Maski do włosów

Ekos Maschera per Capelli Maska do włosów z hydrolizowanymi proteinami nasion moringa

• 9 lipca 2023 o 19:57
    Zaskocznie.
    Ta maska jest jedną z pierwszych jakie kupiłam na początku włosomaniactwa. Firmy kompletnie nie znałam oraz design produktu nie przykuwa uwagi. To jakim cudem do mnie trafiła? Na początku potrzebowałam porady i kupiłam to co zaproponował mi sklep(napięknewłosy). Inaczej mogłam przegapić taką perełkę. Mojej kuzynce także bardzo przypadła do gustu. Bardzo polubiła zapach(dla mnie taki sobie.) Opisywała go jako zapach mydełka. Największe wrażenie na mnie zrobiłam jak użyłam go pierwszy raz. Miało się wrażenie, że włosy mają powłokę ochronną. Ja oraz kuzynka mieliśmy takie same odczucia. Było jednak tylko za pierwszym razem. Jest to maska PEH, ale sklep mi proponował jako maska emulientowa. Pewnie dlatego, że moje włosy były bardzo przeciążone. Bardzo spragnione były P oraz H. Pewnie dlatego tą maskę mi zaproponowały. Moje włosy średnioporawate (-) cienkie, obciążane wtedy bardzo pokochały maskę. Ma w składzie wysoko masko shea, a moje włosy je lubią. Zawsze miałam ładne włosy po niej. Nawet gdy moje włosy się zmieniły nadal lubiły tę maskę. Niespodziewany hit dla moich włosów. Konsystencja jest w sam raz. Nie za gęsta, ale także nie jest lejąca się. Przez co jest bardzo wydajna. I ta cena. Nic tylko kupować.
    Zalety:
    • cena w stosunku do pojemności
    • mam zawsze piękne włosy po niej
    • bardzo wydajna
    • najlepiej mi się nadawała do emulgowania oleju
    Wady:
    • grafika produktu( przeciętne opakowanie nie rzucające się w oczy)
    • dostępność( tylko w necie można ją kupić)
    • dla osób lubiących testować nowości może być uciążliwa przez tą wydajność(bardzo długo mi starczyła, a jeszcze dawałam kuzynce)
  • 29 września 2022 o 6:29
    Cudowna maska do włosów wysokoporowatych
    Kupiłam te maskę dzięki świetnym efektów czytając je na blogu dwóch dziewczyn sophieczerymoja (aktualnie ich przyjaźń się skończyła nie ma już ani sklepu ani bloga ). Przechodzą do maski.zapach bardzo mi się podoba , maska jest gęsta nie wodnista , wydajna. Włosy po niej są lśniące , gładkie , pięknie pachną! Rozczesuje je jak po maśle tak ładnie działa . Jedna z moich ulubionych proteinowych masek a mam włosy wysokoporowate falowane , farbowane.
    Zalety:
    • Skład
    • Opakowania
    • Działanie
    Wady:
    • Brak wad
    Ivyy
    16 maja 2021 o 18:31
    Bardzo dobra
    Na produkt natrafiłam przypadkiem na wizaz, bo marka Ekos nie była mi wcześniej znana. Maskę dostałam w sklepie internetowym za 23 zl, co przy 500 ml uważam za korzystna opcje przy tak dobrym składzie produktu. Bałam sie nachalnego zapachu, ale jest on bardzo przyjemny, czuć lekki zapach mydła plus nutkę kwiatowa. Maska jest bardzo treściwa i myśle, ze dzięki temu nawet przy moich bardzo długich włosach wystarczy na długo. Włosy po użyciu sa miękkie i sypkie. Na pewno kupie ponownie i przy okazji sięgnę po inne produkty marki.
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    • Dostepnosc (tylko internet)
  • 10 maja 2021 o 23:29
    Maska prostująca włosy
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Maska swego czasu była hitem w sieci, pomyślałam, że też muszę spróbować. Kupiłam sobie miniaturkę, która wystarczyła na sporo użyć. Kosmetyk jest dość wydajny plus mam dosyć cienkie włosy o długości do ramion, więc wiele nie zużywam. Pierwsze co zauważyłam, to że po myciu włosy są ultra proste, niby pojawiają się jakieś lekkie fale, ale kilka pociągnięć szczotką i włosy są taflą. Od niedawna wydobywam skręt (mam 2c) więc niespecjalnie mnie taki widok cieszył. Ale jakbym chciała wrócić do wygładzania skrętu to na pewno bym postawiła na tą maskę. Co ciekawe, mimo wygładzającego efektu, maska nie robi przyklapu. Włosy są sypkie i puszyste, wyglądają bardzo zdrowo i po prostu ładnie. Ogólnie jest to bardzo dobry produkt, o naprawdę wysokiej jakości. Dodatkowo jest testowany na zawartość niklu oraz posiada składniki naturalne z certyfikowanych upraw. Jedyne ale - teraz gdy wydobywam skręt, to nie jest maska jakiej szukam, wolę te podbijające skręt niż wygładzające. Mimo to polecam i nie odejmuję jej gwiazdek, bo nigdzie na opakowaniu nie obiecywano mi burzy loków :D
  • 17 marca 2021 o 23:14
    Bardzo wydajna!
    Po przetestowaniu kilku innych produktów tej marki i zadowoleniu z efektów jakie mi dały postanowiłam wypróbować również tą maskę! I tutaj nie jestem aż tak zadowolona. Na pewno maska jest niezwykle wydajna i nie potrzeba jej wiele by pokryć całe włosy! Opakowanie jest bardzo ładne, wygodne i solidne! Pojemność przy takiej wydajności jest wręcz gigantyczna :D Jednak obietnice producenta nie do końca zostały spełnione w moim przypadku. Nie zauważyłam żeby objętość moich włosów się zwiększyła, do tego nawilżenie jakie ta maska daje nie jest dla mnie wystarczające. Mam włosy kręcone i mimo, że kosmetyk ten nie obciąża włosów w żaden sposób, to jednak mam wrażenie że po użyciu tej maski kręcą się one trochę słabiej i nie zawsze układają się dobrze. Maska jest ogólnie bardzo przyjemna w stosowaniu, pięknie pachnie i nie robi krzywdy, ma bardzo naturalny i bezpieczny skład, ale nie jestem do końca zadowolona z efektów jakie daje, więc raczej ponownie jej nie kupię!
    Zalety:
    • Niezwykła wydajność
    • Gigantyczna pojemność
    • Piękny zapach
    • Bardzo naturalny i bezpieczny skład
    • Nie obciąża włosów
    • Solidne i wygodne opakowanie
    Wady:
    • Nie poprawia objętości włosów
    • Nie daje odpowiedniej dawki nawilżenia
    • Włosy kręcą się słabiej pomimo braku obciążania i nie zawsze chcą się dobrze układać