Płyny do demakijażu

Bioliq Specialist, Niedoskonałości, Płyn micelarny przeciw niedoskonałościom

notino.pl
Aflofarm FARMACJA POLSKA SP. Z O.O. Bioliq Specialist Niedoskonałości płyn micelarny przeciw niedoskonałościom 200 ml 7069699

• 4 listopada 2022 o 10:24
    Zwykły płyn micelarny
    Generalnie nie jest to zły produkt ale to jest po prostu zwykły płyn micelarny bez fanfarów. Nie uważam aby potrafił walczyć z niedoskonałościami skory, ma delikatne oczyszczanie, w ogóle jest to bardzo delikatny produkt, uważam ze bedzoe dobry w zasadzie dla każdej cery. Jest bezzapachowy, ma ładne opakowanie ale uważam ze jest drogi i ze jest wiele tańszych płynów w drogeriach które robią dokładnie to samo.
    Zalety:
    • Delikatny
  • 25 października 2022 o 23:51
    Już nie kupię
    Kupiłam serie płyn micelarny, tonik i krem, miałam nadzieję że w końcu pełna seria sprawdzi się na mojej skórze. Plastikowa butelka, niezbyt duża z łatwym zamknięciem. Przezroczysta, widać ile produktu zostało, niewielka a raczej standardowa pojemność zmieści się do kosmetyczki na wakacje. Płyn faktycznie śmierdzi, choć tonik moim zdaniem bardziej. Do zmycia mocniejszego makijażu potrzebowałam kilku aplikacji co znacząco wpływa na wydajność. Porównuje jego skuteczność w domywaniu makijażu z innymi płynami których używałam. Trochę szczypie w oczy. Nie podrażnia skóry. Faktycznie po użyciu twarz jest zmatowiona. Przez kilka minut ten dziwny zapach pozostaje na skórze. Nie zauważyłam żeby poprawił kondycję mojej skóry, zmniejszył widoczność porów czy tym podobne, ale nie zaszkodził. Nie zdecyduje się na ponowny zakup tego płynu micelarnego, poszukam czegoś innego.
    Zalety:
    • Domywa makijaż, nie szkodzi cerze. Opakowanie jest ok.
    Wady:
    • Śmierdzi i trochę szczypie w oczy. Niezbyt wydajny.
  • 30 stycznia 2022 o 17:11
    Śmierdziuch
    Kupiłam ten płyn micelarny w promocji w Naturze za około 10 zł głównie dlatego że miał działać na niedoskonałości, ale niestety nic nie robił ale o tym później. Płyn znajduje się w wysokiej, eleganckiej buteleczce z dozownikiem na klik dzięki czemu można po użyciu od razu zamknąć i nie wyleje się. Płyn ma strasznie dziwny zapach, taki chemiczny który bardzo dlugo się utrzymuje na skórze i jest po prostu nieprzyjemny. Płyn pozostawia taką trochę warstewkę na skórze. Niestety nie zauważyłam obiecanego poprawienia skóry, tyle samo niedoskonałości ile było tyle dalej jest. Niby radzi sobie z mocniejszym makijażem, ale ze względu na zapach nie kupię go ponownie.
    • pojemnik
    • zmywa mocny makijaż
    Wady:
    • okropny zapach
    Drogeria Natura
  • 19 marca 2021 o 22:47
    Może być
    Płyn ma delikatny zapach, który należy do przyjemnych. Dobrze usuwa makijaż twarzy, jak i mocny makijaż oczu. Należy jednak uważać, aby nie przesadzić z ilością, gdyż wtedy może podrażniać oczy. Jest to kosmetyk wydajny, ale nie zauważyłam, aby w jakikolwiek sposób wpływał na niedoskonałości. Przyjemny i dobrze działający. Może być.
  • 13 marca 2021 o 16:20
    Dziwny zapach
    Pierwsze o czym muszę tutaj napisać to dziwny zapach tego kosmetyku. Albo trafił mi się zepsuty produkt albo faktycznie tak pachnie. Z ledwością go toleruję. Po użyciu czuję go jeszcze przez jakiś czas i zanim się zorientuje, że to przecież ten płyn to się zastanawiam co tak śmierdzi... Zero podrażnień, pięknie zmywa każdy makeup. Właściwości przeciw niedoskonałościom niestety nie zauważam. Nie wpłynął na poprawę stanu cery, ale też niczego nie pogorszył. Wygodne otwieranie i aplikacja, duża wydajność. Ze względu na zapach i to, że nie zauważyłam poprawy stanu cery nie kupię ponownie.