Wody perfumowane damskie

La Prairie Silver Rain EDP

La Prairie Silver Rain Collection woda perfumowana 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Twitter
    3 czerwca 2013 o 17:35
    Kandyzowane owoce w eliksirze
    Patrząc na flakon i nazwę oczekiwałoby się czegoś zimnego, rześkiego, świeżego i przenikliwego, prawda? A tu taka słodka niespodzianka! ;) W niespotykanym flakonie-srebrnej kropli- zamknięty jest słodki, owocowy nektar. Owocowa słodycz jest szlachetna, pochodzi z dojrzałych owoców południa lub ze słodkich owoców kandyzowanych. Co więcej, ta słodycz ocieka kwiatowym miodem. Z opisu może wynikać, że od takiej dawki słodyczy na pewno rozbolą zęby, ale wcale tak nie jest. Owszem, Silver Rain jest słodki, ale nie ulepowaty. Obok słodyczy owoców jest coś aksamitnie gorzkiego, co daje zapachowi równowagę i nie pozwala mu się wywrócić na kiczowata stronę. Daleko mu do jadalnych słodziaków czy sezonowych cukierków Escady. To zapach słodko-elegancki. Kompozycja jest spójna, nie jest krzykliwa, choć zapach jest bardzo trwały i dosyć długo utrzymuje się na skórze. Silver Rain nie jest szalenie oryginalny czy ekstrawagancki, jest dobrze skrojony, ładny, ale mnie nie porywa. Ponadto nie pasuje mi do nazwy. Doceniam to, że do kompozycji użyto naturalnych składników, ale cena trochę odstrasza. Z przyjemnością poznałam, raczej tu nie wrócę. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: odlewka 10 ml
  • 24 lipca 2012 o 21:05
    Upojny :)
    To co w perfumach lubię najbardziej to kwiatowo-owocowa słodycz, taka soczysta, ciut ulepna. Słodycz pękających od dojrzałości owoców - nie cukrowa, chociaz cukier jest w składzie - w otoczeniu kwitnących kwiatów z orintalną nutą. Nuty cytrusowe sprawiaja ,że słodycz nie jest mdła. Te owocowe nuty osadzone na bazie bobu tonka i drzewa sanadłowego mają niezwykłą miękkośc i gładkośc, są bardzo kobiece, szlachetne i mega trwałe Przy czym wszystko świetnie zmiksowane, trudno rozróznic nuty , nie mniej wyczuwam ukochaną śliwkę , jabłko i rożę. Róża w ciepłych miesiącach delikatnie sie pudrzy, mam wrażenie jest jakas domieszka ylang ylang , ktore uwielbiam ale byc może to połączenie innych nut daje takie wrażenie. Bardzo pięknie układa się na skórze, po jakimś czasie sandał z piżmem i paczulą, zapach nabiera drzewnego charakteru , jest ciepło i seksownie. Silver Rain jest jak ciepły deszcz, jak letni wiatr w rajskim ogrodzie. "Jest wiatr, co nozdrza mężczyzny rozchyla Jest taki wiatr. Jest deszcz, co wargi kobiety odmienia Jest taki deszcz." Interesujące jest w tym zapachu ,że w miesiącach chłodnych układa się nieco inaczej , jest mniej seksowny a bardziej elegancki , ciut wibrujący, wybrzmiewają w nim mroźniejsze nuty. momentami lekko metaliczne.Nie mniej zapach nie traci swojego pięknego brzmienia. "Jest mróz, co szczęki mężczyzny zmarmurza Jest taki mróz" Flakon piękny. Będę Silver Rain używac do końca świata i jeden dzień dłużej. Cytaty z Grochowiaka "Upojenie"
    Delicia
    1 lipca 2011 o 23:10
    Piekny na zewnatrz i w srodku....
