Kremy i maski do stóp

Acerin Maska-krem do stóp

1975m
    24 marca 2024 o 10:35
    Nieznana - a jak działa!
    Super kosmetyk nie reklamowany działa cuda. Jeżeli masz i pękające to ta maska Ci pomoże. Kupisz jest duża, wydajna, starcza na długo, ma super skład. Zawiera 15%mocznika, masło shea i olej migdałowy. Idealnie się wchłania, jest kremowa, po nocy zauważysz różnicę! Super produkt!!!!
    Zalety:
    • Skuteczna na spękane stopy
  • 6 stycznia 2023 o 8:50
    Najlepsza na pękające pięty
    Jeśli od lat masz problem z pękającymi piętami, ten produkt na pewno pomoże Przez wiele lat szukałam produktu, który rozwiąże problem pękających pięt. Sięgałam po produkty z różnych półek cenowych i po różnych producentów, tych bardziej drogeryjnych i aptecznych. Zupełnie przypadkowo natrafiłam na maskę w bardzo przystępnej cenie i postanowiłam ją przetestować, nie wierząc w efekty. Uważałam, że skoro nie pomogły produktu znanych producentów, to i ten tez nie pomoże. Dla mnie ten produkt okazał się odkryciem życia.
    Zalety:
    • po kilku dniach stosowania bolesne, krwawiące pęknięcia na piętach znikają - bardzo duża skuteczność
    Wady:
    • należy umyć dłonie po naniesieniu maski na stopy, pozostawia na dłoniach szorstką powłokę
    Miroku
    29 listopada 2020 o 11:09
    Porządna
    Maskę polecały mi koleżanki z pracy, a że mam trudne i twarde stopy to postanowiłam ją wypróbować, skład ma super. Nie stosowałam jej według zaleceń producenta, czyli co kilka dni, a codziennie, bo moja skóra w tym miejscu potrzebuje codziennie takiej konkretnej pielęgnacji. Wcierałam grubą warstwę kosmetyku w stopy po wieczornym prysznicu i na to zakładałam skarpetki, z takim kompresem szłam spać. Przy takim stosowaniu maska świetnie zmiękcza moje stopy-mam ogromne skłonności do nadmiernego rogowacenia skóry na podeszwach, ten produkt pomógł mi ją utrzymać w ryzach. Dzięki niemu moje stopy stały się gładkie, nawilżone, ale przede wszystkim przyjemnie miękkie, nawet na tym podbiciu przed palcami. Oczywiście to nie jest efekt tak doskonały jak po dobrych skarpetkach złuszczających, ale jak na zwykły krem do stóp to i tak jest naprawdę dobrze, bo nie łudzę się, że tak łatwo pozbędę się mojego twardego naskórka. Właściwości odżywcze jak najbardziej dobre, skóra jest dobrze nawilżona, przyjemnie wygładzona. Nie wiem jak radzi sobie z pękającą skórą, bo nie mam z tym problemu. Maska ma gęstą, ale kremową konsystencję, zostawia wyczuwalną powłokę, ale nie jest ona bardzo tłusta. Mi to i tak obojętne, bo zawsze na kremowane stopy zakładam skarpetki, a rano myję dokładnie stopy. Pachnie jakby cytrusowo-kremowo, dla mnie zapach nie ziębi i nie grzeje. Nie jest jakiś piękny, ale jednocześnie nie idzie w stronę cytrynowego mleczka do czyszczenia albo dezodorantu do obuwia :D Polubiłam kremy do stóp pakowane w słoiczki, duża wygoda gmerania tłustymi paluchami, zwłaszcza, że dno jest lekko zaokrąglone przy ściance. Jednak tutaj ten słoiczek jest troszkę oszukany, bo wydaje się spory, a jednak w środku okazuje się dużo mniejszy ;) Duży plus za folię chroniącą zawartość przed macantami w sklepie.
  • 6 czerwca 2020 o 10:42
    Działa bardzo dobrze
    Krem kupiłam w aptece internetowej zachęcona 15% mocznikiem w składzie, dobrą ceną oraz formą opakowania. Jak większość działających kremów do stóp posiadających w składzie mocznik i ten ma ten specyficzny zapach, który jednak nie przeszkadza przy stosowaniu. Krem jest bardzo wydajny, powoli się wchłania (producent sugeruje po nałożeniu maski założyć bawełniane skarpetki i zostawić do wchłonięcia na noc). Regularne stosowanie widocznie poprawia kondycję skóry stóp, wygładza i zmiękcza. Na pewno po zużyciu tego opakowania skuszę się na następne. Małym minusikiem są podwójne ścianki w opakowaniu, zupełnie zbędne.
  • 8 lutego 2019 o 20:58
    super krem na stópki
    kupiłam krem za namową farmaceutki - krem lekki, ale treściwy, z olejkami a przede wszystkim z mocznikiem 15%! jest go bardzo dużo, ja nakładam jako maskę z grubymi skarpetami na noc - stopy sa baaaardzo gładkie i miekkie, co jest bardzo wazne dla mnie, bo jestem fanką goły stóp w sandałkach:) bardzo polecam!
    Zalety:
    • duze opakowanie
    • bogaty skład - olejek migdalowy i maslo karite
    • duuuza ilość mocznika 15%
    Wady:
    • nie ma:) no moze ładniejsze opakowanie?