Płyny do higieny intymnej

Biały Jeleń Specjalistyczny płyn ginekologiczny rekomendowany dla kobiet aktywnych 'Odświeżający kompleks'

• 7 marca 2018 o 9:33
    Polecam
    Płyny do higieny intymnej z Białego Jelenia uważam, że jedne z najlepszy dostępnych na rynku. Ten konkretny był bardzo delikatny, zero jakiś śmieci w składzie. Bardzo dobrze oczyszczał, nie podrażniał, a do tego pięknie pachniał. Jest to wersja trochę droższa niż inne tego typu kosmetyki z tej firmy, ale i tak cena w porównaniu np do lactacytu jest sporo niższa a działanie uważam, że takie same. Polecam tę wersję , ale i inne płyny do higieny intymnej z Białego Jelenia.
  • 14 lutego 2018 o 12:22
    Bez SLS
    Zazwyczaj używałam płynu do higieny intymnej z ziaja, zaczal mnie niepokoic ich skład (sls np), uzywam ich też do mycia ciała więc chciałabym żeby były jak najbardziej bezpieczne, jestem wrażliwcem. Ten płyn mimo mniejszej pojemności sprawdza się świetnie, delikatnie myje, nie podrażnia, nie narusza bariery lipidowej naskórka, nie ściąga. Jakiekolwiek podrażnienia sfer intymnych są łagodzone (chociaż jakieś intensywne to raczej powinien zobaczyć ginekolog i żel ze sklepu nie załatwi tematu ;)) Mógłby być w większym opakowaniu. Rzeczywiście czuje się nim odświeżona po każdej z wymienionych w opisie sytuacji ;)
    Zalety:
    • łagodność
    • skład
    • w miarę niska cena
    Wady:
    • chciałabym większe opakowanie
    Lauriii
    24 listopada 2017 o 18:33
    Fajny
    Robiłam zapasy na wyjazd za granice i chciałam przetestować jak sprawdzi sie Biały Jelen. Musze przyznać ze jest bardzo dobry, odświeża skore ale jej nie podrażnia. Jest również bardzo wydajny. Na pewno wielkim minusem jest opakowanie a dokładnie ze nie mam pompki ale na szczęście z płyn do Higieny Intymnej z firmy AA pasuje pompka, wiec nie ma problemu przełożyć.

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej