Bielenda Dr Medica Trądzik, Dermatologiczny przeciwtrądzikowy krem dzień/noc

Bielenda Dr Medica Trądzik Dermatologiczny Przeciwtrądzikowy Krem Dzień Noc 50ml

SylGrem
    12 lutego 2021 o 17:18
    Warty uwagi
    Krem jest całkiem niezły. Ma dość gęstą konsystencję, przyjemnie, łatwo się nakłada i szybko się wchłania. A co do efektów stosowania to są całkiem zadowalające. Po użyciu cera jest zmatowiona, zredukowane jest wydzielenie sebum, cera się nie przetłuszcza, ale równocześnie nie jest przesuszona. Zmiany trądzikowe są złagodzone i pojawia się mniej wyprysków, a te które są szybciej się zasuszają i znikają. Całkiem fajny produkt.
  • 22 stycznia 2021 o 16:33
    bardzo dobry
    krem kupiłam jakoś w październiku, i przy codziennym używaniu zużyłam jakoś 1/3 słoiczka. jest bardzo delikatny, ma przyjemny zapach i szybko się wchłania. nie zapycha. moja cera jest definitywnie czystsza (stosuję go z serum i żelem z tej serii) i mogę szczerze polecić. zauważyłam, że po jakimś czasie lekko słabiej działa ale tak jest prawie zawsze z kremami. dodatkowo jest tani. jedynym minusem jest słaba dostępność.
    Zalety:
    • działanie
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • po jakimś czasie słabiej działa niż na początku, ale to typowe dla kremów
  • 13 listopada 2020 o 20:11
    Kocham ten krem
    Ten krem to był mój drugi krok w stronę świadomej pielęgnacji twarzy. To jemu zawdzięczam uporanie się z trądzikiem. Po użyciu tego kremu moja skóra już nigdy nie wróciła do tak fatalnej kondycji, w jakiej była przed zastosowaniem tego cuda, a minęły już prawie 3 lata. Krem jest zamknięty w uroczym słoiczku. Opakowanie przypomina jakieś apteczne specyfiki. Krem ma lekką konsystencję i szybko się wchłania. Ma piękny zapach. Starcza na długo, gdyż nakłada się go naprawdę niewiele. Działanie widać bardzo szybko - redukcja wyprysków, zaskórników, wygładzenie twarzy, zredukowanie przebarwień do zera! Moja twarz podczas używania tego produktu wyglądała przepięknie. Aż nadszedł dzień, gdy krem się skończył, a ja nie mogłam go już znaleźć w żadnej drogerii ani online. To był dramat - nie dlatego, że stan skóry się pogorszył, bo to na dobrą sprawę nastąpiło o wiele później (ale nie jakoś bardzo), tylko dlatego, że trafiłam na najlepszy kosmetyk jaki tylko mogłam sobie wymarzyć. Po dłuższym czasie znalazłam go w internecie na jednej stronie, oczywiście kupiłam. Kolejny raz nie działał już tak spektakularnie (być może moja skóra potrzebuje już mocniejszego stężenia zawartych w nim składników), ale i tak go kocham. Fajnie by było, gdyby powrócił na sklepowe półki i aby nigdy go już nie zabrakło. Wielu osobom może pomóc, w dodatku za tak śmieszne pieniądze w stosunku do działania.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • słabo dostępny
  • 30 października 2020 o 15:49
    Działa do czasu
    Długo szukałam takiego kremu na trądzik i to w dodatku do przetłuszczającej się skóry. Przez pierwszy miesiąc dział cuda ale w pewnym momencie jakby przestał działać . Po tygodniowej przerwie znów zaczął działać na trądzik.
    Zalety:
    • wydajny
    • poręczny słoiczek
    • działanie na trądzik do czasu
    Wady:
    • przerwy w działaniu kremu na trądzik
  • 21 października 2019 o 17:24
    Niestety słaby
    Nie sprawdził się u mnie niestety ten krem. Bardzo długo go zużywałam, ponieważ był wydajny. Nie robił nic na mojej twarzy, ani nie nawilżał, ani nie działał przeciwtrądzikowo.
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektu przeciwtrądzikowego, opakowanie, cena