Pianki do mycia twarzy

Alverde Reinigungsschaum Sensitiv 3in1 Oczyszczająca pianka do skóry wrażliwej 3w1

atabe
    13 września 2023 o 13:02
    świetna pianka za niewielkie pieniądze
    Testuję właśnie pierwsze opakowanie. Zapach bardzo ładny, konsystencja pianki którą uwielbiam. Twarz jest oczyszczona, nie przesuszona i gotowa na dalszą pielęgnację. Nie szczypie w oczy, ale z tuszem nie do końca sobie radzi, ale dla mnie to żaden problem. Nie wiem jak z cieniami bo mój makijaż jest minimalistyczny. Będę używać z przerwami na testowanie kolejnych pianek i żeli.
    Zalety:
    • delikatne ale dokładne mycie
    • nie przesusza skóry
    • ładnie pachnie
    • wydajny
    • super cena
  • 8 sierpnia 2020 o 13:53
    Fajna
    Zakup uważam za udany. Zużycie zajęło mi około 3-4 miesiące, zapach przyjemny, nie podrażniała i nie wysuszała. Dobrze radziła sobie z domywaniem wszystkiego, co akurat było na mojej twarzy. Polecam produkt.
    Zalety:
    • cena (koło 3 euro)
    • działanie
    • opakowanie (wygodna pompka)
    Wady:
  • 12 lipca 2020 o 16:28
    Bardzo dobry produkt.
    Opakowanie z przyjemną szatą graficzną z dużą ilością informacji na temat pianki myjącej. Pompka ani razu w ciągu używania tego produktu nie zacięła się i każdorazowo wydobywa się identyczna, dość mocno zbita ilość produktu. Dwie pompki swobodnie wystarczą na umycie zarówno całej twarzy jak i szyi i dekoltu. Jedyny minus tego produktu to jego zapach. Wprawdzie mi zupełnie nie przeszkadzał, ale dla osoby, która jakoś mocno nie przepada za zapachami dość typowymi dla środków czystości może być dosyć drażniący. Działanie zadowala mnie w pełni. Pianka bardzo dobrze oczyszczała twarz, świetnie radziła sobie samodzielnie ze zmyciem pełnego makijażu oraz nie sprawiała by moja delikatna twarz przesuszała się czy była ściągnięta. Wręcz przeciwnie. Po jej użyciu czułam, że jest gładka i miękka w dotyku, a wszelakie zaczerwienienia ukojone. To już któreś moje opakowanie tego produktu i zawsze z miłą chęcią do niego wracam. Pozycja obowiązkowa kiedy tworzę listę kosmetyków niemieckich, które chciałabym sobie kupić.
    ehawee
    22 maja 2018 o 17:00
    Dobrze nawilża i oczyszcza
    Pianka bardzo przyjemna w stosowaniu. Swietne opakowanie z podajnikiem, dzięki czemu możemy nakładać małe ilości produktu (wystarczy do umycia twarzy). Ładny, nienachalny zapach. Skóra odświeżona i nawilżona.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • dobrze nawilża
    • wydajny
  • 5 marca 2018 o 17:58
    Super!
    Pianka sprawuje się świetnie, nie podrażnia, ładnie pachnie i na prawdę radzi sobie ze zmyciem makijażu. Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne w użytkowaniu. Skóra po użyciu jest na prawdę oczyszczona, czuć uczucie świeżości a skóra nie jest ściągnięta jak w przypadku niektórych żeli.
    Zalety:
    • Wydajna
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • nie ma