Skóra, włosy, paznokcie

NOBLE HEALTH Misie na zdrowe włosy żelki dla dorosłych, 300 g

Skuteczność:
  • 26 października 2022 o 0:39
    jestem mega zadowolona!
    w pudełku znajduje się ponad 60 szt. żelek czerwonych o smaku porzeczkowym, dla dorosłych w postaci dla mnie przerośniętych misiów Haribo. pomagają zachować zdrowe włosy, które nie wypadają, lśnią naturalnym blaskiem
  • 11 sierpnia 2022 o 19:39
    Świetne żelki na włosy! :)
    Kupiłam te żelki może z kilka tygodni temu i biorę systematycznie, 2 razy dziennie. Moje włosy są bardzo poniszczone i dużo mi ich wypada cokolwiek robie zawsze są wszędzie. Jak nawet przeczesuje je ręką wypada mi garść za każdym razem. Po przyjmowaniu tych żelek naprawdę widzę poprawę. Od kilku dni wypadł mi tylko kilka włosów co mnie zaskoczyło znając moją sytuacje z którą się zmagałam od kiedy miałam jakieś 6 lat. Oczywiście zależy od osoby ale jak dla mnie to te żelki są super i naprawdę polecam jeżeli ktoś chce szybki efekt
    Zalety:
    • mniej wypadają włosy
    • Szybki efekt
    • świecące włosy
    Wady:
    • drogie
    Drogeria Natura
  • 2 maja 2022 o 13:19
    Zdecydowanie nie
    Już od kilku lat łykam kapsułki z bionyna, cynkiem, selenem, skrzypem, krzemionką. Pewnego dnia postanowiłam że spróbuję zamiast kapsułek żelki misie z biotyną. Pomyślałam że to będzie idealne połączenie mojej miłości do żelek z pożytecznym wzmocnieniem włosów... Niestety to był błąd po kilku długich tygodniach spożywania żelek o smaku który ciężko określić, ale nie jest on smaczny ani pomarańczowy zaczęło mi się po nich robić niedobrze. Szczerze to przemęczyłam tą ilość która kupiłam ale raczej do nich już nie wrócę.
    Zalety:
    • Opakowanie i urocze żelki w kształcie misiów
    Wady:
    • Zdecydowanie smak był nie taki jakiego się zpodziewalam i przez ten smak robiło mi się niedobrze.
  • 5 kwietnia 2022 o 16:24
    Niby tylko żelki, a działają
    Żelki Misie na włosy zakupiłam na Allegro zachęcona mnóstwem pozytywnych oomentarzy od kupujących. Nie zawiodły mnie. Kupiłam od razu 3 opakowania na 3 miesięczną kurację i już po miesiącu widać efekty. Ale po kolei :-) Zacznijmy od opakowania- proste plastikowe, z niebieską etykietką i plastikową nakrętką. Ani ładne, ani brzydkie. Wewnątrz znajdziemy urocze pomarańczowe żelki w kształcie misiów, których smak jest całkiem przyjemny i faktycznie pomarańczowy (nie wiem skąd tyle nieprzychylnych opinii wśród wizażanek w kontekście smaku). Żelki nie są zbyt słodkie w smaku, nie robiło mi się od nich niedobrze. Fakt- w składzie znajduje się cukier i syrop glukozowo-fruktozowy, co nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem i z tego syropu na miejscu producenta chęnie bym zrezygnowała. Ale nie oszukujmy się, w naszej codziennej diecie jest wiele gorszych składników w pożywieniu, więc nie ma co składów tych misiów demonizować. Misie naszpikowane są witaminami, w tym najwięcej jest tych z grupy B. W dwóch misiach, czyli jednodniowej maksymalnej do spożycia dawce znajdziemy również 500% dziennego zapotrzebowania biotyny i to moim zdaniem jest kluczowy składnik, który odpowiada za wysyp baby hair na mojej głowie. A baby hair owszem są i to wiele, zwłaszcza w miejscach, z których wypadło dużo włosów (m.in. boki czoła). Takie żelki to fajny sposób suplementacji. Nie obciążają żołądka ani wątroby, jak tabletki. Za to mogą obciążyć trzustkę- ach ten cukier i syrop glukozowo-fruktozowy. Za te dwa składniki muszę odjąć gwiazdkę. Ja osobiście bardzo dbam o to, żeby moja dieta nie była bogata w tego typu cukry i trochę mnie te składniki gryzą. Niemniej jednak misiowe żelki działają, choć pewnie nie jest to jedynie ich sprawka, a suma wszystkich działań jakie podjęłam w związku z utratą dużej liczby włosów (poza suplementacją stosuję także szampon i odżywkę hamujące wypadanie oraz stymulujące porost włosów, a także peeling trychologiczny).
    Agata:*
    21 marca 2022 o 22:22
    Włosy przestały wypadać!
    Żelki poleciła mi koleżanka na wypadajace włosy. Po regularnym stosowaniu znacznie mniej wypada mi włosów i zaczeły masowo pojawiać się baby hair. Zjadłam juz trzecie opakowanie i po trzech miesiacach juz wyraznie widac całe kępki babyhair na całej głowie.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie