WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

TRESemmé Pianka do kręcone włosy Curl Conditioning Mousse) 200 ml

xBunny
    13 lutego 2024 o 22:35
    Fajna pianka
    Produkt kupiłam na dużej promocji w Rossmanie. Za takie pieniądze żal.bylo jej nie spróbować. Pianka spełnia swoje zadanie z podkreśla skręt, ładnie pachnie, nie przesusza włosów.
  • 28 czerwca 2020 o 15:21
    Pianka podkreślająca skręt loków
    Pianka do włosów podkreślająca skręt loków TRESemmé Botanique Styling to produkt, który zamknięty jest w opakowanie w formie sprayu, o pięknym kokosowym zapachu, który długo utrzymuje się na włosach. Pianka dobrze rozprowadza się na włosach, spokojnie wystarczą 2 dawki rozprowadzonego produktu na dłonie. Włosy są miękkie w dotyku, utrwala fryzurę. Pozwoliłam włosom wyschnąć samodzielnie. Kosmetyk nie obciążał moich włosów, tylko je w naturalny sposób podkreślił. TRESemmé Botanique Styling nie zawiodła mnie!
    • dozowanie
    • bez obciążania
  • 25 maja 2020 o 22:32
    Sprawdza się
    Mam proste włosy, które do kręcenia loków potrzebują nieco więcej wysiłku. Roki robię prostownicą lub automatyczną lokówką. Pianka TRESemme znacznie ułatwia współpracę z moimi włosami! Przede wszystkim pięknie pachnie, połączenie wody z kaktusa i kokosa okazało się rewelacyjne. Po wstrząsnięciu pojemnikiem pianka jest sztywna a nie wodnista, nie skleja włosów dzięki czemu po stylizacji loki wyglądają naturalnie. Fryzura utrzymuje się dłużej, wygląda świeżo i łatwo można ją rozczesać.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ułatwia stylizację
    • Nie skleja włosów
    • Nadaje naturalny wygląd
    • Wydajna
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 1 maja 2020 o 1:50
    Zdecydowanie na TAK!
    Posiadam naturalne loki lecz zniszczyłam je przez ciągłe prostowanie i testowanie różnych kolorów. Kiedy postanowiłam zrobić sobie detoks od prostownicy, nie chciały układać się tak jak oczekiwałam. U nasady były oklapnięte, oraz kręciły się dużo bardziej niż w dolnych partiach. Od pierwszego użycia zakochałam się w tej piance, włosy zaczęły kręcić się równomiernie tworząc burzę loków od nasady aż po końce. Pianka dodatkowo ich nie wysusza. Kolejnym ogromnym plusem jest obłędny zapach :)
    Zalety:
    • podkreśla naturalny skret
    • dodaje objętości
    • pięknie pachnie
    Wady:
    • Brak :)
    Poca90
    5 marca 2020 o 14:08
    Początki były trudne
    Mam włosy falowane, szukalam produktu który je ujażmi i podkreśli naturalny skręt. Kupiłam tą piankę, ponieważ używałam wczesniej produktów tej firmy i były bardzo przyjemne. Początki byly cięzkie bo nie moglam wyczuć jak jek używać mimo że nakladalan jedną pompkę pianki włosy były sklejone i poplątane. Zostawiłam ją w spokoju na jakiś czas i stwierdziłam, że stopiniowo bede próbować ile trzeba nakładać produktu do porządanego efektu. No i udało się, po prostu nie można przesadzić z ilością bo po użyciu odpowiedniej ilości włosy naprawdę są fajne, skret jest podkreślony tak jak chciałam, bardzo miłe w dotyku i pięknie pachną kokosem.
    Zalety:
    • Ujażmienie fyzury
    • Podkreślenie skrętu
    • Włosy miłe w dotyku
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Początkowe problemy z wyczuciem produktu
    • Z jednej pompki wychodzi duża ilosc produktu