Kremy pod oczy

Auriga Cernor XO (Krem pod oczy)

Auriga Cernor XO krem pod oczy 10ml

• 12 maja 2014 o 0:17
    Jeden z lepszych, jakie miałam, ale szukam dalej
    Kupiłam ten krem w promocji w SP. Skusiłam się, bo praca przy komputerze i 3 dekady życia robią swoje :/ A lubię wyglądać na wypoczętą, świeżo i młodo :) więc od dobrych 4-5 lat regularnie używam kremów pod oczy i póki co, żadnego nie kupiłam ponownie. Zachwycona serią Flavo-C, sporo oczekiwałam po Cernorze. I w sumie nie mogę powiedzieć, że się zawiodłam. Niepozorna metalowa tubka jest dość wygodna. Całe szczęście, że nie ma takiej końcówki, z której zawsze musi wyleźć za dużo kremu, jak to w przypadku niektórych tego typu produktów. Akurat tu wielki plus. Można nabrać kremu dokładnie tyle, ile się potrzebuje. Przy odrobinie systematyczności (ja używałam 2 razy dziennie) ten krem dale dobre efekty. Byłam zaskoczona tym, że krem rzeczywiście niweluje cienie pod oczami. Może efekt nie jest taki, że cienie zostaną wymazane jak za dotknięciem Photoshopa, ale efekt jest zauważalny. U mnie efekt również był widoczny po około tygodniu. Minusik za to, że krem raczej nie nawilża. Krem nie podrażnia. Spokojnie mogą go używać alergicy, osoby o wrażliwych oczach etc. Dlaczego więc "zabrałam" gwiazdkę? Dlatego, że po jakichś dwóch tygodniach od otwarcia krem nieco zmienił konsystencję. Zrobił się taki lekko "grudkowaty", jakby zważony. Nie zauważyłam jednak, by zmienił właściwości. Dodam, że trzymałam go w "normalnych" łazienkowych warunkach, jak każdy inny krem. Ogólnie jednak to niezły produkt. Myślę, że gdy zużyję ten, który używam teraz, wrócę do niego zwłaszcza, gdyby mi się udało kupić go w promocji -30%. Używam tego produktu od: około 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 21 stycznia 2014 o 10:46
    NeveR
    Nie miałam pod oczy gorszego badziewia. Wolałbym wcierać wazelinę niż to coś. Jeżeli ktoś lubi eksperymentować i pokusi się o sprawdzenie komfortu i efektów tego produktu to z powodzeniem może nałożyć pod oczka białko jaja kurzego - efekt ściągnięcia skóry niemal identyczny. Niewiarygodne że udało mi zużyć ponad połowę opakowania, bo usilnie chciałam zobaczyć czy rzeczywiście rozjaśnia. Więc... minimalnie rozjaśnił. Po nałożeniu tworzy delikatny białawy nalot i rozświetla. Produkt pod oczy NIE POWINIEN wysuszać!!!! To po prostu karygodne. Wrażliwa i delikatna okolica oczu naprawdę nie zasługuje na takie męczarnie. Apteczne opakowanie, niczym tubka z antybiotykiem też nie specjalnie zachęca :/ Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania 10 ml
    Qrke
    9 października 2012 o 18:40
    wierna od lat :-):-):-)
    Rozumiem drogie koleżanki, że możecie nie piać z zachwytu nad tym wynalazkiem ALE ja nie wyobrażam sobie bez niego życia...to jest jedyny krem, ktòry pomaga mi już od kilku lat (będzie już chyba z 7) na moje okropne cienie pod oczami. Jak go kiedyś mi wycofają to nie wiem co zrobię...\\\\\\\\nJedyny mankament to brak dostatecznego nawilżenia ale wybaczam mu to! W końcu można poradzić sobie z tym w innym sposób :-)
  • 9 października 2012 o 13:37
    2 podejścia i zero rezultatów...
    Pewnie jak większość pozytywne opinie wyczytałam w internecie i narobiłam sobie nadziei, że ten krem mi pomoże. Niestety nie pomógł. Nie miałam żadnych reakcji alergicznych, ale cieni nie ruszył ani trochę:/ po kilku latach jednak postanowiłam do niego wrócić, bo pomyślałam, że pierwszym razem być może za szybko zrezygnowałam, że za szybko oczekiwałam efektów. Niestety kolejny raz rozczarowanie. Nie wiem być może coś źle robię, może źle wklepuję, używałam już chyba wszystkich kremów polecanych przez osoby z genetycznymi cieniami, czyli z takimi jakie mam ja i nic, zero rezultatów. Szukam dalej, może w końcu trafię. Używam tego produktu od: ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 całe opakowania
  • 17 maja 2012 o 19:42
    Wysoka cena - niska skuteczność!!
    Kupiłam krem w aptece za ponad 50 zł. Sądziłam, że uzyskam niewielkie, ale choć trochę pozytywne efekty. Niestety bardzo się zawiodłam - krem ma grudkowatą konsystencję, dosyć mocno podrażnia oczy, a do tego pozostawia na skórze błyszcząca, łuszczącą się warstwę, z którą raczej nie wyjdę do ludzi. Naprawdę odradzam zakup tego kremu - są to pieniądze wyrzucone w błoto. Żadnych efektów w postaci zredukowanych cieni pod oczami nie zauważyłam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pół opakowania

Zobacz także inne Kremy pod oczy