Tusze do rzęs

Golden Rose Essential Waterproof Volume Mascara Wodoodporny tusz do rzęs pogrubiający

• 7 lutego 2020 o 15:50
    Nie przypadł mi do gustu
    Tusz niestety słaby, opis producenta się nie sprawdził. Nie podkręca rzęs, o wydłużeniu nie ma mowy. Odrobinę pogrubia rzęsy. Szczoteczka fajna, silikonowa, da się nią rozdzielić rzęsy. Najlepiej nałożyć dwie warstwy tuszu, wtedy choć trochę widać że rzęsy są umalowane. Tusz jest wodoodporny, jednak po kilku godzinach może się odbić na powiece lub osypać się. Dobrze się go zmywa płynem dwufazowym. Ładna czerń, opakowanie ok, niska cena.
    Zalety:
    • Kolor, cena, wodoodporny, szczoteczka.
    Wady:
    • Nie podkreca, nie wydłuża, odbija się na powiece, czasem się ukruszy.
  • 4 sierpnia 2018 o 20:53
    Nie jest zły
    Kupiłam go chyba jakoś za 15/16zl, nie pamietam dokładnie. Jest bardzo fajny, dobrze wyrusza rzęsy i nie skleja przede wszystkim. 2/3 warstwy wystarczą, żeby mieć naprawdę ładne i długie rzęsy, a tego oczekuje od tuszu. Działa, czyli naprawdę jest wodoodporny, co najważniejsze. Posiada sylikonową szczoteczkę. Ja jestem bardziej zwolenniczką tych zwykłych, ale ta tutaj jest naprawdę fajna i dociera do każdej rzęsy.
    W strefie wolnocłowej
    peszy
    31 października 2017 o 22:58
    no chyba że na Halloween
    Beznadziejna. Nie tylko nie jest wodoodporna, to jeszcze kiepsko się nią maluje. Jej wersja tradycyjna była super, dlatego kupiłam tą, ale okazało się że szczoteczka jest inna, formuła inna. Opakowanie też kiepskie, bo zakrętka pękła przy drugim użyciu, podczas zakręcania. No generalnie dramat.
    Zalety:
    • Nie znajduję
    Wady:
    • Nie maluje
    • skleja
    • rozmazuje się
    • kiepskie opakowanie
  • 15 marca 2017 o 22:20
    Uwaga- bubel!
    Szukałam taniej, wodoodpornej mascary więc poszłam na stoisko Golden Rose, bo lubię tę firmę i nigdy mnie jeszcze nie zawiodła swoimi produktami. Pani poleciła mi własnie ten tusz, bo akurat nie było innego. Wzięłam, 11 zł to nie majątek, a nuż będzie odpowiedni. Niestety... - tusz niby wodoodporny, a już po godzinie miałam mazaje pod oczami - wolno zasycha i odbija się - z rzęsami nie robi za wiele, ledwo go widać - tusz zbija się w grudki na rzęsach, przy okazji je sklejając Z plusów to oczywiście cena i ładna, głęboka czerń. Ale to tyle. Nie polecam.