Lakiery hybrydowe

Palu Cosmetics Paris, London, Madrid, Soak Off Gel Polish UV/LED Lakier hybrydowy

PALU Soak Off Lakier Hybrydowy Do Paznokci Miami MA04 11g
PALU Lakier Hybrydowy Malaga ML8

• 13 października 2024 o 15:41
    do niczego
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    mam dwa kolory - tokyo i havana - i oba sprawiają problemy w lampie. havana się marszczy, pod spodem jest plynna, tokyo nie utwardza się w ogóle. jeszcze mi się nie zdarzyło żeby lakier był aż tak niezdatny do użytku
    kaskaw8
    10 sierpnia 2024 o 12:50
    Nowość na rynku
    Skusiłam się na ten lakier ze względu na to, że wcześniej nie słyszałam o tej marce. Zobaczyłam pojemność i cenę — zdumiona tak dużym opakowaniem w stosunkowo niedużej cenie postanowiłam zaryzykować. Ogólnie lakier jest średni. Ma bardzo rzadką konsystencję. Nie jest łatwo uzyskać satysfakcjonujący pigment. Ma tendencję do rozlewania się. Kupiłam kolor czarny — New York. Utwardził się (czarne mają różne kaprysy z utwardzaniem), ale nie miałam co do niego pewności, że na pewno wszystko jest ok. Trwałość też taka sobie. Trochę piecze w lampie. Pojemność jest duża i trudna do wykorzystania przed upływem terminu ważności. Moim zdaniem nie opłaca się to, bo nawet nieduża cena nie przekona mnie do wątpliwej jakości produktu. Nie mam dobrych odczuć w stosunku do tego lakieru, próbowałam wiele razy się przekonać, ale nie dam więcej szans.
    Zalety:
    • pojemność
    Wady:
    • bardzo rzadki
    • rozlewa się
    • słaba jakość
    Drogeria Cocolita.pl