Paletki do brwi

Wet n Wild Ultimate Brow Kit Zestaw do stylizacji brwi

• 26 grudnia 2019 o 16:59
    Świetny produkt do brwi
    Produkt do brwi, który uwielbiam. Opakowanie zawiera bardzo wygodny, sztywny pędzelek, który pozwala na dokładne wyrysowanie kształtu brwi, oraz dobrej jakości pęsetę do brwi. Choć osobiście nie korzystam z bezbarwnego wosku ani pomady do brwi załączonych do tego zestawu, uwielbiam puder do brwi. Kosmetyk jest trwały, bezzapachowy i nie pyli. Zdecydowanie zapewnia dobrą jakość za niewielką cenę.
    Zalety:
    • jakość
    • trwałość
    • załączone narzędzia
  • 7 lutego 2018 o 22:58
    Fajnie się sprawdza
    Bardzo lubię takie formy produktów do brwi. Paletka wet n wild to set, który zapewnia praktycznie wszystko, czego brwiom potrzeba. Opakowanie zawiera narzędzia niezbędne do jakiegoś tam ogarnięcia brwi, czyli pęseta, pędzelek i wysuwane lusterko, by można było jako tako śledzić swoje poczynania. Oprócz tego znajdziemy wosk oraz dwa cienie do brwi. Cienie mają fajną, matową formułę. Można budować krycie, trzymają się na brwiach cały dzień. Wydajne, nie wiem czy kiedykolwiek skończę swoje ;) Wosk natomiast nie zwala z nóg, gdyż w stosunku do cieni jest go po prostu za mało. A bardzo lubiłam dostosowywać intensywność koloru przez właśnie mieszanie z woskiem... Dołączone narzędzia też bez zzastrzeżeń. Pędzelkiem, pomimo mikroskopijnych rozmiarów, przyjemnie sie operuje. Niestety nie tyczy sie to pesety, która jest po prostu za mała, by móc nią cos sensownego zmajstrowac. No a lusterko jak lusterko ;) Polecam wszystkim, bardzo miłe zaskoczenie.
  • 19 września 2017 o 22:08
    Bardzo fajny zestaw na wyjazd
    Bardzo fajny zestaw, szczególnie dla początkujących. Dwa cienie o fajnych kolorach i wosk. Do tego fajna pęseta i średni pędzelek, ale da się coś nim zmajstrować. Świetny zestaw na wyjazd - wszystkie "narzędzia" potrzebne do brwi w jednym opakowaniu (nawet jest małe lusterko!). W sytuacjach kryzysowym da się nim wykonać nawet prosty makijaż oczu, jaśniejszy cień nakładałam lekko na powiekę, a ciemniejszym robiłam kreskę przy linii rzęs.
    Zalety:
    • uniwersalne kolory cieni, można też trochę wymieszać, by uzyskać odpowiedni odcień,
    • cena (szczególnie na promocji)
    • cały "asortyment" potrzebny brwiom w jednym,
    Wady:
    • opakowanie, łatwo się niszczy,
    • słaby pędzelek,
  • 1 lipca 2017 o 9:24
    nic specjalnego
    Kupiłam ją przeszło dwa lata temu w Szwecji. W Polsce, mimo że mam dostęp do szafy Wet'n'Wild się z nią nie spotkałam. To był mój pierwszy produkt do stylizacji brwi i na tamtą chwilę byłam zadowolona. Obecnie znam o wiele lepsze produkty. Paletka zawiera w sobie dwa cienie i wosk. Kiedy miałam jasne włosy jaśniejszy cień ładnie mi się z nimi zgrywał. Cień nie osypywał się, ale niestety nie grzeszył też trwałością. Kolor ma ładny, neutralny, raczej chłodny, choć ja widzę w nim delikatnie żółte pigmenty. Kiedy wróciłam do naturalnego koloru włosów zaczęłam używać ciemniejszego cienia. Ten lubi się osypywać i tak samo jak cień jaśniejszy szybko znika z brwi. Wosk skończył się bardzo szybko. Jest go stanowczo za mało. Co do opakowania to bardzo szybko się połamało leżąc tylko w kosmetyczce. Dodatkowo zrobiło się brzydkie i matowe. Pęseta z zestawu to niewypał, jej końcówki nie nachodzą na siebie, więc jest kompletnie bezużyteczna. Pędzelek to też średniak. Z braku laku mógłby być, ja jednak zdecydowanie wolę któryś z moich pędzli. Podsumowując paletka raczej dla początkujących.
  • 10 czerwca 2017 o 20:47
    Wszystko, czego brwiom potrzeba
    Mieszając wosk z cieniami można świetnie dostosować kolor, jaki chcemy uzyskać na brwiach, uzyskując kolor jaśniejszy na początku i ciemniejszy na końcu. Produkt trwały, dobrze się go nakłada nawet dołączonym pędzelkiem. Jedyne zastrzeżenie - wosku mogłoby być 2 razy więcej, ponieważ mam jeszcze mnóstwo cienia, a wosku brak. Poza tym opakowanie nie jest zbyt solidne, pokrywka odpadła po jakimś czasie. Sam produkt - genialny!
    Zalety:
    • 2 cienie w zestawie - możliwość stopniowania koloru
    • bezbarwny wosk, który nie zawsze można znaleźć w innych zestawach do brwi
    • trwałość
    • dołączony pędzelek, nie trzeba od razu kupować oddzielnie
    Wady:
    • słaba jakość opakowania
    • zbyt mała ilość wosku
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Paletki do brwi