Róże do policzków

Charlotte Tilbury Cheek To Cheek, Blusher Róż w pudrze

• 29 sierpnia 2024 o 8:56
    Ideał
    Różu od Charlott używam od półtora roku, kupiłam go sobie na urodziny po nieudanym eksperymencie z różami Haurglass i nie żałuje! Róż dostajemy w przepięknym luksusowym opakowaniu z lusterkiem. Posiadam kolor Pillow Talk i przy mojej jasnej karmacji wygląda naprawde super. Czasami stosuje go nawet zamiast brązera. Ma satynowe świetliste wykończenie. Wygląda baradzo elegnacko na skórze i jest to kropka nad i mojego makijażu. Nie tworzy plam super się rozprowadza zarówno na samym podkładzie jak i po przypudrowaniu. Idealnie wspólpracuje z brązerem który nakładam od Haurglass. Puder nakładalam róznymi pędzlami i efekt zawsze jest super. Jest bardzo wydajny mam go półtora roku i nie widac jeszcze by się kończył. Uwazam ze za taka cene i wydajność mozna w niego zainwestowac a napewno nie sprawi rozczarowania.
    Zalety:
    • Efekt, wydajność
  • 17 kwietnia 2024 o 20:14
    Jestem absolutnie na tak!
    Róż to jeden z moich ulubionych elementów makijażu i szukam ideału. Mam typowo słowiański jasny odcień skóry z różowymi półtonami. Najlepiej u mnie wyglądaj chłodne róże. Wcześniej zużyłam kilka opakowań Nars Orgasm, ale chciałam poużywać teraz czegoś nowego. Udałam się do Sephora i po obejrzeniu kilku opcji z różnych marek, najbardziej spodobał mi się produkt od Charlotte. Mam odcień Love is a drug To nie jest reklama, produkt kupiłam za własne środki. Opakowanie: ładne, eleganckie z lusterkiem. Produkt: roz składa się z dwóch odcieni: środek jest cukierkowo różowy, a większy odcień idzie bardziej w stronę ciepłego odcienia. Bałam się, że kolor będzie za ciepły, ale zrobiłam Swatcha i przepadłam ;) Kolor był dokładnie taki jaki ego szukałam. Odcień: idealny nie za chłodny, nie za ciepły róż. Można powiedzieć 100% różu w różu. Ładnie stapia się ze skórą, ładnie leży i jest niesamowicie trwały - mam cerę mieszaną w stronę tłustej, i nawet po 8h w klimatyzowanym biurze ładnie utrzymuje się na cerze. Uwaga! Jest bardzo mocno napigmentowany, więc bardzo łatwo przesadzić. U mnie wystarczy że musnę pędzlem po produkcie i to wystarcza na wyraźny kolor na policzku. Jest dość wydajny - używam już 4 miesiące i dopiero zaczynam widzeń denko. Jedyny zarzut to cena. Ok 200 zł, ale to praktycznie wysokopółkowy, więc kto może sobie pozwolić, uważam, że warto zainwestować. Szczerze polecam!
    Zalety:
    • Bardzo ładny kolor eleganckiego różu
    • Super wygląda na jasnej skórze
    • Długo się utrzymuje
    • Nie ma drobinek
    • Bardzo napigmentowany
    • Wydajny
    • Eleganckie opakowanie
    werka89
    26 lipca 2023 o 20:00
    Cudowny - warty każdej złotówki
    Mam ten róż w odcieniu Pillow Talk. Kupiłam go w Szczecinie w Galerii Kaskada. I jest to cudowny, naturalny róż, jeśli ma jakieś drobinki to one w tej części zewnętrznej praktycznie nie wyczuwalne. Trzyma się świetnie na skórze. Idealnie pasuje do mojej zimno - żółtej karnacji. Nadaje efekt naturalnego pięknego rumieńca. Opakowanie jest bardzo gustowne. Cena jest spora, ale warto go kupić. Jest po prostu cudowny.
    Zalety:
    • kolor
    • piękny efekt na skórze - bardzo naturalny
    • śliczne opakowanie
    Ata77
    11 września 2020 o 9:52
    MOJE KWC
    To był mój pierwszy kosmetyk tej marki. Po pierwszym użyciu zrozumiałam dlaczego tyle kosztuje i skąd ten luksus. Jestem osobą bladą, kolor, który posiadam to First Love - idealny dla bladej cery!!!! ZAWARTOŚĆ- idealnie gładko sprasowany róż, w dwóch kolorach, które mieszam; ma bardzo delikatne drobinki, które nadają subtelny glow, ale jest to bardzo naturalne; produkt jest bardzo drobno zmielony i bardzo wydajny, używam od ok. miesiąca i nie widzę żadnego ubytku; dla mnie ten kolor jest idealny do jasnej karnacji, nie można sobie zrobić nim krzywdy; utrzymuje się bardzo długo, nie robi plam, pięknie blenduje; chyba w moim rankingu róży przegonił mój ukochany Dandelion z Benefit OPAKOWANIE- luksusowo wykonana kasetka w pięknym burgundowym kolorze, ze złotą ramką i bardzo dobrym lusterkiem; idealna na podróże
    Wady:
    • lekko pyli
    syl74
    20 sierpnia 2019 o 12:00
    Cudeńko
    Posiadam róż w odcieniu Ecstasy. Składa się on z dwóch odcieni. Zewnętrzne kółeczko to ciepły, brzoskwiniowo-koralowy kolor. Środek zaś to ciepła brzoskwinia z dodatkiem różowych tonów. Oba kolory zmieszane ze sobą dają ciepły, brzoskwiniowy odcień. Róż jest drobno zmielony, jedwabisty, delikatnie się pyli. Jest bardzo dobrze napigmentowany, jego intensywność można łatwo stopniować. Dobrze nakłada się na pędzel i doskonale stapia ze skórą. Nie robi plam, daje lekko rozświetlające wykończenie. Jeśli chodzi zaś o trwałość to jest ideał. W swojej kolekcji mam 20 róży różnych marek ale tylko Charlotte utrzymuje się na twarzy cały dzień. Róż zamknięty został w luksusowej puderniczce, lekkiej i poręcznej. Cudeńko.