Farby do włosów

Vitality's Art Absolute Colour Cream Profesjonalna farba do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

JoKoPa
    3 marca 2019 o 12:40
    Szału nie ma
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Nie pokrywa siwych włosów i na cale szczęscie wypłukuje się błyskawicznie. Woda za kazdym myciem brązowa. Nie kupię nigdy wiecej. Przynakladaniu mysialam otworzyć okbo bo amoniak tak dawał po nosie i oczach ze nie szło wytrzymać.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Kolor, pokrycie siwych
    Pacis6
    11 kwietnia 2018 o 22:01
    Nie polecam
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dziś kupiłam farbę z tej firmy. Farbę rozjaśniającą nr. 1001 nałożyłam i co... dupa zamiast pięknego popielu wyszły pomarańczowe!!! Pragę zaznaczyć że farba była trzymana godzinę!!!! Straciłam pieniądze i klientkę ...... Jestem wściekła
    Zalety:
    • Zero zalet
    Wady:
    • Cały do dupy
    Kokoss2
    1 grudnia 2017 o 8:27
    Vitalitys farba
    Witam farba nie wypłukuje się kolry wychodzą bardzo dobre cena to niecałe 22 zł zależy gdzie ktoś kupuje polecam http://www.hurtowniakanel.pl/farba-vitalitys-vitalitys-p-14.html
    Zalety:
    • super
  • 31 maja 2015 o 19:11
    slaba
    wszystko byloby wporzadku, gdyby farba nie wyplukala sie po paru myciach doslownie. Cieszylam sie kolorem z 2 tygodnie, to zdecydowanie za malo. nie polecam Używam tego produktu od: raz Ilość zużytych opakowań: 1 jedno
    kmjk
    2 stycznia 2015 o 10:19
    beznadziejna
    Zdecydowałam się na zakup tej farby, ponieważ tuż przed świętami ocknęłam się że nie mam zapasu, a przydałoby się wyglądać jak człowiek. "Mojej" farby nie było, więc z miłą ekspedientką dobrałyśmy odcień właśnie Vitality\'s. Nie, nie i jeszcze raz nie! Już podczas aplikacji była dość oporna i nie wygodna. Kiedy trzymałam maź na włosach, było mi strasznie gorąco w głowę (z czym nigdy się nie spotkałam przy innych farbach). Podczas spłukiwania, włosy były koszmarne w dotyku - sztywne i szorstkie, zupełnie jakbym płukała mopa! Ponad roczną pielęgnacją doprowadziłam moje włosy do takiego stanu, że co jakiś czas mogłabym zrezygnować z odżywki. Niestety, przez tę farbę teraz bez odżywki ani rusz. I to nie tylko od ucha w dół - na całej długości. Od dnia farbowania myłam włosy kilka razy i stan wcale się nie poprawił. Tyle dobrego że po 2-3 myciach farba zeszła z skóry głowy. No i odcień. Miał być chłodny ciemny brąz. Wyszedł ciepły odcień czerni. No coś tu jest nie tak... Używam tego produktu od: 2 tygodnie temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie

Zobacz także inne Farby do włosów