Konturówki do ust

Pierre Rene Lip Liner Konturówka do ust

Momo
    6 października 2024 o 23:05
    Dobra konturówka
    Niedroga, dobra konturówka. Ma idealną twardość, dzięki czemu super się nią zaznacza kontur ust. Jest drewniana, więc można ją temperować, a dzięki temu uzyskujemy dobrze zaostrzony czubek i perfect linię:) Ma całkiem niezłą trwałość, nie rozmazuje się. Kolor 06 fajnie współgra z rozmaitymi odcieniami pomadek w czerwieni i różu.
    Zalety:
    • trwała
    • nie rozmazuje się
    • drewniana
    • tania
    • wydajna
    domkep
    8 listopada 2020 o 10:55
    Przeciętna
    Kredkę mam w kolorze ze zdjęcia. Sam kolor jest bardzo ładny i na ustach wychodzi prawie taki sam jak na wzorniku. Kredka jest bardzo twarda co utrudnia malowanie. W mojej ocenie nadaje się wyłącznie do konturowania. Kolejnym jej minusem jest jej trwałość- szybko się ściera. Dodatkowo, mam wrażenie, że kredka podrażnia odrobinę usta.
  • 6 sierpnia 2020 o 20:01
    Średniak
    Czasem produktu używam jedynie do obrysowania ust, niekiedy wypełniam całe wargi. Z trwałością jest bardzo średnio, szybko się "zjada" w niezbyt ładny sposób. Jeśli chodzi o aplikację, to przed nałożeniem produktu polecam użyć nawilżającej pomadki, bo może być ciężko. Plusem jest cena.
    meryy11
    6 marca 2020 o 16:23
    Nie dla mnie
    Posiadam kredkę w odcieniu 05, jest to ładna, soczysta czerwień, ale tylko w opakowaniu. Po użyciu jej na ręce lub ustach kolor jest bardziej malinowy, poprzez co już nie wygląda tak dobrze. Kredka jest twarda, źle się nią maluje usta, nie daje dobrego koloru, trzeba ją budować warstwami, żeby coś było widać.
    Zalety:
    • cena,
    Wady:
    • kolor,
    • kredka jest za twarda,
  • 16 stycznia 2019 o 10:53
    Słaba
    Mam kolor ze zdjęcia, który jest piękny i to jedyny plus. Kredka jest nietrwała, wysusza usta, nie jest wodoodporna i szybko się ściera. Źle się temperuje, drewno bardzo się kruszy.
    Zalety:
    • Kolory
    • Przesuszenie
    • Źle się temperuje