Kremy pod oczy

Ziaja Witaminowa, Krem pod oczy z witaminą E (nowa wersja)

Ziaja Wielowitaminowa: krem pod oczy z witaminą E 15ml

• 16 marca 2025 o 12:53
    W porządku
    Konsystencja jest w sam raz, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, jest bezpieczny dla oczu (czasem niechcący trafił mi do oczu, ale nie podrażnił). Nawilża i jest przyzwoitym kosmetykiem za tak niską cenę.
  • 1 czerwca 2024 o 14:46
    Witaminowa rewelacja
    Bardzo dobry krem pod oczy dla cery dojrzałej chociaż zapewne nie tylko dla dojrzałej, bardzo dobrze się wchłania, nie wałkuje się, nie pozostawia nie wchłoniętej warstwy , zmiękcza naskórek , bardzo dobrze nawilża i lekko natłuszcza
    Zalety:
    • Rewelacyjne nawilżenie i zmiękczenie
  • 3 listopada 2022 o 15:01
    Fajny
    Jeżeli nie masz problemów ze skóra pod oczami to ten krem jest ok generalnie nie szkodzi i nie pomaga. Jest całkowicie neutralny dla mnie. Nie zauważyłam żadnej poprawy skory w sensie chociaż mi o nawilżenie, ma lekka konsystecje, bezzapachowy, szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • Szybkość wchłaniania
    • Konsystencja
    Wady:
    • Nic nie robi ze skóra pod oczami
  • 24 października 2022 o 15:51
    Dobry krem pod oczy dla kobiet w młodym wieku. ;-)
    Krem pod oczy z witaminą E marki Ziaja kupiłam online w Hebe. Podczas zakupów brakowało mi paru groszy do darmowej dostawy a, że był na promocji to zdecydowałam się na jego zakup. Konsystencja jest biała i szybko się wchłania. Nie powodowała u mnie żadnych podrażnień. Potwierdzam, że będzie dobry dla wrażliwych okolic oczu. Dzięki aktywnym substancjom (witaminie E, prowitaminie B5, oleju winogronowemu) sucha skóra stała się bardziej nawilżona, gładka, elastyczna oraz miękka. Jednak uważam, że worki pod oczami po nim magicznie nie znikną. Będzie to raczej odpowiedni krem dla młodych kobiet, które chcą po prostu zatroszczyć się o jeszcze młodą skórę wokół oczu bez większych widocznych oznak zmęczenia. Będzie dobry dla osób, które noszą szkła kontaktowe. Sądzę, że forma tubki jest super wygodna, ponieważ bezpośrednio można wydobyć konsystencję pod oczy i na powieki. Dzięki aplikatorowi mogłam narysować kreski czy kropeczki i delikatnie ją wklepać opuszkami palców. Pamiętałam, aby nie wprowadzać jej do worka spojowego. 15 ml produktu skończyło mi się przez około miesiąc czasu. Moim zdaniem oprawa tego produktu jest mało ciekawa. Nie przyciągnęła mojego wzroku podczas zakupów online. Wrzuciłam go tylko dla tego, że brakowało mi paru groszy do darmowej dostawy. Natomiast z takiej uniwersalnej oprawy może korzystać każdy chłopak czy dziewczyna. :-) Kosmetyk wykorzystałam do ostatniej kropelki przecinając tubkę nożyczkami. Raczej tego kosmetyku nie kupię ponownie. Będę poszukiwała nowego kremu pod oczy. ;-)
    Zalety:
    • produkt testowany dermatologicznie pod okiem okulistów
    • lekki, szybko się wchłania
    • ekspresowo się go nakłada dzięki specjalnemu zakończeniu
    • wygodny podczas stosowania
    • niska i atrakcyjna cena - koszt ok. 5-7 zł
    • bezzapachowy (nie uczula)
    • będzie odpowiedni dla osób, które noszą szkła kontaktowe
    Wady:
    • jest bezzapachowy (z miłą chęcią poczułabym winogrona)
    • szybko się skończył
    • mało atrakcyjna oprawa opakowania
  • 9 października 2022 o 7:15
    Nie nawilża
    Mam obojetny stosunek do tego kremu. Na plus, że nie podrażnił mi skóry. Trudno o to w kremie pod oczy w moim przypadku. Poza tym za bardzo nic nie robi. Poziom nawilżenia jest bardzo słaby. A znam kremy, które zdecydowanie sa w stanie te okolice nawilżyć więc nie jest to wygórowane oczekiwanie. W składzie znajduje się m.in. depantenol, olej z pestek winogron, wit e, chyba witamina a lub c czyli trochę antyoksydantów. Niemniej tak jak napisałam oczekuję od kremu nawilżenia a tu mnie ono nie satysfakcjonuje. To tak jakbym nakładała po prostu krem dla nakładania kremu, tak się czuje. Wchłania się szybko, nie jest tłusty ani nawet półtłusty a raczej lekki. Chyba niczym nie pachnie. Ma bialy kolor. Opakowanie w tubce więc wygodnie się aplikuje. Wydajność przeciętna.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Nie nawilża