Maseczki w płachcie

SKIN79 Seoul Girl's, Beauty Secret Mask Soothing Care Kojąca maska w płachcie

• 10 grudnia 2024 o 23:26
    Przyjemne spa dla twarzy
    Jako milosniczka maseczek wpłacacie nie mogłam przejść obojętnie także obok tej maseczki ! Ale do rzeczy, maska jest bardzo dobrze nasączona esencją, ale nie aż tak, by wszystko spływało podczas aplikacji. Materiał jest miękki i dobrze przylega do twarzy, co dla mnie jest kluczowe – nie trzeba jej ciągle poprawiać. Samo nałożenie było komfortowe, a zapach subtelny, delikatny, wręcz relaksujący. Jeśli chodzi o efekty, skóra po użyciu była widocznie nawilżona i ukojona. Mam cerę skłonną do zaczerwienień i podrażnień, więc to "soothing care" nie było tylko obietnicą – rzeczywiście poczułam ulgę, a koloryt skóry się wyrównał. Po zdjęciu maski esencja szybko się wchłonęła, nie zostawiając tłustego filmu, co dla mnie jest dużym plusem. Podsumowując, to świetna opcja dla osób, które szukają szybkiego ukojenia i nawilżenia, zwłaszcza po stresującym dniu lub ekspozycji na trudne warunki atmosferyczne. Z chęcią sięgnę po tę maskę ponownie i polecam ją każdemu, kto chce podarować swojej skórze chwilę relaksu.
    Zalety:
    • Bardzo przystępna cena 4,90zl na stronie producenta
    • Skład
    • Jakoś
    • Naskoczenie płachty- w sam raz
    • Relaksujący zapach
  • 3 listopada 2024 o 9:37
    Warto ją spróbować
    Ogólne wrażenia: Już od pierwszego użycia poczułam, że ta maska to prawdziwy relaks dla mojej skóry. Płachta jest dobrze nasączona esencją, a jej rozmiar idealnie dopasowuje się do twarzy. Zapach jest delikatny, ziołowy i bardzo przyjemny, co dodatkowo potęguje uczucie odprężenia. Działanie: Producent obiecuje kojenie i nawilżenie, i muszę przyznać, że maska spełnia te obietnice. Po jej zdjęciu skóra jest wyraźnie bardziej miękka, gładka i rozświetlona. Czerwienienie, które często pojawia się na mojej twarzy, znacząco się zmniejszyło. Poczułam ukojenie i komfort, zwłaszcza po długim dniu. Czy polecam? Zdecydowanie tak! Skin79 Seoul Girl's Beauty Secret Mask Soothing Care to świetna opcja dla osób z wrażliwą i podrażnioną skórą. Jeśli szukasz maski, która zapewni ukojenie i nawilżenie, to jest to produkt dla Ciebie. To prawdziwe odkrycie dla mojej skóry. Regularnie sięgam po nią, szczególnie gdy potrzebuję dodatkowego nawilżenia i ukojenia. Jeśli masz podobne potrzeby, gorąco polecam Ci tę maskę.
    Zalety:
    • Kojące działanie: Maska doskonale radzi sobie z podrażnieniami i zaczerwienieniami.
    • Nawilżenie: Moja skóra jest wyraźnie bardziej nawilżona i odżywiona.
    • Dobrze dopasowana płachta: Maska idealnie przylega do twarzy, dzięki czemu esencja może w pełni wniknąć w skórę.
    • Przyjemny zapach: Delikatny, ziołowy zapach dodatkowo poprawia samopoczucie.
    Wady:
    • Dostępność: Nie zawsze łatwo znaleźć ją w stałej sprzedaży.
    • Ekologia: produkt po jednym użyciu należy wyrzucić, co generuje sporą ilość śmieci przy regularnym stosowaniu masek w płachcie.
  • 1 lipca 2023 o 18:26
    Dobra koleżanka z Seulu
    Maseczkę tę kupiłam w czasie jakiejś promocji na stronie Skin79 za 3,90 zł. Ma przyjemny kwiatowy zapach, taki delikatny, trochę rumiankowy. Płachta jest słabo nasączona, mimo ze esencja w środku opakowania została. Płachta jest średnio gruba z białej bawełny, w trakcie aplikacji nie wyschła, co mnie zdziwiło biorąc pod uwagę poziom jej nasączenie. Maskę trzymałam na twarzy zgodnie z zaleceniem producenta. Po jej zastosowaniu cera była przyjemnie napięta, taka jędrna i nawilżona. Maska pozostawiła delikatnie klejący film, ale naprawdę minimalnie się kleiła i ostatecznie szybko się wchłonęła. Esencję, która została w opakowaniu wykorzystałam na szyję i dekolt. Skóra po jej zastosowaniu sprawia wrażenie przyjemnie napojonej, a efekt jaki daje jest długotrwały. Mimo, że zazwyczaj maski w płachcie stosuję na noc to tę nałożyłam w ciągu dnia i stwierdzam, że nadaje się na dzień właśnie ze względu na szybkie wchłanianie i niepozostawianie grubej warstwy klejącego filmu.
  • 23 stycznia 2023 o 20:06
    Dobra maska, ale bez fajerwerków
    Maski w płachcie kojarzą się mi głównie z koreańska pielęgnacją. Zwracam szczególną uwagę z h jakiej jakości tkaninę znajdziemy w opakowaniu. Te z Skin79 są jedne z moich ulubionych. Płachta jest idealnie nasączona płynem, jest mocna,a kształt świetnie dopasowuje się do twarzy . Skład jest bardzo dobry ale bez fajerwerków, ubolewam głównie nad zawartością alkoholu na początku składu. Można byłoby zastosować inny rozpuszalnik. Maseczka trzymam Ok 15-20min na twarzy . Po zastosowaniu moja skóra jest pięknie ukojona i nawilżona. Stosuje najczęściej po wykonaniu peelingu kwasowego lub enzematycznego. Polecam polować na promocję, cena potrafi sięgać zawrotne 2,90zl za sztukę:)
    Gogo145
    25 lipca 2022 o 7:10
    Przyjemna propozycja po opalaniu
    Maskę kupiłam na stronie producenta w promocyjnej cenie za około 5 zł. Zastosowałam ją na urlopie, po ekspozycji słonecznej licząc na ukojenie lekko opalonej twarzy. Maska ma postać bawełnianej płachty z dobrze wykrojonymi otworami, pachnie kwiatowo i jest dobrze nasączona esencją. Po aplikacji skóra jest gładka, delikatnie nawilżona, przyjemna w dotyku, wyraźnie uspokojona i zrelaksowana. Podsumowując, to bardzo przyjemna, chłodząca maska kojąca odpowiednia po opalaniu , albo po powrocie z pracy przynosząca namiastkę spokoju, nawilżenia i regeneracji.
    Zalety:
    • wygładza, koi i regeneruje skórę
    • przyjemny zapach produktu
    • dobre nasączenie esencją
    • właściwe wykrojenie tkaniny
    • niska cena

Zobacz także inne Maseczki w płachcie