Odżywki do włosów

Nacomi Odżywka do włosów z olejem arganowym bez spłukiwania

• 20 marca 2022 o 15:05
    Dobra odżywka do rozczesywania splątanych włosów
    Odżywkę kupiłam z myślą o łatwiejszym rozczesywaniu włosów po myciu, gdyż miałam z tym problem. I ten produkt bardzo dobrze sobie z tym poradził. Zamknięta w ciemnym opakowaniu z atomizerem odżywka ładnie pachnie i nie przeciąża włosów. Zauważyłam, że po użyciu włosy ładnie lśnią, co dla mnie jest plusem, Produkt jest wydajny, długo go używałam i myślę, że jeszcze do niego kiedyś powrócę.
    Zalety:
    • działanie
  • 7 marca 2022 o 21:39
    Średnia odżywka
    Odżywka jest dostępna w sieci Hebe. Opakowanie jest wygodne do użycia ponieważ posiada atomizer. Odżywka ma dość przyjemny zapach. Po zastosowaniu ułatwia rozczesywanie włosów, a włosy są bardziej scalone, wygładzone i gładsze. Ogólnie odżywka jest dobra choć efektów spektakularnych nie widać. Duży plus za skład produktu oraz to że nie obciąża włosów. Produkt wydajny.
  • 28 lipca 2021 o 1:24
    HEP
    Ciężko o stacjonarnie dostępną odżywkę bez spłukiwania z ładnym składem i w dodatku o akceptowalnej cenie, dlatego moją uwagę po pierwsze przyciągnął ten ładny, naturalny skład. Odżywka jest HEP czyli zawiera humektanty, emolienty i proteiny, z przewagą humektantów. Atomizer spisuje się bez zarzutów. Odżywka dodaje blasku i delikatnie wygładza włosy, nie puszy ich, nie obciąża. Bardzo wydajna. Zużyłam kilka opakowań, jest to moja ulubiona odżywka bez spłukiwania.
    Zalety:
    • bardzo ładny skład
    • świetne działanie
    • bardzo wydajna
    • dostępność (Hebe)
    • opakowanie (atomizer)
  • 26 stycznia 2021 o 20:30
    Może być
    Lubię odżywki w sprayu lecz ta mnie trochę zawiodła swoim działaniem. Patrząc na bogaty skład liczyłam że dobrze sprawdzi się na moim włosach. Efekt jest taki że ułatwia rozczesywanie ale puszy mi włosy po zastosowaniu a oczekiwałam wygładzenia. Zapach ma taki trochę plastikowy nie podoba mi się. Oddaje siostrze może jej się sprawdzi.
  • 16 maja 2020 o 9:56
    Sprawdza się i jest wydajna!
    Kilka tygodni temu mocno ścięłam włosy i postanowiłam zmienić ich pielęgnację. Postawiłam również na tą odżywkę, jako, że marka Nacomi słynie z bezpiecznych składów kosmetyków, a jestem osobą, która zwraca na to uwagę. Odżywka jest spora (200ml) , ma ciemne opakowanie z atomizerem, który dobrze dozuje produkt. Pachnie delikatnie i przyjemnie. Mam włosy raczej bezproblemowe, grube i gęste. Odżywka Nacomi fajnie je nawilża, wygładza, znacznie mniej się puszą i są super miękkie. Nie oszczędzam jej i aplikuję dość sporo, nie zauważyłam, by obciążała czy przetłuszczała włosy.