Balsamy do ust

Evolution of Smooth (EOS) Active, Pielęgnacja ust z ochroną przeciwsłoneczną, Balsam do ust SPF 30

• 13 sierpnia 2021 o 20:14
    Bardzo dobry
    Mam wersję EOS Active z aloesem i jestem bardzo zadowolona. Dobrze nawilża i odżywia usta i długo się na nich utrzymuje. Ma przyjemny zapach i jest bardzo wydajny, bo używam już kilka dobrych miesięcy i jeszcze mogę z niego skorzystać. Dużym plusem jest ochrona przeciwsłoneczna, bo wiele balsamów nie ma jej w ogóle, a w EOS ochrona jest bardzo wysoka, aż SPF 30.
  • 24 stycznia 2021 o 17:11
    Zwyczajny
    To był mój pierwszy EOS. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Ma działanie nawilżające i ochronne. Nie mam problematycznych ust więc mi się sprawdził. Bardzo wydajny, bardzo długo go używałam. Zapach też mi się podobał.
    Zalety:
  • 5 listopada 2020 o 10:47
    Dobrze, ze kupiony na promocji
    Często patrzyłam na półkę EOS w rossmanie i zastanawiałam się nad cena tych produktów. Na którejś promocji -50% skusiłam się na zakup, głównie ze względu na zawarty filtr UV. Eos w konsystencji jest twardy, ciężko się rozprowadza. W moim odczuciu jest jak za mocno utwardzona wazelina. W przypadku tego eosa jak i aloesowego zapach jest fatalny, święcowy. Cieszę sue ze zakupiłam go po niższej cenie, albo nie jestem w stanie zrozumieć regularnej ( ok. 24?!). Jedynym atutem jest filtr.
    Zalety:
    • Filtr uv
    Wady:
    • Konsystencja
    • Cena!!!
  • 5 listopada 2020 o 10:37
    Bez szału
    Balsam jak balsam, szybko się wchłania przez co trzeba często dokładać, bo jego działanie nie trwa zbyt długo. Nie jest też najgorszy, ale znam lepsze produkty nawilżające do ust i to w niezłej cenie. Dużym plusem jest zapach, nie tylko ten, inne też są świetne. Na pewno plusem jest też filtr.
  • 1 listopada 2020 o 21:23
    Płacenie za markę, a nie jakość.
    Ja: Szminki to nieodłączny element mojego codziennego makijażu. Uwielbiam podkreślać usta żywymi i mocnymi kolorami. Satynowe, matowe czy błyszczące – każdy rodzaj znajduje się w mojej kosmetyczce. Moje usta potrzebują dobrej regeneracji i nawilżenia. Oczekiwania: Dobre nawilżenie ust, zmiękczenie suchych skórek. Opakowanie: Kolorowe, niewielkie, wykonane z solidnego plastiku. Łatwe w odkręcaniu i szybkie w zakręcaniu. U góry logo marki. W środku balsam w formie jajka. Łatwo można kontrolować zużycie produktu. Wrażenia: Z tym balsamem zetknęłam się dzięki reklamom Youtuberek i wielu reklam na Instagramie. Wiem, że zazwyczaj te rzeczy nie są fenomenalne, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Ten balsam niestety do nich nie należy. Pięknie pachnie, ma dość zbitą konsystencję. Dobrze się go nakłada, ale tępo rozprowadza. Pod koniec użytkowania należy go wyciągnąć z opakowania palcami, co jest niehigieniczne. Po użyciu zostawia dziwny film na ustach, ale nie nawilża ani nie regeneruje ust. Ochrona przeciwsłoneczna jest marna, właściwie jej nawet nie ma. Smak jest całkiem fajny. Minus za cenę, tu płacimy za markę, a nie dobrą jakość produktu. Balsam nie radzi sobie z suchymi i spierzchniętymi ustami. Jeżeli nie jesteś wymagająca, szukasz czegoś co jest zwyczajnie ładne (opakowanie i zapach) to odpowiedni balsam dla Ciebie. Ja nie skuszę się na kolejne opakowania. W moim odczuciu ten balsam jest przepłacony.