Płyny do demakijażu

Long4Lashes Płyn micelarny pielęgnujący rzęsy do demakijażu oczu i twarzy

• 28 kwietnia 2021 o 19:06
    Polecam
    Kupiłam go w zestawie z serum do rzęs. Ma wodną konsystencję i jest przeźroczysty. Bardzo dobrze usuwa makijaż oczu i twarzy. Staram się nie używać płynów micelarnych do zmywania oczu, ale ten na szczęście nie podrażnia (chociaż moje oczy są bardzo skłonne do podrażnień). Skóra po użyciu jest skutecznie oczyszczona i odświeżona oraz przygotowana pod następne etapy pielęgnacji. Jeden z niewielu płynów, który zmywa makijaż oczu bez szczypania i podrażnień. Polecam.
  • 26 czerwca 2019 o 11:01
    Podobał mi się
    Płyn kupiłam w zestawie z serum do rzęs. Płyn doskonale zmywał tusz do rzęs. Nie powodował podrażnienia oczu ani łzawienia. Wydaje mi się ze fajnie wpływał na kondycję rzęs bo miałam wrażenie ze jakoś lepiej mi się malowały jak używałam tego płynu. Płyn naprawdę godny polecenia.
  • 10 października 2018 o 18:23
    Doskonały
    W przeciwieństwie do nieudanego serum do rzęs ten płyn micelarny bardzo polecam. Świetnie nawilża i uelastycznia rzęsy. Doskonale usuwa makijaż. Jest po prostu świetny.
    Zalety:
    • slutecznie usuwa makijaż
    • nawilża i uelastycznia rzęsy
  • 6 sierpnia 2018 o 10:26
    Nie polecam
    Dodam na początek, że jestem wrażliwcem jeżeli chodzi o oczy i mało który produkt nie powoduje u mnie szczypania. A płyn micelarny z Long4Lashes nie dość, że podrażniał mi oczy, to jeszcze zostawiał tłustawy film na skórze. To było po prostu nieprzyjemne. Biorąc pod uwagę ile jest innych, dobrych płynów micelarnych, do tego z pewnością nie wrócę
    Zalety:
    • Ładna szata graficzna opakowania
    Wady:
    • ma problem z usunięciem makijażu
    • podrażnia oczy
    • zostawia tłustawy film na skórze
  • 19 czerwca 2018 o 12:55
    Bardzo przyjemny :)
    Dostałam ten produkt w gratisie do zamówienia w drogerii internetowej, przyznaję - sama bym go nie kupiła ze względu na cenę. To jednak za duża kwota jak na płyn micelarny - tu upatruję jego główną wadę. Jeśli chodzi o sam produkt, sprawdza mi się naprawdę dobrze! Usuwa skutecznie makijaż oczu i twarzy, nie podrażnił mnie, nie zostawia tłustego filmu i co dla mnie najważniejsze - nie uczulił ani nie zapchał skóry twarzy. Nie wrócę jednak do niego, bo preferuję tańsze rozwiązania!