Kremy i maski do rąk

Balea Raspberry Party, Handschaum Krem - pianka do rąk malinowa

• 17 sierpnia 2020 o 18:22
    Dosyć fajna
    Piankę dostałam w prezencie. Pierwsze wrażenie super, bo raczej wcześniej nie miałam do czynienia z takim produktem do rąk. Piankę głównie używałam w pracy gdzie nie przepadam mieć długo tłustych rąk. Zapach jest piękny, głęboko, słodko malinowy niczym mamba. Konsystencja pianki jest gęsta, dzięki czemu niewiele trzeba aby wysmarować dłonie i je nawilżyć. Starczyła mi na naprawdę długo, przy tym obdarzałam koleżanki z pracy czasem tym produktem, które również były zaskoczone :) Z pewnością jeśli będę mieć okazję, kupię produkt drugi raz. Bardzo dobrze nawilżał wysuszone zimnem i mydłem dłonie.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Fajny atomizer i opakowanie
  • 20 kwietnia 2020 o 20:00
    Jest super! Przepiękny zapach!
    ????Produkt ma bardzo fajne, kolorowe opakowanie, które cieszy oko. ????Ma bardzo ładny, słodki zapach malin, który długo utrzymuje się na dłoniach. ????Pianka dobrze i szybko się wchłania. ????Nie jest tłusta. ????Nawilża skórę dłoni i nie podrażnia jej. ????Jest wydajna. ????Ma solidny dozownik, który działa tak jak trzeba i się nie psuje. ????Bardzo lubię ten produkt. ????Pianka jest dość miała, więc idelanie nadaje się do torebki lub plecaka.
  • 3 października 2019 o 0:14
    Zapach!
    Zaciekawił mnie ten produkt, bo pierwszy raz spotkałam się z pianką do rąk, która nie służy do mycia. Zakochałam się od pierwszego użycia, bo pianka pachnie przecudownie. O nawilżeniu wiele powiedzieć nie mogę, bo moje dłonie raczej się nie przesuszają, za to podoba mi się, że pianka dobrze się wchłania. Opakowanie jest małe i poręczne, a w dodatku ma ładny wygląd. Wydaje mi się, że można ją traktować bardziej niż gadżet, a nie codzienną pielęgnację, ale mnie bardzo przypadła do gustu. Odpowiada mi też aplikacja i to, że spokojnie mogę otworzyć i zamknąć produkt przy użyciu jednej dłoni.
    Zalety:
    • Obłędny zapach
    • Niewielkie, ładne opakowanie
    • Wydajna
    • Łatwa w użyciu
    Wady:
    • Nie znalazłam
  • 3 sierpnia 2019 o 15:40
    Szykowna ozdoba na biurko do pracy
    Kupiłam ten kremik w pierwszy zimowy dzień w drodze do pracy. Skusiło mnie ładne opakowanie i coś czego nie spotykałam nigdy w Polsce na co dzień - czyli konsystencja pianki. Niestety krem nie okazał się jakiś cudowny. Nie nawilżał za dobrze, na początku miałąm tez problem żeby nauczyć sie wycisnąć odpowiednia ilosc produktu. Trzeba przyznać, że zapach nieziemski, ciekawa konsystencja, ale pianka stanowiła tylko ładną ozdobę na moim biurku w pracy. Zimą na zewnątrz używanie jej było nieporęczne, a później przy niższych temeperaturach była już tak nieskuteczna, że z trudem udało mi się ją dokończyć.
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża
    • trudna do dozowania konsystencja
  • 6 kwietnia 2019 o 23:04
    malinowe love
    Balea Raspberry Party to kolejna pachnąca pianka do rąk tym razem o zapachu malin.Kosmetyk zamknięty w cudownym kolorowym 100 ml opakowaniu typowym dla marki Balea już samym wyglądem kusi do zakupu.Podobnie jak pianka Coke Pop i ta bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając na dłoniach nieprzyjemnej tłustej warstwy,fajnie wygładza dłonie i pozostawia na nich cudowny zapach.Dłonie piękne pachną ale jeśli chodzi o nawilżenie to raczej jest znikome,kocham ten produkt za zapach ale jesli ktoś szuka czegoś nawilżającego to się może rozczarować.
    Zalety:
    Wady:
    • słabo nawilża