Maski do włosów

Kallos Med, Deep Repair Hair Mask Regenerująca maska do włosów

• 12 listopada 2022 o 13:06
    Jeden z wielu Kallosów
    Kallosy były moimi faworytami na początku pielęgnacji, dziś raczej są tylko używane do emulgowania oleju. Natomiast nie mogę się w sumie tej maski jako tako przyczepić, włosy były miękkie, niespuszone, ale efektu tafli nie uzyskałam nigdy. Jako opcja budżetowa czy emulgowanie oleju nawet się sprawdzi, ale raczej nie wrócę do Kallosów ze względu na obecnosć w składzie Methylchloroisothiazolinone i Methylisothiazolinone - których nie powinno się używać na skórę głowy
    Zalety:
    • cena, pojemność
    Wady:
    • obecność Methylchloroisothiazolinone i Methylisothiazolinone
    Drogeria Super-Pharm
    Sawi92
    21 września 2020 o 21:21
    Maska ochroniła moje włosy
    Muszę oczyszczać swoją skórę głowy co niestety osłabiało moje włosy do tego stopnia że się rwały. Odkąd zaczęłam stosować tą maskę, nie tylko zabezpieczała włosy przy oczyszczaniu skóry ale także ładnie je nawilżała, odżywiała i regenerowała. Świetny stosunek jakości do ceny. W składzie tak zwane "itchy ms" czyli konserwanty które mogą uczulać więc warto o tym pamiętać.
    OlgaL94
    1 kwietnia 2020 o 16:11
    Super maska do zniszczonych włosów
    Po rozjaśnianiu miałam tragedię na głowie- maska bardzo mocno wygładziła moje włosy i jest bardzo wydajna. Stosowałam ją 2 razy w tygodniu i miałam ją baaardzo długo.
    Zalety:
    • wygładzenie włosów
  • 14 grudnia 2016 o 20:04
    Deep Fake Hair Mask
    Niestety liczyłam na efekt ''wow'' w końcu chwytliwe hasło ''med'' sugeruje, że maska zdziała cuda nawet z najtrudniejszymi w pielęgnacji włosami, a tu niespodzianka, działa jak zwykła najtańsza odżywka. I tyle. Żadnego nawilżenia, nabłyszczenia, wzmocnienia, połysku. Jeden wielki chwyt marketingowy. Szkoda. Zapach jak na maski Kallos nijaki, nawet nie jestem w stanie sobie go przypomnieć bez otwierania kosmetyku. Podczas rozczesywania zrobiły mi się kołtuny, jakich dawno nie widziałam.