Płyny do płukania jamy ustnej

Sylphar iWhite, Instant, Wybielający płyn do płukania ust

• 20 września 2021 o 7:21
    Całkiem ok
    Generalnie płyn jest ok chociaż sadze ze za te pieniądze można kupić równie dobry jak nie lepszy i jak nie tańszy. Smak nie jest bardzo intensywny przez co nie „wypala” buzi jak np po Listerine z alkoholem. Płyn całkiem ok odświeża oddech, opakowanie jak każde inne. Wybielenia zębów nie zauważyłam
    Zalety:
    • Smak
    • Odświeża oddech
    Wady:
    • Jak na płyn drogi
    • Mnie zauważyłam wybielenia zębów
  • 15 września 2019 o 14:16
    Co kto woli.
    Płyn do płukania jest zapakowany w duże opakowanie 500 ml, posiada nakrętkę , która się odkręca i wlewa w niej płyn. Po otworzeniu czuć miętowy zapach , lecz jego smak jest bardzo słony i przede wszystkim z tego względu przestałam go używać . Wiem, że jego się nie pije itd, ale mi ten posmak w ustach po nich przeszkadzał. A jaki efekt po nim ? Odświeża , delikatnie wybiela zęby, nadaje połysk .
    • Odświeżenie
    • Wybielenie delikatne
    • Połysk
    Wady:
    • smak, który odrzuca i pozostaje po spłukaniu
  • 29 stycznia 2019 o 17:33
    MIŁE ZASKOCZENIE
    Płyn kupiłam w Rossmannie na promocji. Potrzebowałam choćby lekkiego wybielenia zębów z przebarwień, które powstały na skutek picia kawy i herbaty. Po kilku użyciach zauważyłam efekt wybielenia. Przebarwienia znikły. Odświeża oddech. Chociaż tego się nie pije jest w ustach słony posmak. Płyn ma niebieski kolor i pachnie miętą. Daje zamierzone efekty. Produkt ten dostaje ode mnie dużego plusa. Polecam.
    Zalety:
    • odświeża
    • zęby są bielsze
    • usuwa przebarwienia
    • wydajny
    • łatwy w użyciu
    • smak
  • 15 lutego 2018 o 18:47
    Daje nadzieję na białe zęby
    Moje ząbki potrzebują lekkiego rozjaśnienia, ponieważ mają żółtawy odcień. Często piję kawę oraz herbatę więc gdzieniegdzie pojawiły się u mnie przebarwienia. Wcześniej stosowałam już płyny oraz pasty wybielające, ale efekt był żaden. Na produkt iWhite natrafiłam przypadkowo i postanowiłam go przetestować. Jak się okazało już po pierwszym użyciu, producent nie kłamał i niebieski barwnik na prawdę działa. Od razu zauważyłam, że zęby są nieco jaśniejsze, a po przyjrzeniu się faktycznie zyskują lekko niebieską barwę, naturalną przez co wydają się być bielsze. Było to dla mnie ogromne zdziwienie, że produkt działa. Po dłuższym stosowaniu razem z pastą wybielającą, zauważyłam poprawę w mojej jamie ustnej. Zdecydowanie ubyło przebarwień. Odświeża, w smaku nie jest mocno alkoholowy, wygodny do użycia. Usuwa również płytkę nazębną, ponieważ po użyciu ma się uczucie podobne jak po usuwaniu płytki u dentysty. Niestety po pierwszym opakowaniu nie zakupiłam kolejnego, czego żałuję, ponieważ po jakimś czasie stan z przed użytkowania płynu wrócił. Cena za płyn jest dość wysoka. Myślę że tylko regularne stosowanie płynu jest opłacalne.
    Zalety:
    • usuwa płytkę nazębną, ślady po kawie oraz jedzeniu,
    • niebieski filtr na prawdę działa - zęby są optycznie bielsze,
    • zapach i smak
    • odświeża
    Wady:
    • cena mogłaby być troszkę niższa