Pianki do włosów

TRESemme Volume & Lift Salon Finish Mousse Pianka do włosów

• 29 marca 2020 o 17:03
    Bardzo fajna!
    Jest to pierwszy produkt od marki Tresemme i na pewno nie ostatni! Wiele słyszałam o tej marce i ostatnio nadazyla się okazja do kupna. Chodzi o promocje w Rossmanie, dzięki której kupilam ten produkt o połowę taniej. Pianka jest cudowna! Znajduje się ona w opakowaniu, jak lakier do włosów. Ma zatyczkę i pod zatyczką jest atomizer, ktory ulatwia wydobycie produktu i takiej ilości jaka chcemy. Pianka ma gesta, puszysta konsystencję o przyjemnym zapachu. Co do działania pianka fajnie odbija włosy od nasady, nie obciążając ich. Ja stosuje ja na mokre wlosy, po wyschnięciu nie zauważyłam, aby były one oklapnięte czy tłuste. Pianka dodaje objętości naszym włosom i nie skleja ich. Jak dla mnie bomba!
    Zalety:
    • ładne, proste opakowanie
    • przepiękny zapach
    • odbija włosy od nasady
    • nie obciąża ich
    • dodaje objętości
    • nie skleja wlosow
    Agcysia
    16 listopada 2018 o 11:10
    Nie skleja włosów
    Produkt umieszczono w dużej butli przypominającej te od lakierów do włosów. Pod czarnym korkiem, który znajduje się na jej szczycie mamy wygodny aplikator idealnie dozujący odpowiednią ilość kosmetyku. Za każdym razem serwuje on nam puszystą, gęstą pianę o prześlicznym zapachu. Bardzo łatwo rozprowadza się ją na włosach i wystarczy niewielka ilość by faktycznie ujarzmiła kosmyki. Tak jak obiecuje producent potrafi też nieco odbić je od nasady oraz nadać im objętości bez sklejania oraz plątania. Wypróbowałam ją także na lokach i w tym przypadku również nie mogę narzekać. Na szczęście pianka nie obciążyła ich oraz nie zniszczyła, a jedynie podkreśliła ich skręt oraz utrwaliła je na długie godziny. Jest super!