    Silver Rain jest urzekajacym zapachem, uwodzicielskim, ponadczasowym... Pachnie nieco podobnie do Wish marki Chopard i tylko to powstrzymuje mnie od zakupu duzej 50-tki Silver Rain. Cena jest nieprzywoicie wysoka i choc zgodze sie, ze zapach pachnie arystokratycznie oraz ma swietna moc i trwalosc - to kwota rzedu 500 zlotych polskich za male 50ml zdaje sie byc nieco przesadzona. Silver Rain jest orientalnym zapachem, ktory nie dusi ani przez chwile. Wlasciwie jest on na pograniczu orientu i swiezej orientalnej wanilii. Bedzie doskonalym dodtakiem do wyjsciowego stroju; do teatru lub elegancka kolacje :-) Nie kupie duzej butelki, bo nie jestem w stanie usprawiedliwic tego zakupu - ma juz zapach ktory pachnie jak siostra blizniaczka (Wish) i gdy skropie obydwa nadgarstki Wish i Silver Rain, po 15 minutach ciezko mi jest powiedziec na ktorym nadgarstku siedzi ktory z tych dwoch zapachow. Butelka sliczna. Polecam sprobowac go na przemian z Wish\'em. Wish kosztuje 5 razy mniej a posiada te sama moc i trwalosc. Pol gwiazdki odjelam za zbyt wygorowana, wedlug mnie, cene wzgledem wielkosci flakonu. Używam tego produktu od: kilka testow Ilość zużytych opakowań: 7.5ml - mini do torebki.
  • 18 października 2010 o 23:10
    ideał którego szukałam
    Ten zapach był moim must have od grudnia ub.roku. Ale od początku... Spryskałam nim nadgarstek bo miał piękny flakon i .... nieprzyzwoitą cenę. Czułam go jeszcze przez chwilę a potem zupełnie o nim zapomniałam aż do wieczornej kąpieli. Zmoczona wodą skóra uwolniła obłędny wręcz zapach drzewa sandałowego którego na próżno szukałam od wielu lat w wielu perfumach. To był ten moment w którym wiedziałem że muszę go mieć. Było jednak jedno "ale", nieprzyzwoita cena. Długo zastanawiałam się czy powinnam go kupić, chodziłam do perfumerii i szukałam czegoś innego ale i tak za każdym razem wychodziłam z nadgarstkiem spryskanym właśnie nim. W końcu podjęłam "męska decyzję" i kupiłam :) Zapach jest niesamowicie trwał ale nie nachalny. To nie typ którego można rozpoznać z odległości kilku metrów. Jest elegancji i uwodzicielski. Jest mój, nareszcie ... Używam tego produktu od: okazjonalnie od 10 m-cy systematycznie od 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 lipca 2009 o 13:50
    Ale to już było
    Zupełnie innego zapachu się spodziewałam w takim flakonie, krystalicznego, chłodnego, czegoś co zapiera dech w piersiach swoim zapachem, a nie tylko ceną. Jak dla mnie w kropli Silver Rain zamknięto klasyczny, kobiecy zapach, wieczorowy, otulający niczym szal, coś jak Coco Mademoiselle. Nie pasuje mi ten flakon do tego zapachu, jest tutaj pewien brak harmonii, między tym co na zewnątrz a tym co w środku. Wielkie oczekiwania i rozczarowanie, ale pomijając już moje wyobrażenia bo nie te są oceniane, to jest to zapach który już gdzieś wcześniej był, nic odkrywczego i nic na miarę takich pieniędzy. Ładny, bo subtelny, kobiecy, wieczorowy, elegancki, otulający. Nut masa z czym z samego zapachu mnie trudno wyłowić te poszczególne, nie wyczuwam ani jabłka, ani anyżu, czy jeżyny. Całość gładka, miękka, stonowana. Nie dla mnie, zdecydowanie skłaniałabym się do zakupu Midnight Rain, przy czym Silver Rain ma zdecydowanie piękniejszy flakon. Trwałość ok. 3-4 godz. Flakon piękny i za niego dałabym 5*, jednak w ocenie daję mniej aby nie zawyżać oceny zapachu. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie