Olejki do włosów

Matrix Biolage Exquisite Oil, Replenishing Treatment Olejek odbudowujący do włosów

Matrix Biolage Exquisite Oil Olejek Odbudowujący Do Włosów Z Olejkiem Arganowym 92 ml

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 sierpnia 2022 o 10:29
    Olejek do włosów długich i gęstych
    Jakie są moje włosy: Z natury kręcone, falowane i grube. Posiadam tendencję do przetłuszczania się od nasady oraz suchymi końcówkami. W okresie stosowania olejku posiadałam naturalny odcień włosów, bez żadnego farbowania czy rozjaśniania. Włosy były w dobrej kondycji. Czego oczekuje od produktu: Wygładzenia, nawilżenia i tego aby włos był miękki. Szybsze przetłuszczanie nie wchodzi w grę. Opakowanie produktu: Przezroczyste z możliwością kontrolowania zużytej ilości olejki wraz z wygodnym dozownikiem w postaci pompki. Jaki jest: Olejek posiada odpowiednią konsystencję i przyjemny zapach. Co producent obiecuje: Olejek dla ochrony włosów każdego typu. Pomaga włosom odzyskać zdrowy wygląd, dobrą kondycję oraz intensywny blask.  Jak stosowałam: Włosy myję co drugi dzień na wieczór a kolejnego dnia prostuje. Olejek stosowałam na suche włosy po wyprostowaniu a pod koniec jego zużycia włączałam razem do mycia np. do odżywki. Czy jestem zadowolona: Tak! Jak najbardziej. Olejek przyczyniał się do utrzymania dobrej kondycji włosów i tym samym wzmacniał końcówki. Włosy nie przetłuszczały się szybciej a dodatkowo nabierały blasku. Cena Około 70 zł w zależności od sklepu, promocji Dostępność Dobra.
    Zalety:
    • nawilża i wygładza
    • włosy się nie puszą
    • wydajny
    • jakość w stosunku do ceny
  • 26 listopada 2021 o 21:46
    Olejki i sera do włosów stanowią nieodłączny element mojej pielęgnacji. Nie wyobrażam sobie nie użyć tego typu produktu po myciu, przed suszeniem czy do zabezpieczenia końcówek. Wypróbowałam już wiele i wiem dokładnie czego oczekuję. Olejek Matrixa spełnił moje oczekiwania - pięknie pachnie, nie obciąża, ma wiele zastosowań a przede wszystkim świetnie chroni włosy przed działaniem czynników zewnętrznych. Opakowanie Olejek znajduje się w zgrabnej, przezroczystej butelce z pompką. Butelka posiada przepiękna grafikę z białymi kwiatami, które umilają wizualnie opakowanie. Z tyłu zbajduj i się krótki opis stosowania w kilku językach. Pompka o czarnej barwie świetnie kontrastuje z resztą opakowania. Pompka dozuje odpowiednią ilość produktu, nie pluje i pozwala na kontrolowanie zużycia. Olejek Przede wszystkim lubię w tym olejku jego zapach. jest nieco egzotyczny, ciepły i otulający, jakby nieco pudrowy a zarazem kwiatowy. Naprawdę piękna kompozycja, nieoczywista i intrygująca. Co najbardziej mnie cieszy to to, że utrzymuje się długo na włosach i jest równie wyrazisty. Ma aksamitną, gęstą konsystencję, więc nie trzeba go dużo ja jedno użycie. Każdy kto używa tego typu produktów wie, że należy być ostrożnym z ilością i tu jest dokładnie tak samo. Lepiej dołożyć odrobinę niż przedobrzyć. Najbardziej zaskakuje mnie wielofunkcyjność tego kosmetyku. Można stosować go przed myciem, jako dodatek do maski lub jako produkt zabezpieczający końcówki na mokre lub suche włosy, te wszystkie funkcje producent proponuje w opisie. Nie byłabym sobą gdybym tego nie sprawdziła. 1. Przed myciem To produkt na bazie silikonów, więc na nie ma zbytnich właściwości odżywczych jednak stosowany przed myciem szczególnie w metodzie OM zapobiega plątaniu włosów i ułatwia rozczesywanie 2 dodatek do maski Sprawia, że maska jest bardziej odżywcza w dzięki dodatkowej porcji silikonów dyscyplinuje włosy, zapobiega puszeniu i plątaniu a w sezonie na czapki elektryzowaniu. 3 Zabezpieczenie końcówek Produkt sprawdza się idealnie jako silikonowe serum na końcówki. Aplikuję go od ucha w dół dzięki czemu chroni również włosy na długości. Wygładza, dyscyplinuje, nadaje blasku. Uważam, że we wszystkich swoich zastosowaniach sprawdza się świetnie a przede wszystkim chroni, wygładza i nie obciąża włosów. Jest wydajny i ma sporą pojemność. Warto w niego zainwestować, choć nie kosztuje mało. Plusy . piękny zapach Wygładza, dociąża, dodaje blasku, dyscyplinuje Wydajność Praktyczne opakowanie Design miły dla oka Minusy Cena regularna
  • 2 grudnia 2020 o 10:34
    Ulubiony olejek!
    Zacznę od tego, że jako włosomaniaczka przetestowałam już mnóstwo tego typu produktów. W każdym było jednak coś, co nie do końca spełniało moje oczekiwania. Moje włosy są dość wymagające- suche, wysokoporowate, puszące. Ni to proste ni kręcone. Nie oczekuje, że olejek zmieni moje włosy na proste i lśniące. Wymagam przede wszystkim dodania blasku i wygładzenia- bez obciążenia. Wszystko zostało spełnione! i do tego ten obłędny zapach, który długo utrzymuje się na włosach! Produkt jest bardzo wydajny, niewielka ilość wystarcza, by włosy zyskały odpowiedni wygląd.
    Zalety:
    • wygładzenie
    • dodanie blasku
    Wady:
    Roxem
    23 sierpnia 2020 o 0:07
    Moje włosy go lubią :)
    Jestem włosomaniaczką i jeśli już kupuję coś do włosów to produkt musi mieć dobre opinie. I tak się właśnie stało, kiedy skończył mi się mój olejek z in sight. Zamówiłam olejek ze strony z produktami dla fryzjerów , zapłaciłam około 35 zł. Buteleczka olejku jest bardzo ładna, przezroczysta. Jedynie plastikowa nakrętka nie do końca chroni produkt przed rozlaniem , ma wycięcie na pompkę. Bardzo często wyjeżdżam więc zwracam na to uwagę :) Jeśli chodzi o sam produkt - REWELACJA ! Ja osobiście uwielbiam takie wielofunkcyjne olejki. Można go dodać do maski, można go nałożyć na całą noc na włosy, można go stosować jako termoochrone a po wysuszeniu można go stosować jako nabłyszczacz i zabezpieczenie końcówek. Absolutnie nie obciąża włosów. Owszem, dzięki niemu stają się cięższe ale w pozytywnym znaczeniu. Włosy pięknie błyszczą, nie puszą się i przyjemnie pachną :)
    ola4141
    7 lipca 2020 o 18:16
    Bardzo dobry
    Olejek świetnie się sprawdza do zniszczonych włosów. Są po użyciu miękkie i lepiej wyglądają. Jest bardzo wydajny ja używałam go wiele miesięcy. Po olejku włosy lepiej się stylizuje. Zapach ma delikatny raczej nie jest zbyt wyczuwalny. Kosztuje w granicach 30 i ja nabyłam go w hurtowni fryzjerskiej. Jeżeli ktos ma zniszczone włosy olejek może się sprawdzić.