WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

1 marca 2022 o 15:26
    Krem od dermiki
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Dostałam próbki tego kremu w drogerii, nie mam jeszcze zmarszczek to nie wiem jak działa w tej dziedzinie, ale mogę powiedzieć że u mnie krem spisał się świetnie, dobrze nawilża i wygładza cerę, tylko konsystencja mogłaby być trochę mniej gęsta
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza
    • Konsystencja
    Kaisja
    26 marca 2021 o 23:37
    Wygładzający luksus w kremie – nie obciążający nawet mieszanej cery
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Korzystałam z próbek, testując ten krem, ale w sprzedaży oferowany jest w pięknym słoiczku, o eleganckiej stylistyce, z której już zaczęły słynąć kremy Dermiki. I słyną juz z genialnej jakości oraz skuteczności kosmetyków – luksusowych w aplikacji. Z moich saszetek z próbkami wydobywał się dość gęsty, sycący, ale delikatny, lekko się nakładający i od razu wchłaniający, bardzo wydajny, śnieżnobiały krem. Luksusowej teksturze towarzyszy śliczny zapach – elegancki, świeży, z lekko słodkawą, waniliową nutą. Mam cerę trudną, mieszaną, ze skłonnością do niedoskonałości, a ten bogaty przeciwzmarszczkowy krem jej nie obciążał. Cera nie błyszczała się pod jego wpływem, przez cały dzień nie wymagając w ogóle matowienia, i była... super. Dobrze nawilżona, delikatna w dotyku, gładka i odczuwalnie odżywiona, choć aby należycie ocenić działanie przeciwzmarszczkowe specyfiku, niezbędny byłby przynajmniej rok testów, a nie – jak w moim przypadku – 2 tygodnie. Ale jak cudownie przyjemne 2 tygodnie – polecam takie SPA dla cery.
    Zalety:
    • efekt – nawilżona, delikatna w dotyku, gładka i odczuwalnie odżywiona cera,
    • wydajność – bardzo wydajny,
    • wchłanialność – wyśmienita – nawet mieszana cera w ogóle nie wymaga matowienia,
    • konsystencja – przyjemna – krem jest gęsty, sycący, ale delikatny w dotyku,
    • zapach – śliczny – elegancki, świeży, z lekko słodkawą, waniliową nutą.,
    • opakowanie – piękny słoiczek, o eleganckiej stylistyce, charakterystycznej dla kremów Dermiki,
    Wady:
    • cena – dość wysoka, choć krem jest w zasadzie luksusowy i wspaniale, skutecznie działa
  • 15 kwietnia 2020 o 18:10
    Polecam!
    Tego kremu używa moja mama, Najpierw kupiła krem na dzień, teraz będzie testowała na noc i pod oczy. Tym pierwszym jest zachwycona. Za stosunkowo niska cenę bardzo dobry produkt. Takze poleca:) :)
    Zalety:
    • Wymieniłam wyżej
    Wady:
    • Wymieniłam wyżej
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 stycznia 2018 o 19:43
    Piękny efekt,zbyt słabe działanie
    Krem kupiłam za namową konsultantki w drogerii,nie przeczytałam składu ,a na drugim miejscu jest silikon-niezbyt groźny,ale jednak. Kosmetyk zamknięty jest w ciężkim,szklanym słoiczku,posiada dozująca membranę-uwielbiam to w kremach.Zapach przyjemny,konsystencja bardzo lekka-błyskawicznie się wchłania,nie pozostawia tłustego filmu. Działanie przeciwzmarszczkowe -po zużyciu całego słoiczka nie zauważyłam diametralnej poprawy,może lekkie spłycenie drobnych linii. Nawilżenie-mnie z cerą mieszaną satysfakcjonowało,ale osoby z cerą suchą mogą być rozczarowane. Genialnie nadaje się pod makijaż-coś jak krem i baza wygładzająca w jednym,cera po nałożeniu jest jak pupcia niemowlęcia,każdy podkład wygląda świetnie.Nie podrażnił mnie,nie zapchał. Gdyby mocniej regenerował skórę,a nie był wygładzającym placebo kupiłabym ponownie.
    Zalety:
    • Wygładzenie,efekt po nałożeniu makijażu,opakowanie,zapach.
    Wady:
    • Słabe działanie przeciwzmarszczkowe
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Kremy na dzień