Tusze do rzęs

Lovely Envy Eyes, Ultra Black Lengthening Mascara Maskara do rzęs z ultra czarnym pigmentem

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 lipca 2022 o 13:52
    Oj raczej nie
    Kilka lat temu miałam z lovely naprawdę bardzo fajny tusz, postanowiłam poszukać zamiennika tego swojego ulubionego tuszu (zamiennika bo tego mojego już w szafach nie ma). Pani ekspedientka poleciła mi ten tusz i niestety mi nie podpasował. Opakowanie jest bardzo ładne, minimalistyczne. Szczoteczka tuszu jest całkiem ok, niby takie lubię a jednak czasami ciągnęła mnie za rzęsy. Jak chciałam je rozdzielić to coraz bardziej się sklejały, próbowałam nałożyć drugą warstwę to było jeszcze gorzej. Nawet po użyciu zalotki, rzęsy szybko opadały, tusz się kruszył dość szybko i zostawiał takie czarne kropeczki pod oczami. Co muszę przyznać to fakt, że czerń jest naprawdę ultra czarna. Ja do końca nie potrafię uzyskać takiego efektu żeby każda z rzęs była tak pięknie rozdzielona, ale ten tusz napewno nie sprawił że się tego nauczyłam. Nie kupię go już napewno.
  • 2 sierpnia 2021 o 12:23
    Słaba
    Kupiłam ta maskarę pod wpływem recenzji, a zwłaszcza jednej na YT gdzie pani pokazywała jak można uzyskać efekt sztucznych rzęs. Być może trafiłam na stary i otwarty już dawno produkt, nie mniej jednak.. Maskara ma sztywna gruba szczoteczkę, która nie jestem w stanie dotrzeć do wszystkich rzęs, nie wsadzając ja w oko lub brudząc okolice oka... Szczoteczka po wyjęciu z opakowania już ma zbrylony tusz, na rzęsach go także zostawia i skleja rzęsy, bardzo! O drugiej warstwie można zapomnieć przy tak sztywnych i sklejonych rzęsach. Efekt przypomina najtańsze stare maskary... Nie polecam nawet za taką cenę.
  • 11 maja 2021 o 16:54
    Super.
    W tym tuszu bardzo podoba mi się szczoteczka. Ładnie ujarzmia rzęsy, nie skleja ich i wyglądają estetycznie. Nie jest to efekt sztucznych rzęs, ale mascara daje naprawdę ładny, naturalny efekt. Na co dzień myślę że sprawdzi się niemal każdemu. Nie zauważyłam żeby się kruszył, czy żeby zostawiał ślady na powiece.
  • 22 kwietnia 2021 o 22:22
    Niestety nie
    Mascary używam od kilku tygodni i niestety od początku nie skradła mojego serca. Nakładam ją na serum/bazę Eveline, której używam już od dawna dzięki czemu tusze lepiej się trzymają na rzęsach, niestety nie w przypadku tego tuszu . Dzięki szczoteczce tusz nakłada się na rzęsy łatwo, szczoteczka nie powoduje żadnych problemów, tuszu na niej nigdy nie jest za dużo, nie robią się grudki a sama szczoteczka wydaje się być idealnie rozczesującą. Szczoteczka chwyta rzęsy od razu, pokrywając je ładną czernią. Niestety w niektórych miejscach (być może zależy to od rodzaju rzęs) skleja rzęsy. Im dłużej staram się rozczesać tym więcej nakłada tuszu i skleja jeszcze bardziej. Mam takie 2-3 miejsca na rzęsach, które nigdy wcześniej nie sprawiały mi takiego problemu jak przy tej mascarze. Trwałość, tutaj chyba jest najgorzej.. tusz niezwykle szybko (może nie zaraz po wyjściu z domu) rozmazuje się i osypuje, pozostawiając pod oczami czarne mazy, podobnie odbijając się na górnych powiekach. Początkowo myślałam, że może to serum/baza Eveline nie współgra z tą mascarą i zrezygnowałam z niej na chwilę, ale efekt był jeszcze gorszy. Tusz dużo szybciej zaczął się kruszyć, osypywać i wciąż musiałam przeglądać się w lusterku by nie wyglądać jak panda. Co ciekawe, mimo że tusz się marze, osypuje to na rzęsach go nie ubywa, wciąż jest tak samo widoczny! Na rzęsach wygląda dość ładnie, choć nie zachwyca (na zdj. jest jeszcze mniej zachwycający niż na żywo), rzęsy są pogrubione, w miarę rozczesane..niestety nie podkręcone ani nie wydłużone nawet o milimetr. Największym minusem dla mnie jest to osypywanie się i rozmazywanie, czego w tuszu do rzęs nie jestem w stanie zaakceptować.
  • 27 lutego 2021 o 2:34
    Mega wydłużone rzęsy
    Wspaniały produkt w super niskiej cenie. Rzęsy rewelacyjnie wydłużone bez efektu pajęczych nóżek i grudek. Szczoteczka silikonowa w dobrym kształcie, dzięki któremu łatwo aplikuje się produkt, nie brudząc skóry dookoła. Trwałość też nie najgorsza, choć zdarzało się, że po całym dniu noszenia lekko odbijał mi się na dolnej powiece, ale i tak jest wart ponownego zakupu.