Żele pod prysznic

Rexona Oxygen Fresh, Energising Body Wash Żel pod prysznic

• 21 października 2021 o 13:59
    Jeden z moich ulubionych
    Gdy tylko powąchałam żel w markecie pomyślałam że muszę go mieć. Bardzo lubię właśnie takie zapachy. Akurat był w promocji więc bez zastanowienia wzięłam dwa opakowania. Już podczas pierwszej kąpieli produkt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Zapach unosił się po całej łazience, nawet mojemu partnerowi się spodobał. Myślę że produkt może być uzywany również przez mężczyzn, ponieważ zapach Nie jest typowo damski. Konsystencja żelu jest taka, jakie lubię- gęsta, dzięki czemu produkt jest wydany i nie spływa z ręki podczas nakładania. Duży plus za to że bardzo fajnie się pieni (zwłaszcza na gąbce). Bardzo spodobało mi się opakowanie zamykane na klik, które mimo wszystko łatwo otworzyć mokrą ręką. Po kąpieli na skórze czuć jeszcze zapach żelu, co rzadko się zdarza. Skóra jest dobrze umyte i gładka, nie zauważyłam żeby produkt ja wysuszył czy podrażnił. Nawet podczas depilacji nie robi nic złego ze skórą, za co duży plus. Po zużyciu całego opakowania miałam niedosyt i cieszę się, że w szafce czekało drugie opakowanie :) Zapach tak mi się spodobał, że ciężko będzie wrócić do innych produktów. Minusów nie zauważyłam i na pewno gdy będzie w promocji kupię więcej opakowań. Naprawdę warto.
    • Opakowanie produktu
    • Skóra jest dobrze umyta i gładka
    • Gęsta konsystencja
  • 8 września 2021 o 9:57
    Jest ok, czasem nawet mój partner mi go podbiera ;))
    Jeżeli ktoś lubi morskie, świeże zapachy to ten żel będzie dla niego doskonały. Zapach faktycznie jest bardzo pobudzający i odświeżający. Użyty podczas porannego prysznica na pewno pomoże się obudzić i wprowadzi w dobry nastrój. Dostarcza dawkę energii. Świetnie się sprawdza dla osób aktywnych fizycznie. Fajny na lato, ale też na inne pory roku. Plusik za to, że zapach jest trochę unisex , myślę że można używać wspólnie z parnetrem :) Nie jest ani jakiś bardzo kobiecy, ani też męski, a zarazem bardzo przyjemny. Konsystencja tego żelu jest bardzo gęsta, wystarczy niewielka ilość, żeby dokładnie oczyścić skórę. Dobrze się pieni, jest na prawdę bardzo wydajny. Po prysznicu skóra ma delikatny świeży zapach, który utrzymuje się przez pewien czas. Mimo częstego używania Żel Rexona Oxygen Fresh nie podrażnił, ani też nie wysuszył mojej skóry. Od żelu pod prysznic nie wymagam wiele, wystarczy mi żeby miał przyjemny zapach, był wydajny i w miarę delikatny, żeby nie podrażniał skóry . Ten spełnia te warunki, do normalnej skóry będzie jak najbardziej ok.
    Zalety:
    • morski, odświeżający, przyjemny zapach
    • produkt jak dla mnie unisex - nada się zarówno dla pań jak i panów
    • gęsty, dobrze sie pieni wydajny
    • nie wyszusza, ani nie podrażnia
    • cena w promocji
  • 10 marca 2020 o 18:33
    Fajny
    Żel zamknięty w przezroczystym opakowaniu, dzięki czemu możemy zobaczyć ile jeszcze produktu nam pozostało. Zapach bardzo ładny, taki świeży. Na lato idealny, ale zimą, jeżeli ktoś lubi takie zapachy dodające energii to jest strzał w 10. Dobrze myje, a więc spełnia swoją funkcję. Ja kupiłam na promocji za 8 zł. Warty wypróbowania. Wady- brak.
  • 23 maja 2019 o 11:43
    Błękitna świeżość
    Kolejny żel od Rexony, który miałam okazję sprawdzić okazał się być całkiem okey. Duże opakowanie o pojemności 400ml zachęca do zakupu. do tego ten niebieski kolor morskiej bryzy. Piękny tym bardziej widoczny i rzucający się w oczy ponieważ butelka jest przezroczysta dzięki czemu też widać poziom zużycia produktu. Mimo wielkości butelka jest wygodna w użytkowaniu. Klips na który się zamyka bardzo dobrze zabezpiecza opakowanie. Poza ładnym kolorem żel ma bardzo ładny świeży zapach. Idealnie nadaje się na rozbudzenie. Zapach przypomina lato, świeżą morską bryzę, wakacje. Bardzo przyjemny. Fakt że wyczuwalny jest podczas kąpieli a później ulatnia się ze skóry jednak okey. Jeśli chodzi o sam żel to bardzo dobrze myje i oczyszcza skórę. Bardzo szybko odświeża i dodaje energii. Jest trochę rzadki i można go łatwo przelać podczas wydobycia z butelki więc lepiej uważać z przechylaniem. Ja nakładam na myjkę na której bardzo dobrze się pieni i szybko pokrywa całe ciało. ładnie się spłukuje i nie pozostawia na skórze ani tłustej warstwy ani też nie lepi się. Taki zwyczajny fajny żel.
    Zalety:
    • piękny niebieski kolor
    • wygodne i duże opakowanie
    • duża pojemność
    • łatwo dostępny
    • w miarę wydajny
    • dobrze się pieni i ładnie spłukuje
    • bezpieczny dla skóry
  • 29 stycznia 2019 o 22:29
    miałam lepsze
    Żel kupiłam w Rossmannie za ok 8-9 zł, już nie pamiętam dokładnie. Przetestowałam w swoim życiu bardzo wiele żeli pod prysznic ze względu na to,że zużywam je raczej w szybkim tempie i ten raczej nie zostanie moim ulubieńcem. Zapach żelu bardzo mi się spodobał w opakowaniu. Jednak podczas pierwszego prysznica okazało się,że jednak nie jest w moim guście. To taki typowo świeży,morski zapach. Ma w sobie coś co mnie denerwuje ale nie potrafię tego określić. Taką nutę sztuczności. Konsystencje ma żelową, jednak dosyć rzadką przez co jest średnio wydajny. Żel dobrze się pieni, dobrze oczyszcza skórę, nie zostawia lepkiej warstwy,nie wysusza ani nie podrażnia skóry. Opakowanie wygodne,proste, przezroczyste więc za to duży plus, bo widać ile żelu nam jeszcze zostało. Jedyny minus jest taki, że zamknięcie się bardzo zacina i ciężko je domknąć a jak już się uda to potem ciężko je otworzyć. Plus za to,że można je postawić do góry dnem. Jeśli chodzi o cenę to niby nie jest wysoka jednak używałam żeli tańszych a dużo lepszych. Ogólnie dobry ale bez szału :)