Róże do policzków

Catrice Multi Matt Blush Wielobarwny matowy róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

azileiz
    23 sierpnia 2024 o 19:52
    Cudny !!!
    Catrice Multi Matt Blush to jeden z tych kosmetyków, który po prostu trzeba mieć w swojej kosmetyczce. To produkt, który łączy w sobie kilka odcieni matowych różów, tworząc harmonijną paletę idealną do codziennego makijażu. Co wyróżnia ten róż na tle innych? Przede wszystkim jego aksamitna, lekka formuła, która doskonale rozprowadza się na skórze, dając naturalny, subtelny efekt. Matowe wykończenie to prawdziwy hit dla osób, które unikają błyszczących drobinek w makijażu. Dzięki temu produktowi uzyskujemy zdrowy, ale nienachalny rumieniec, który świetnie komponuje się z każdym typem cery. Co więcej, róż można łatwo stopniować, dzięki czemu uzyskasz zarówno delikatny efekt na dzień, jak i bardziej intensywny makijaż wieczorowy. Jednym z największych atutów Catrice Multi Matt Blush jest jego trwałość. Kolor utrzymuje się na policzkach przez wiele godzin, bez konieczności poprawek. Nie ściera się i nie blaknie, co jest rzadkością wśród produktów z tej półki cenowej. Opakowanie również zasługuje na pochwałę – jest solidne i kompaktowe, idealne do noszenia w torebce. Catrice Multi Matt Blush to świetny wybór dla takich jak JA - czyli dla tych, którzy cenią sobie jakość za rozsądną cenę. Ten róż to połączenie pięknych odcieni, matowego wykończenia i doskonałej trwałości. Jeśli szukasz produktu, który podkreśli naturalne piękno i doda Twojej cerze świeżości, ten róż spełni wszystkie Twoje oczekiwania. POLECAM
    Zalety:
    • naturalne podkreślenie
    • matowe wykończenie
    • lekka aksamitna formuła
    • nie ściera się
    • nie blaknie
    • doskonała trwałość
  • 1 maja 2020 o 17:53
    Catrice zawsze na plus
    Naprawdę Catrice to dla mnie marka, która produkuje same przyzwoite produkty. Może bez jakiegoś blasku, jednak za każdym razem kupuję kosmetyki, które przynajmniej zasługują na czwórkę. Tak było i tym razem. Nie jest to produkt, który znajdziemy wszędzie. Nie widuję go specjalnie często. Kupiłam wieki temu na ezebra. Jak na tę jakość, cena jest również korzystna. Opakowanie proste- ładne i poręczne, a przede wszystkim trwałe. Używałam przed prawie rok i zauważyłam tylko kilka delikatnych rysek. Dla mnie to dobry wynik. Róż składa się z czterech odcieni, w tym jednego ciemniejszego- z tymże praktycznie nie widać go na twarzy. To dobry produkt dla początkujących, ponieważ naprawdę trudno z nim przesadzić. Daje delikatny, dziewczęcy efekt, a właśnie czegoś takiego oczekuje. Dla miłośniczek mocniejszego efektu raczej się nie nada. Nie osypuje się, z łatwością idzie go nałożyć na twarz, jednak odrobinę pyli. Trwałość również przyzwoita, bez zarzutu. Nie jest to produkt wow- taki, z którym nie mogłabym się rozstać, jednak używało się go bardzo przyjemnie. Ładnie wygląda na twarzy, przyzwoita cena, niezła trwałość, a właściwie więcej nie potrzebuję.
    Zalety:
    • Przyzwoita cena.
    • Proste, trwałe opakowanie.
    • Ładny, naturalny efekt z matowym wykończeniem.
    • Dobra trwałość.
    Wady:
    • Czasami problemy z dostępnością.
    • Trochę pyli.
    edka09
    14 lutego 2020 o 14:16
    bardzo delikatny róż
    Opakowanie jest plastikowe, zamykane na "klik", płaskie i poręczne. Sam produkt ma 4 odcienie, które można pomieszać na pędzlu i nałożyć na twarz - najwięcej miejsca zajmują najjaśniejsze odcienie, ten ciemny to tylko taki wąziutki paseczek. Jednak ciężko je dobrze wymieszać, nabiera się najwięcej tych jasnych odcieni, które bardzo delikatnie wyglądają na twarzy - dla uzyskania widocznego efektu trochę trzeba się pomęczyć. Pigmentacja też jest średnia, ale myślę że to dobrze dla osób, które zaczynają przygodę z różami lub wolą bardziej naturalny efekt. Produkt jest matowy, ładnie trzyma się na twarzy, ale z opakowania podczas nabierania mocno się pyli. Ogólnie jest to fajny, tani róż, w sam raz dla początkujących (takich jak ja :)) Krzywdy sobie nim nie zrobimy.
    Zalety:
    • łatwość użycia
    • delikatne kolory
    • poręczne opakowanie
    Wady:
    • pyli się
    • trzeba dużo nałożyć dla widocznego efektu
    monu92
    31 grudnia 2019 o 9:52
    Bardzo przyjemny róż.
    Używam go już od jakiegoś czasu i chyba zostanie na dłużej na mojej półce. Bardzo ładne odcienie różu, są matowe, więc nie da się nim zrobić brzydkich plam. Nakłada się go bardzo wygodnie. Jeśli chodzi o trwałość to jest według mnie odpowiednia. Wygodne opakowanie.
  • 10 maja 2019 o 15:17
    Matowosc
    Całkiem dobry róż. Nie jest ani za ciemny ani za jasny. Kilka odcieni pozwala mieszkać kolory i można uzyskać fajny efekt. Rohe gorsej z trwałościa produktu. Ogólnie spoko
    Zalety:
    • Ładne odcienie różu
    • Dostępność
    Drogeria Natura