Wody perfumowane damskie

Avon Far Away EDP

Avon Far Away Woda Perfumowana 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 358 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Betiix
    13 marca 2024 o 14:40
    Wyjątkowe
    Far Away to perfumy które są ze mną od lat. Ich zapach nie zmienia się i nadal zachwyca swoją kwiatowo - orientalną nutką. Frezja, jaśmin i piżmo waniliowe tworzą przepiękna kompozycje. Trwałość jest bardzo dobra. Flakon jest piękny ozdobiony czarnym chwastem i śliczną okrągłą zatyczką. Perfumy na każdą porę roku i okazje. Cena czasem wygórowana, ale w promocji można je kupić ????
    Zalety:
    Wady:
  • 11 czerwca 2023 o 17:07
    Zdecydowanie nie dla mnie
    Niestety nie sprawdziły się u mnie. Wyczuwam w nich dużo wanilii, jaśminu. Po kilku chwilach czuć zapach kadzidła.Perfumy sa dosyć oryginalne ale bardzo ciężkie jak dla mnie. Oddałam je mamie, która lubi mocne zapachy. Ja pozostanę przy nutach kwiatowych i owocowych. Natomiast bardzo podoba mi się flakonik tych perfum, jest bardzo elegancki i opleciony czarnym frędzelkiem. Naprawdę perfumy wyglądają na ekskluzywne i drogie.
    Zalety:
    • nieszablonowy flakonik
    Wady:
    • dla mnie za ciężkie
    • nuty kadzidła
    W perfumerii
  • 10 marca 2023 o 8:51
    nie dla mnie :(
    Używa od:próbka
    Far Away to zapach bardzo ciężki, przytłaczający. Jest taki słodko-kadzidłowy. Dla mnie nie do przyjęcia, oddałam swój flakon komuś innemu, bo używanie ich na sobie nie wchodziło w ogóle w grę. Ogólnie lubię zapachy z Avonu, ale ten to dla mniej porażka, jeden z naprawdę niewielu, których na pewno nie kupię i nie polecam.
  • 20 stycznia 2023 o 22:58
    Pokochasz albo znienawidzisz.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Prosty a zarazem elegancki. Wykonany ze szronionego szkła z czarnym frędzelkiem na szyjce butelki. Zamknięcie jest okrągłe, czarno-różowe. Wrażenia: Ten zapach to klasyka Avonu. Ale taka w starym stylu i zupełnie niepodobny do innych kompozycji tej marki. W pierwszej kolejności wyczuwam wanilię, słodką, otulającą. Później wybija się nuta jaśminowa by płynnie przejść w bursztyn i drzewo sandałowe. To zapach wyrazisty, mocny. Wielowymiarowy, dobrze rozwija się podczas noszenia na skórze. Projekcja jest dość przeciętna, zapach tworzy za sobą ogon. Jest wyczuwalny dla otoczenia, ale nie pozostaje w pomieszczeniu po wyjściu. Kompozycja idealna na jesienno-zimową porę. Świetnie sprawdzi się na wieczorne wyjścia. Zapach jest bardzo charakterystyczny albo się go kocha albo nienawidzi. Lubię wracać co jakiś czas i delektować się nim. Typ kobiety: Na pewno sprawdzi się bardziej u dorosłej kobiety niż u nastolatki. Dobrze w nim odnajdą się dojrzałe kobiety jak i miłośniczki ciężkich zapachów. Trwałość: Kiedyś była zaskakująco dobra 6-8 godzin, aktualnie jest znacznie gorzej. Zapach utrzymuje się na skórze do 4 godzin, na ubraniach do 8 godzin.
    Miroku
    11 listopada 2022 o 20:34
    Piękny orientalny klasyk
    Można nienawidzić Far Away ze względu na jego moc oraz specyfikę(pracowałam kiedyś z dziewczyną, która dostawała bólu głowy wyczuwając go na pacjentkach), ale szacunek jest mu należny. Dla mnie to czysta klasyka, sztandarowy zapach Avonu tak bardzo niepodobny do większości perfum tej marki. Znam go od dwudziestu lat-najpierw na koleżankach mamy, później na nauczycielkach i co odważniejszych koleżankach ze szkoły średniej(i to zazwyczaj tylko na okazjach odświętnych typu ostatni dzień przed świętami lub rozpoczęcie roku) aż przyszedł czas bym i ja zmierzyła się z jego bogactwem. Far Away to słodko-gorzki orient. Raz słodki oraz zmysłowo otulający, zaś czasami surowy i świdrujący w nos. Pachnie wanilią-zarówno aromatyczną świeżo rozciętą laską jak i mdląco słodką z deserów. Pachnie rozgrzanym miodowym jaśminem skąpanym w promieniach zachodzącego słońca. Pachnie upajającym egzotycznym olejkiem ylang-ylang świeżo wykroplonym z buteleczki. Pachnie gładkim i balsamicznym drzewem sandałowym. Zapach gorący i mocny, dodający turbo kobiecej pewności siebie, nie pozwoli zgubić się w tłumie. Pudrowy i gładki, ale jednocześnie wielowymiarowy i zaskakujący, mający swoje upodobania oraz humory. Piękny, cudowny i ogoniasto trwały. Uwielbiam go jesienno-zimową porą <3
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie