Błyszczyki

Too Faced Lip Injection Extreme Serum powiększające usta

Sephora
Too Faced - Travel Size Lip Injection Extreme Lip Plumper - Repulpeur - Taille Voyage (1,5 G) - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lipca 2024 o 14:34
    trochę ostrożności
    "Too Faced Lip Injection Extreme" to serum powiększające usta, które naprawdę działa. Po aplikacji odczuwam mrowienie, które jest oznaką, że produkt zaczyna działać. W krótkim czasie moje usta stają się pełniejsze i bardziej zdefiniowane. Trzeba jednak uważać z nakładaniem produktu na usta, jak wyjedziemy poza linie- będzie piekło. Czasem przyczepią mi się pojedyncze włoski do ust, a potem dotkną twarzy- podrażnienie w tym miejscu gwarantowane. W mojej opinii jest wydajny. Serum ma przyjemny, lekko błyszczący wykończenie, które dodaje ustom blasku. Efekt powiększenia utrzymuje się przez kilka godzin, co sprawia, że jest idealne na specjalne okazje. Podoba mi się również, że formuła zawiera składniki nawilżające, dzięki czemu usta są nie tylko większe, ale także dobrze nawilżone. Nie znam innego tak działającego produktu, ale cena to lekka przesada. Błyszczyku użyczyłam też przyjaciółce- na nią również podziałał, ale także podrażnił.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • może podrażnić
    Akairo
    4 marca 2024 o 15:55
    Powiększenie ust, tylko szkoda, że takie drogie :/
    Bardzo lubię ten Błyszczyk i jestem w stanie powiedzieć, że to najlepszy blyszczyk powiekszaajcy usta, jaki do tej pory miałam. Powieksza mocno usta(efekt się długo utrzymuje) co było dla mnie bardzo ważne. W opakowaniu ten produkt ma drobinki kolorowe, jednak na ustach już ich nie widać. Zapach błyszczyku jest bardzo ładny, taki owocowy, ale nie chemiczny. Szkoda tylko, że jest taki drogi :/
    • Efekt powiększenia
    Wady:
    • Mocne szczypanie(nie każdy to lubi)
    millane
    23 października 2023 o 19:40
    Bardzo drogi
    Błyszczyk/ serum do ust powiększający usta. Po aplikacji piecze i to mocno przez kilka minut. Powiększa usta, ale nie jest to jakiś niewiadomo jak wielki efekt. Nie klei się, ładnie wygląda na ustach. Błyszczyk jak błyszczyk. Oczekiwałam więcej za tą cenę.
    Zalety:
    • nie klei się
    • powiększa usta
    Wady:
    • piecze
    • szybko się kończy
    M_R_
    16 sierpnia 2023 o 11:11
    Szału nie ma
    "Lip Injection Extreme" to produkt do pielęgnacji ust od firmy Too Faced, który ma za zadanie zapewnić efekt pełniejszych ust poprzez delikatne powiększenie ich objętości. Produkt ten obiecuje natychmiastowy efekt woluminizacji i nawilżenia, dzięki czemu usta wydają się bardziej soczyste i atrakcyjne. Oto moje wrażenia po przetestowaniu go: Plusy: Natychmiastowy efekt: Produkt faktycznie dostarcza natychmiastowego efektu powiększenia ust. Po aplikacji można zauważyć delikatne uczucie mrowienia, co może sugerować, że skóra ust jest lekko pobudzana do większej objętości. Nawilżenie: Lip Injection Extreme zawiera składniki nawilżające, które pomagają zmiękczyć i nawilżyć usta. Dzięki temu usta wyglądają zdrowo i pełniej. Minusy: Uczucie mrowienia: Choć niektórym osobom może się podobać uczucie mrowienia po aplikacji, dla innych może to być nieco niekomfortowe. Może to być szczególnie problematyczne dla osób o wrażliwej skórze. Ja też nie przepadam za tym uczuciem. Krótkotrwały efekt: Niestety, efekt powiększenia ust jest krótkotrwały. Po pewnym czasie uczucie mrowienia ustępuje, a objętość ust wraca do naturalnego stanu. Ze względu na aktywne składniki w produkcie, niektóre osoby mogą doświadczyć podrażnień lub reakcji alergicznych. Dlatego zawsze warto przeprowadzić test na małej powierzchni skóry przed pełnym użyciem. Podsumowanie: "Lip Injection Extreme" od Too Faced to produkt, który może dostarczyć natychmiastowy efekt powiększenia ust, ale warto mieć na uwadze, że jest to efekt tymczasowy. Produkt może być atrakcyjny dla osób poszukujących szybkiej poprawy wyglądu swoich ust, ale z uwagi na możliwość uczucia mrowienia oraz krótkotrwały efekt, może nie być odpowiedni dla wszystkich. Warto także pamiętać o możliwości podrażnień, zwłaszcza jeśli masz wrażliwą skórę.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Powiększa usta
    • Natychmiastowy efekt
    Wady:
    • Krótkotrwały efekt
    • Drogi
    • Uczucie mrowienia
    • Może podrażniać
    kkdd22
    16 maja 2023 o 22:15
    Nie dla każdego
    Błyszczyk nie każdemu przypadnie do gustu. Jest dostępny w kilku wersjach kolorystycznych. Klasyczny jest przejrzysty. Zwróciłam na niego uwagę widząc usta koleżanki. Wygląda, jakby miała powiększone usta dzięki wykonanemu zabiegowi kosmetycznemu , a okazało się, że to sprawka tego błyszczyka. Ona ma usta jasne więc produkt sprawdza jej się wyśmienicie, po użyciu usta wyglądają na pełniejsze, większe, naturalnie błyszczące i .. nadal jasne. Niestety u mnie się nie sprawdził. Mam usta ciemne i skórę podatną na podrażnienia. Po użyciu usta stają się na długo miękkie, nawilżone, lepiej niż po pomadce ochronnej no i błyszczące. To, jak dla mnie, jego jedyne plusy. Chwile po nałożeniu następuje mrowienie, szczypanie, niby normalne w tego typu produktach, jednak dla mnie, dość nieprzyjemne. Do tego moje usta stają się jeszcze bardziej czerwone, ciemniejsze, wręcz bordowe, a ja nie lubię takiego efektu. Moje usta reagują podobnie, jak po zjedzeniu ostrych potraw. Jeżeli użyjemy produktu zbyt blisko krawędzi warg - wokół ust pojawiają się podrażnienia, a to, umówmy się, urody nikomu nie dodaje :-/ Jest drogi, zatem chętnym na wypróbowanie go polecam zakupić mniejszą wersję, na szczęście mniejsza pojemność też jest dostępna w sprzedaży.
    Zalety:
    • na długo zmiękcza usta
    • powiększa usta
    Wady:
    • nieprzyjemnie szczypie
    • podrażnia skórę wokół ust
    • wysoka cena