. Produkt jest bardzo wydajny, łatwo się pieni (gdyby tak nie było wystarczy bardziej zmoczyć głowę, nie ma potrzeby dodawania więcej produktu) i naprawdę odżywia włosy. Włosy po umyciu są miękkie, ładnie się kręcą i błyszczą.
    • maksymalne nawilżenie
  • 1 lutego 2021 o 23:48
    Bardzo dobry produkt!
    Odżywka świetnie regeneruje bardzo zniszczone włosy,wygładza,nawilża,sprawia,że włosy wyglądają zdrowo. Produkt ten chroni również przed wysokimi temperaturami co chroni włosy przed codzienną stylizacją.
  • 30 marca 2020 o 12:43
    ODŻYWKA
    Polecam, na moich rozjaśnianych włosach się sprawdziła. Zalecam przytrzymać ją jednak dłużej niż pisze producent - dla lepszych efektów. Dobra maska proteinowa. Cała marka za składy ma wieeeelki plus... !
    Zalety:
    • ZAPACH
    • WYDAJNOŚĆ
    • SKŁAD
    • DZIAŁANIE
  • 21 lipca 2019 o 15:14
    Bardzo dobra
    Uważam, że jest to bardzo dobra odżywka. Idealnie wygładza i nawilża włosy. Po użyciu włosy są pełne blasku i z łatwością się rozczesują. Zapach odżywki jest ledwo wyczuwalny. W przeciwieństwie do szamponu z tej samej serii uwielbiam ją. Niestety dużym minusem jest cena. Jest wiele odżywek, które są równie dobre lecz w znacznie niższej cenie. Zapłaciłam za nią 70 zł i w tej cenie z pewnością nie kupię jej ponownie.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    • blask
    Wady:
    errola
    14 listopada 2016 o 10:10
    Jestem na nie
    Nie jest to zbytnio dobra odżywka. Właściwie nie zauważyłam żadnej różnicy na włosach. Może coś tam delikatnie nawilża, ale bez przesady. Spodziewałam się zachwytów a tylko się rozczarowałam. Odżywka jest średnio gęsta, pachnie niczym szczególnym. Dosyć szybko ubywa z opakowania co jest niewątpliwym plusem. Jest zdecydowanie zbyt droga jak na swoje działanie. Nie polecam.