Pomady do brwi

Bell HYPOAllergenic, Waterproof Brow Maker Wodoodporna pomada do brwi

BELL HYPO Pomada Wodoodporna do brwi 02
Bell HYPOAllergenic

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 lutego 2024 o 20:36
    Felerny egzemplarz, albo felerny produkt ... ?
    ... ale czytając resztę opinii wygląda na to, że trafił mi się felerny egzemplarz, dlatego moją proszę potraktować z przymrużeniem oka. Pomada ma niesamowicie gęstą i ciężką konsystencję, zlepiający brwi - ma to swoich zwolenników i przeciwników; ja pozostaję neutralna, bo z jednej strony dobrze utrzymuje włoski w ryzach, a z drugiej dobrze wygląda tylko w przypadku mocnego, wyrazistego wieczorowego makijażu. W zależności od urody i od oczekiwanego efektu może albo upiększyć twarz, lub ją oszepić. Formuła tytaniczna, wodoodporna. Prawdziwy problem polega na tym, że strasznie szybko zasycha! Kosmetyk po krótkim czasie pękł na pół. Nie wiem, czy się termin ważności upłynął, czy to sprawa innej wady, ale mieszanie z wodą, czy innym płynem skutecznie zniechęca mnie do użytku. Zużyć - zużyję, bo nie lubię wyrzucać kosmetyków, z których można jeszcze coś wycisnąć, ale nie mówiąc szczerze nie za bardzo mi się chce... Ocenę trwałości wystawiam na podstawie ogólnego stanu produktu, nie zaś utrzymywania się na brwiach. Bardzo podoba mi się mała, zgrabna okrągła zakręcana kasetka, ale nie ukrywam, że brakuje mi aplikatora. Czy polecam? Nie zabieram głosu w tej sprawie, bo moje odradzanie nijak ma się do poleceń innych zadowolonych klientek.
  • 21 marca 2022 o 6:39
    Super ale ciut brak trwałości
    Używam koloru dark który jest kolorem wyblakniętej czerni. Jest bardzo łatwy w aplikacji pędzelkiem. Łatwo zrobić wyrazisty obwód i wypełnić środek brwi. Na mojej tłustej cerze trzyma się bez zarzutu, ale zrobiłam "nocny test" i rano niestety.. ubutki.. Nawet gdy kilka razy zostawiłam otwarty słoiczek i produkt wyschnął to wystarczy wilgotny pędzelek i efekt jak dawniej. Nie bójcie się tego produktu, to nie jest żel którego trzeba umieć używać jak Eye linera, ja wcześniej używałam kredek i cieni i tym produktem nawet jest mi łatwiej.
  • 29 listopada 2021 o 21:24
    Bardzo fajny produkt....
    Pomadę marki Bell zakupiłam na promocji w Hebe za 11 zeta, jestem nią pozytywnie zaskoczona. Pomada znajduje się w małym plastikowym pojemniku z nakrętką , dodatkowo w środku posiada zabezpieczenie przed wyschnięciem. Opakowanie jest ładne i praktyczne. Kolor który posiadam to Medium, jest to chłodny i ładny brąz. Konsystencja jest mocno zbita i kremowa,jednakże trochę inna od tych które do tej pory używałam, dość łatwo się nią maluje a stopień intensywności możemy stopniować w zależności od potrzeb. Pomada pozwala na uzyskanie ładnego efektu oraz bardziej naturalnego, ale jednak dalej wyrazistego i wciąż mocniejszego niż przy podkreśleniu brwi kredką.Wystarczy odrobinka, aby wypełnić braki w moich brwiach. Formuła pomady jest wodoodporna, pod względem trwałości jest bardzo dobra po całym dniu kosmetyk jest nienaruszony, niezależnie od warunków atmosferycznych. Jednak wadą jej jak każdej pomady jest to że szybko wysycha w opakowaniu, wtedy należy posiłkować się kropelkami duraline a także jej wydajność. Uważam że za taką cenę warta jest wypróbowania.
    veronqv
    12 marca 2021 o 16:35
    Polecam
    Pomadę kupiłam niedawno, przez długi czas używałam kredek do brwi, lecz tym razem postanowiłam spróbować czegoś nowego. Zalety; -trwałość -wodoodporność -cena -dostępność -opakowanie Wady: -bardzo szybko zasycha - posiadam najciemniejszy odcień, lecz i ten jest dla mnie za jasny ( zbyt brązowy)
  • 22 września 2020 o 12:30
    Uwielbiam
    Jak na pomady do brwi przystało opakowanie to przeźroczysty słoiczek z brązową zakrętką. W środku 5 g produktu za około 19zł. Przy codziennym stosowaniu starcza na ponad 12 miesięcy. Ja jej używałam cały rok, gdyż dokładnie tyle jest ważna. Najlepsze jest to, że do tej pory połowa produktu została nieużyta i niestety pod koniec pomada stwardniała. Jednak mimo wszystko bez wątpienia ten niepozorny słoiczek należy do tych najbardziej wydajnych kosmetyków. Posiada bardzo miękką konsystencję i nie pachnie. Mój kolor to 02 medium. Poza tym dostępne są jeszcze dwa odcienie: jeden jaśniejszy, a drugi ciemniejszy. Aplikacja pomady jest bardzo prosta i przyjemna. Nabieramy na pędzelek i nakładamy na brwi. Trzeba jednak nie przesadzać z ilością produktu, gdyż pigment jest bardzo mocny przez co nakładając zbyt dużą ilość nasze brwi będą wyglądać nienaturalnie. Oczywiście zależy od gustu brwi spokojnie można namalować tak, aby wyglądały naturalnie, ale również idzie je mocniej podkreślić. Jest to kosmetyk wodoodporny i długotrwały. Nakładając pomadę na brwi spokojnie wytrzyma z nami 8 godzin bez jakichkolwiek poprawek. Pomada szybko zastyga, nie kruszy się i nie ściera za co duży plus. Moim zdaniem jest to świetny produkt, który nigdy się nie kończy. Jeśli ktoś nigdy nie używał pomad do brwi to początkowo może mieć problem jednak, gdy już się nauczymy pracować z tą pomadą to stylizacja brwi będzie należała do rzeczy szybkich i łatwych

Zobacz także inne Pomady do brwi