Douglas Collection Hair, Ultimate Shine Care Spray For Dry Hair Odżywka bez spłukiwania do włosów suchych

• 26 marca 2018 o 1:16
    Lubię
    Odżywka znajduje się w ładnym, mlecznym opakowaniu z plastiku. Spryskiwacz bardzo dobrze działa, tworząc delikatną mgiełkę. Nie zacina się ani nie rozkręca. Dobrze nadaje się w podróż, nic się nie rozszczelnia i nie ma ryzyka zalani sobie bagażu. Butelka jest trwała, przeżyła kilka bliskich spotkań z podłogą. Mgiełka ma śliczny, słodki zapach. Jeśli chodzi o działanie - naprawdę ją lubię i polecam. Nawilża włosy, świetnie pomaga z rozczesywaniem, dociąża ale nie obciąża. Jeśli mamy problem z elektryzowaniem się włosów w ciągu dnia, np w porze zimowej, gdy nosi się czapki, można dodać kolejną porcję mgiełki na włosy. Wygładzi je, nie obciążając. Czasem psikam odrobinę na dłonie i nimi przejeżdżam po co bardziej niesfornych kosmykach.
    Leppu
    13 czerwca 2017 o 19:31
    Fajna lekka mgiełka :)
    Kupiłam ją zachęcona składem i obietnicą dawania blasku. Czy się u mnie sprawdza? Jest okej, włosy są po niej miłe, ślicznie pachnie, ma świetny aplikator. Wygodna butelka i ładna... nawilża włosy ale nie daje efektu wygładzenia i tego mi brakuje w niej. Ale do lekkiej ochrony włosów nadaje się jak najbardziej :).
    Zalety:
    • Podoba mi się tak: Aplikator,który świetną mgiełkę stwarza :) naprawdę jest porządny i jakościowo dobrze wykonany. Opakowanie, mleczny plastik widać ile mamy produktu a jest to mgiełka dwufazowa wiec świetnie widać jej wymieszanie. Pojemność za cenę, 200ml za 35 zł to dobrze dobrana cena, kosmetyk jest bardzo wydajny. Śliczny zapach, taki słodki czuć trochę mango zostaje on na włosach. Nabłyszcza. Ochrania włosy ale bardzo delikatnie, są po niej przyjemne w dotyku. Skład mi się też podoba jest lepszy niż skład starej wersji..
    Wady:
    • Brakuje mi jednak mocniejszego nawilżenia i dociążenia włosów, lubię jak włosy są mocno dociążone i sypkie a tego tutaj nie uzyskamy bo mgiełka jest zbyt lekka.
    • Brakuje mi też wygładzenia.