Henna brwi

Delia Henna do brwi w kremie

Bodyland.pl
Delia Cosmetics Argan Oil farbka do brwi odcień 1.0 Black 15 ml
Delia Henna w Kremie z Olejkiem Arganowym do brwi 3.0 Ciemna Brąz 15 ml
Delia Cosmetics Henna do brwi kremowa ciemny brąz 3.0
Delia

Nasi użytkownicy zostawili 150 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 15:01
    Cudowna henna!
    Najlepsza henna jaką miałam, wygląda lepiej niż od kosmetyczki, łatwo się nią pracuje ale polecam kupić wąski pędzelek. Ładny kolor dla blondynek średni brąz. Naprawde świetna!
  • 9 lutego 2025 o 16:40
    Efekt na krótko
    Kiedy szukałam łatwego sposobu na podkreślenie brwi, postanowiłam wypróbować Delia Eyebrow Expert, licząc na szybki i trwały efekt. Niestety, nie wszystko spełniło moje oczekiwania. Choć aplikacja henny jest prosta i wygodna, nie mogę powiedzieć, że jestem zachwycona rezultatami. Produkt daje wyraźny kolor i dobrze podkreśla brwi, ale efekt nie utrzymuje się zbyt długo (maksymalnie 3-4 dni), co jest dużym minusem. Mimo to, henna jest wygodna w użyciu – wystarczy wymieszać ją z aktywatorem, nałożyć i poczekać chwilę. Zaletą jest to, że można ją stosować w domu, a efekt jest całkiem ładny, jednak nie trwa on długo, co sprawia, że nie jest to produkt do codziennego użytku na dłużej.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji
    • Niska cena
    Wady:
    • Krótkotrwały efekt
  • 31 stycznia 2025 o 11:36
    jest spoko
    tania i dobra! Bardzo łatwa w uzyciu i jest dołączony cały sprzęt potrzebny do jej rozrobienia. Nakładam swoim pędzelkiem specjalnie wyprofilowanym do brwi . Nie uczula a skóra nawet po wyrwaniu włosków nie piecze. z reguły trzymam ją 10 minut i po tym czasie na moich jasnych brwiach kolor wychodzi żywy i ładny. Z reguły utrzymuje się do 2 tygodni. Dla mnie ok bo sama sobie mogę szybko i tanio zrobić brwi tym bardziej, że sama produkt wystarcza mi na 5 użyć.
    Zalety:
    • tania, wygodna i łatwa w użyciu, ładnie nadaje koloru, nie uczula
  • 15 grudnia 2024 o 23:56
    Fajna
    Henna do brwi ma bardzo łatwa aplikację, szybko się robi, fajnie wygląda na twarzy, utrzymuje się na wloskach max tydzień. Jest tania. Dostępność jest duża. Kolor czarny to moj numer jeden.
  • 15 października 2024 o 14:00
    Daje naturalny efekt
    Mam henne w kolorze 3.0 ciemny brąz i z kolorem zdecydowanie trafiłam, brwi po tej hennie są wyraziste i prezentują sie bardzo naturalnie. Henne dla lepszego i trwalszego efektu można trzymać do 20 minut . Początkowo zaczynałam trzymać ją na brwiach do 10 minut ale wydawały sie mniej wyraziste i szybciej się zmywały. Dodatkowo w bardzo łatwy i szybki sposób sie ją przygotowuje i aplikuje na brwi. Nie ma tutaj obietnic aby henna utrzymywała sie dłużej niż 2 tygodnie dlatego trzeba te brwi co jakis czas odświeżać. Henna od Delia Cosmetics jest też wydajna i starcza na sporo aplikacji, cenowo też wychodzi dobrze, kosztuje niewiele. Z pewnością będę do niej wracać.

Zobacz także inne Henna brwi