Lakiery do włosów

Schwarzkopf Styliste Ultime Biotin+ Volume, Supermocny lakier do włosów

dhajka
    5 grudnia 2023 o 20:10
    Supermocny!
    Ten lakier na supermoce utrwalające fryzurę. Jednocześnie zapewnia jej naturalny wygląd. Efekt utrwalenia utrzymuje się przez cały dzień. Włosy po zastosowaniu tego lakieru są elastyczne. Po aplikacji lakieru włosy mi na rozczesać, nie są lepkiej. Lakier rozpyla się równomiernie. Ma delikatny zapach, który mi odpowiada. Jest bardzo wydajny.
  • 18 stycznia 2019 o 12:24
    Kocham ten lakier!
    Ten lakier to mój ulubieniec. Przede wszystkim jest mocny i noe obciąża ani też nie skleja włosów, sprawdza się przy moich cienkich i wiecznie oklapnietych włosach idealnie, a do tego ten zapach! Hit! Nie rozumiem dlaczego tak zmniejszyła się jego dostępność :(
    Zalety:
    • wytrzymałości,
    • brak obciążania,
    Wady:
    • cena,
  • 28 września 2017 o 18:39
    Dobry.
    Tak jak w nazwie, lakier jest mocny. Ja używam lakierów do utrwalenia grzywki i oczekuję, że będą mocne, ale że będą też dawały naturalny efekt, który zwyczajnie nie będzie mi się odcinał od raszty włosów. No i ten to robi :) Mocno trzyma pojedyncze pasma, a ja mam komfort, bo nic nie włazi mi do oczu. Nie wiem czy daje się wyczesywać, bo ja praktycznie codziennie myję włosy. Nie dała bym rady zasnąć z myślą, że mam na włosach produkt do stylizacji, który wcieram w poduszkę, z której wędruje on na moją twarz. No po prostu nie. ;) Nie mniej jednak lakier fajny, tani i wydajny. Warto.
  • 23 lutego 2017 o 14:36
    no no jestem pod wrażeniem
    bardzo dobry lakier chyba będzie należał do ulubieńców. Rzeczywiście dobrze utrwala fryzurę, zostawia naturalny efekt- nie robi hełmu, nie skleja włosów, długo się utrzymuje, a chcąc się go pozbyć wystarczy przeczesać włosy- nie jest to mega trudne jak przy czarnym tafcie bo włosy nie są sklejone na sztywno. Nie obciąża ich... czy dodaje objętości? Hmmm... jeśli zrobimy fryzurę pełną objętości z pewnością utrzyma efekt, ale żeby tak sam dodawał... chyba żaden lakier tego nie zrobi. Ma bardzo słodki zapach, niby ok ale osobiście wolę bardziej świeże.
    Drogeria Super-Pharm