Kremy uniwersalne

bebeauty Face Cream for Normal/Mixed Skin 24h Nawilżający krem do twarzy

• 16 sierpnia 2024 o 23:58
    Taki sobie
    Krem taki sobie. Jak dla skóry, która jest mieszana, jest dla mnie zbyt gęsty. Moja skóra jest po nim bardzo długo tłusta i wogole jakby troszkę bardziej tłusta , odkąd używam tego kremu. Może być dobrym kremem na zimę np. delikatnie pachnie. Dobrze nawilża, ale wchłania się bardzo długo. Nie jest to krem , który ledwo nałożysz, zaraz zniknie. Duży plus za to, że faktycznie nie uczula, a mnie uczula wiele kosmetyków. Ładne opakowanie. Wygodny w użyciu. Zaczęłam też używać do rąk, jak zapomniałam zabrać odpowiedniego kremu. Jest na tyle gęsty, że dłonie dobrze nawilża.
    Zalety:
    • Zapach, nie uczula, nawilża, ładny zapach, ładny słoik.
    Wady:
    • Zbyt gęsta konsystencja, długo się wchłania, skóra po użyciu długo jest lepka.
  • 11 czerwca 2024 o 12:40
    Zbyt obciążający
    Kupiłam go z ciekawości, za niecałe 7 zł. Pomimo, że jest przeznaczony do cery normalnej i mieszanej, to stwierdziłam, że mógłby się nadać również do mojej - tłustej z tendencją do niedoskonałości, tym bardziej, że skład wydał mi się obiecujący. Krem jest umieszczony w zwyczajnym słoiczku, jakich tysiące. Nie ma się co nad nim rozpisywać. Nie miałam żadnych problemów z zużyciem kremu do końca. Sam kosmetyk ma niezbyt gęstą konsystencję i ładny zapach, opisałabym go po prostu jako kremowy. Łatwo rozprowadzał się po mojej skórze, nie wtapiał się do końca - zawsze zostawała niewielka warstewka, która jednak nie przeszkadzała mi jakoś specjalnie. Zaczęłam używać go latem, początkowo rano i wieczorem, ale to nie był dobry pomysł. Po kilku dniach na mojej twarzy zaczęły pojawiać się nowe niedoskonałości. Zniknęły po odstawieniu kremu. Następnie stosowałam go na noc co kilka dni, wtedy nic złego się nie działo. Zimą, gdy skóra zaczęła mi się lekko przesuszać (zresztą jak co roku o tej porze), zaczęłam stosować go częściej, lecz w dalszym ciągu nie codziennie, bo inaczej znowu zaczynało mnie wysypywać. Pomagał mi wówczas utrzymać nawilżenie, a skóra wyglądała zdrowo. Nadawał się pod makijaż, używałam go również na serum/booster, choć jakichś specjalnych dodatkowych właściwości nie zauważyłam. Podsumowując, dla mojej tłustej cery krem okazał się zbyt obciążający, abym mogła stosować go codziennie. Używany doraźnie pomógł mi utrzymać nawilżenie skóry, gdy tego najbardziej potrzebowałam. Mimo wszystko ucieszyłam się, gdy już dobił do dna. Nie kupię ponownie.
  • 10 grudnia 2023 o 12:31
    Średniaczek
    Zaskoczyła mnie cena tego kremu, bo kosztował jakieś 6zł. Nie spodziewałam się po nim za wiele. Stwierdziłam, że najwyżej użyję go jako krem do rąk. Jak dla mnie to super krem na zimę czy na noc, gdy potrzebuję porządnego nawilżenia. Krem niestety pozostawia skórę tłustą, która się potem świeci. Łatwo się go aplikuje. Na pewno wielki + za cenę i dostępność. Opakowanie to szklany słoiczek.
    Iffkkaa
    4 września 2023 o 21:07
    Genialny krem
    Kupiłam ten krem na promocji za ok. 6 zł nie spodziewałam się super efektu. Bardzo miło się zaskoczyłam. Krem posiada ekskluzywne opakowanie, przepięknie pachnie. Występuje w dwóch wariantach.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • dobrze nawilża
    • pięknie pachnie
    • szklane opakowanie które wygląda jak z jakiegoś drogiego kosmetyku
    • tani
  • 10 sierpnia 2021 o 12:36
    Pozytywnie zaskoczona
    Krem kupiłam przy okazji promocji 1+ 1 ( za złotówkę). Jestem pozytywnie zaskoczona , gdyż nie spodziewałam się cudów. Produkt jest przeznaczony dla skóry normalnej i mieszanej, o dziwo nawet dobrze współpracuje z moją, która ma tendencję do przesuszania. Konsystencja mi odpowiada- jest treściwa. Krem dobrze się wchłania i jest wydajny. Zapach - przyjemny i delikatny. Bardzo dobrze nawilża twarz. Przeszkadzał mi jedynie efekt świecenia. Wyglądałam, jakbym posmarowała się oliwką. Stosowałam go wyłącznie na dzień. Opakowanie jest estetyczne.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • efekt świecenia