Róże do policzków

Misslyn Treat Me Sweet, Powder Blush Róż do policzków

• 6 lipca 2021 o 16:16
    "Let's dance MANGO TANGO".
    Róż Misslyn "Treat Me Sweet" kupiłam na wyprzedaży w Rossmannie za niecałe 10 złotych. Przyznam, że nie spodziewałam się super rezultatów makijażowych, a okazało się, że produkt mnie zachwycił. Przede wszystkim kolor - bardzo ładna, delikatna brzoskwinia, która na policzkach daje subtelny efekt młodej cery. Opakowanie produktu przypomina mi żywo kosmetyki makijażowe marki "The Balm" - taki retro look, grafika pin-up girl. Co zaskakujące, w tak małym produkcie mamy lusterko, które fajnie sprawdza się podczas wyjazdów. Róż nie jest super-trwały, ale naniesiony w grubszej warstwie potrafi wytrzymać kilka godzin na skórze. Ciekawy kosmetyk, aż żałuję, że nie kupiłam innych z tej serii. Ten róż świetnie nadaje się do lekkich makijaży letnich - pięknie wygląda na twarzy. Jestem bardzo zadowolona i jeżeli ktoś ma okazję go sobie kupić to mówię: "proszę brać w ciemno!". Ładny kolor różu wygrywa wszystko. Polecam!
    Zalety:
    • opakowanie, - kolor kosmetyku, - satynowe wykończenie.
    Wady:
    • trwałość, - dostępność.
    Ajtam
    6 lutego 2021 o 14:25
    Całkiem całkiem
    Jak na kosmetyk kupiony za mniej niż 10 zł to muszę przyznać, że całkiem fajny. Nakłada się delikatnie i trzeba budować krycie. Jest to plus dla osób nie używających tego typu produktów na codzień. Niestety wadą małej pigmentacji jest pudrowa warstwa na skórze. Produkt pyli się, ale dostępne kolory są ładne. Życzyłam go w jakieś dwa lata, był używany na przemian z innym. Jeżeli chodzi o cenę to napewno nie wart 30 zł, ale te 10 zł, które wydałam to dobra cena.
  • 22 września 2020 o 22:10
    Dziwna sprawa
    Na pierwszy rzut oka widać inspirację inną marką, A sam produkt nie wiem Czy jeszcze gdzieś jest dostępny. Sama kupiłam co z racji promocji w rossmannie. + na policzkach trzyma się dość dobrze i ładnie + poręczne opakowanie z kartonu +/- drobinki, których co prawda w różach nie lubię tu mi nie przeszkadzają -/+ jest mało kolorów, ale są one dość uniwersalne - za swoją pierwotne cenę w życiu bym nie kupiła - wygląd jest skopiowany przy czym wygląda dość tanio
  • 18 lipca 2020 o 21:24
    produkt wart uwagi
    Mam ten puder oraz inny z tej kolekcji. Ja bardzo sobie chwalę oba, ponieważ pigmentacja jest super. Na policzkach świetnie się prezentuje i daje naturalny efekt, który jest długotrwały :)
    lergie
    12 maja 2020 o 20:53
    Były i się zmyły ;)
    Misslyn wkroczyła do Rossmannów na standzie, więc wiadomo było, że za jakiś czas resztki będą wyprzedawać, bo nie zanosi się na szafę. Korzystając z ostatecznej wyprzedaży po 3,99 skusiłam się na dwa kolory tych różów, Be My Blush Crush oraz You Make Me Blush. Bardzo różnią się od siebie. BMBC jest taki brzoskwiniowo neutralny. Nie kusiły mnie inne, bo były dość pomarańczowe. Natomiast jest on bardziej rozświetlający niż YMMB. Drugi jest mocno różowy, choć też ma niewielką perłę, to na policzkach nie wygląda jak rozświetlający. BMBC jest takim różem, którego w zasadzie nie widać. Ja jestem bladziochem i jego nie widać! Jak to możliwe? Nie mam pojęcia. W zasadzie widoczna jest tylko perła, z każdym maźnięciem pędzla tylko bardziej, a różu brak. YMMB już za jednym dotknięciem pędzla zostawia rumieniec. Zależnie od tego jak się nałoży może wyglądać nawet źle i plamiście. Trzeba z nim rozsądnie, delikatnie dozować. Natomiast nałożony poprawnie wygląda ok i nie znika w ciągu dnia. Oba się pylą. Są dość miękkie i przyjemnie w wyprasce (swoją drogą bardzo dużej i wydajnej), natomiast pędzle robią w niej dziurki, dziabią produkt. Fajne opakowanie w stylu pop-art, do tego lusterko. Za 4zł świetne, za 30... dla tych, którym naprawdę coś wpadnie mocno w oko.
    Zalety:
    • Spory wybór kolorów
    • Fajne komiksowe opakowanie z lusterkiem
    • Miękka, gładka konsystencja
    • Cena wyprzedażowa
    Wady:
    • Cena regularna
    • Pylą się
    • Róż różowi nie równy, jeden ma pigmentację znikomą, drugi za mocną